Telefon Tavsiyesi Galaxy S(i9000) Mi?Galaxy S Plus(i9001) Mı?Yoksa Galaxy sL(i9003) mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi
Madem uğraşacaksın o vakit i9000 al kardeşim ;) romlarla mükemmel bir cihaza döünüşüyor
iyi güzel herkes sağolsun bsyeler soyluyo ama ben hala kararsızlıktan deli olmus durumdayım o mu bu mu dıye :))

gölgee_65

gölgee_65

Üye
O zaman şiddetle i9000 öneriyorum :oke:

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bence hiçbirini alma.İkinci el çok daha iyi cihazlar var...

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s ile galaxy S plus'ın ekran inçleri aynımı ???

klongs

klongs

Üye
aynı

klongs

klongs

Üye
ghz ve gpu farkli

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi

Işlemci hızı ve çok az olsa da pil gücü

bu telefonu kullanan birine sormuştum arasında ki işlemci hızının farkını anlamazsın demişti.. bunların harıcınde pek bı fark yok sanırsam

klongs

klongs

Üye
pek fark yok

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Hemen hemen 3'ü aynı şeyler. Yani satış taktiği yapmış samsung, aynı doğan s, sl, slx arabalarını düşün :)
bence i9000 al ve rahat rahat kullan çünkü o ilk çıkan, ilk göz ağırı herzaman iyi olur :oke:

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi
Hemen hemen 3'ü aynı şeyler. Yani satış taktiği yapmış samsung, aynı doğan s, sl, slx arabalarını düşün :)
bence i9000 al ve rahat rahat kullan çünkü o ilk çıkan, ilk göz ağırı herzaman iyi olur :oke:
i9000 deki eksikleri tamamlamak amaçlı çıkarılmış diğerleri güya.. fiyatındn haberınız varmı?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
i9000 deki eksikleri tamamlamak amaçlı çıkarılmış diğerleri güya.. fiyatındn haberınız varmı?

En son teknosa'da i9000 1.199 tl, i9003 ise 1.099 tl idi. galiba i9001 pek bulunmuyor çünkü ben hiç rastlamadım

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi

En son teknosa'da i9000 1.199 tl, i9003 ise 1.099 tl idi. galiba i9001 pek bulunmuyor çünkü ben hiç rastlamadım
hepsi mevcut burda ama fiyat bilmiyordum. yalnız teknosa her yerden pahalı satıyor

gölgee_65

gölgee_65

Üye
hepsi mevcut burda ama fiyat bilmiyordum. yalnız teknosa her yerden pahalı satıyor

Teknosa konusunda haklısın. gerçekten pahalı bir yer.
sana sony ericsson xpreia neo'yu incelemeni tavsiye ederim. sonuçta kamera ve flaş konusunda önde ve kalitesi de ortada zaten :oke:

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi

Teknosa konusunda haklısın. gerçekten pahalı bir yer.
sana sony ericsson xpreia neo'yu incelemeni tavsiye ederim. sonuçta kamera ve flaş konusunda önde ve kalitesi de ortada zaten :oke:

sgs yada sgs plus alacam ama kararsızım 2sı arasında.. sony kesınlıkle ıstemıyorum.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bence için rahat bir şekilde i9000 al keyfine bak. Şahsen galaxy s en iyisi içinde, o fiyat farkını vermeye bile değmez bence :oke: