Galaxy S ICS Kurmalı Mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kralizasyon

kralizasyon

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S ICS Kurmalı Mıyım?
Samsung Galaxy S [GT-I9000] kullanıcısıyım. Şuanki sistem 2.3.3. Telefona daha önce hiç root atmadım hiç ROM yüklemedim. Sizce ICS kurmalı mıyım? Kurmak istiyorum ama kafamda bazı sorular var...

Telefonda 512MB Ram var ve ICS'nin daha çok RAM tükettiğini düşünüyorum. Oyunlarda takılma gibi sorunların oluşmasından korkuyorum. Sizce böyle bir sorun olur mu? Gingerbread'tan ICS'ye geçenlere sorduğumda ısındığında bazen takılma oluyor dediler.

Daha önce hiç ROOT ve ROM atma işlemi yapmadığım için, telefonuma ve sistemime[2.3.3] uygun bir kaynak/dosya/rehber arıyorum.

bartowski24

Üye
CM 9 var oldukça stabil suan kulladigin stock romdan daha iyi sonuç verir fakat oncelikle !!!!

eger bu konuda tecrubeli degilseniz telefonunuzu brick konumuna dusurebilirsiniz yuklemeden once iyi dusunun ! ama yinede karar sizin

kralizasyon

kralizasyon

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce telefon brick oldu ve brickten çıkardım yine olursa yine kurtarabilirim. Ve ICS'ye geçmeye karar verdim, teşekkür ederim.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
2.3 için aşırı hızlı ve stabil romlar var onları tavsiye ederim s2 performansına çıkarabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt