Galaxy S mi Wave mi?

hangisi

• Kullanılan toplam oy
    68
  • Anket kapatılmış .

kardesim bir kez daha diyorum ikisindede humminbird var cortex a8 powersgx model islemci kod adi humminngbird ekran ozellikleri wave daha iyi neden cunku kucuk ekranda 16 milyon piksel daha nettir galaxy s ekran olarak buyuk bu kimine gore arti kimine gore eksi mesela bence wave arti flas var bu benim icin onemli ekran 3.3 de yeter ustunde top oynamicam nasilolsa

bybilal

Üye
ikiisde süpr aslında ama karizma açısından wawe

Arkadaşım Wave'de Hummingbird işlemci yok. Snapdragon var. Hummingbird işlemci Snapdragon'dan tam 4 kat daha performanslı. İkiside 1Ghz frekansında. Hummingbird işlemci Galaxy S'de var. O işlemci zaten telefonu coşturuyor.

Necmati

Üye
samsung'dan pek çakmam ama ben galaxy demek istiyorum..

90 triangle yapabilen tek islemci hummingbird peki wave hangi islemciyle 90 triangle yapiyor ,intellemi yapiyo o senin dedigin gpu olayi wavede 90 yapiyo galaxy s de yani aralarinda fark yok zaten evo 4g ,iphone 3gs yapiyo 15-20 triangle onlarinkide snapdragon

Konu Sahibi
arkadaşlar hummingbird chipset snapdragon ise işlemci ondan dolayı karşılaştırma yaparken hummingbir 4 kat daha hızlı felan deil de cortex a8 demelisiniz çünkü sizin dedikleriniz chipset snapdragon ise işlemci wave ve galaxy s de cortex a8 kullanıyo

Her ne zımbırtıysa işte. Sonuçta Galaxy S çok daha güçlü.

Galaxy S öneririm. Birgün Samsung marka bir cihaz almaya karar verirsem bu kesinlikle Galaxy S yada U olurdu.

BoRa_Tr

Üye
galaxy de bi de kamera için flash olsa kesin alırım da hele galaxy deki o 4 inç ekran......

Hepsiburada'da çıktı samsung galaxy s alın bnce .Gidip teknosadan inceleyin derim bn ama size şu kdr diyim bn wave inceledim teknosada çok gzl cihaz karar vermeniz biraz zor olucak gibi

BoRa_Tr

Üye

zaten galaxy s de bi de flash olsa hemen galaxy s i alcam da

Konu Sahibi
wuhu çift çekirdekli samsung orion he vay güzelmiş merak ettim bea şimdi

10mau10

Üye
wave on numara ama galaxy s de bı gormek lazm tabii.

Öyle sinir ettiniz ki beni gidip bir Galaxy S alıp Wave ile canlı canlı kıyaslayıp videoyu Yotube'a yükleyeceğim yani o biçim. Wave iyi bir telefon, Galaxy S ise daha iyi bir telefon.

utrec

Üye
abi cim hic bi sey ayni degil wave nin dokunmatik ekrani berbat ve galaxy nin ram i 512 mb 1gb rom var herturlu