Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiGalaxy S(i9000) Mi?Galaxy S Plus(i9001) Mı?Yoksa Galaxy sL(i9003) mi??
bgun teknosada galaxy s plus kullandım hıc bı yerde s bulamadıgım ıcın kullanamadım.. her yerde farklı fıyat en pahalı satan yer teknosa 1.200 tL kımı 900-1000 uzerı degısıyo fıyatlar..
bgun teknosada galaxy s plus kullandım hıc bı yerde s bulamadıgım ıcın kullanamadım.. her yerde farklı fıyat en pahalı satan yer teknosa 1.200 tL kımı 900-1000 uzerı degısıyo fıyatlar..
Mesela sony neo,galaxy w ya da galaxy r modelleri de fena değil ama bu konu uzadıkça kafan karışır benden demesi. hangisi hoşuna gittiyse al kurtul
LoDoS.
Üye
i9003 Niye Bu Kadar Yabana Atıyosunuz Anlamış Değilim
ismailata000
Üye
anlamadığım i9003 kullanmayan insanlar sanki i9000 çok ezici bir cihaz gibi bahsediyor. Telefonu 4-5 aydır kullanıyorum gayette memnunum. Kardeşim alacaksan gönül rahatlığıyla kullanabilirsin ve ben yüksekovada olduğum için 4-5 ayda telefon değiştirebiliyorum..