Samsung’dan iki farklı Galaxy S II Plus modeli geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Android’in en büyük temsilcisi olan ve akıllı telefon ve tablet segmentinde yükselişini sürdüren Samsung, yeni modellerini sunmaya devam ediyor. Amiral gemisi serisinde Galaxy S, Galaxy S II ve Galaxy S III‘ü sunan Samsung, Galaxy S II‘nin yeni versiyonu Galaxy S II Plus‘ı sunmaya hazırlanıyor.

Gelen son bilgilere göre Samsung Galaxy S II Plus’u GT-i9105 ve GT-i9105P olmak üzere iki farklı model olarak satışa sunacak. Unwired Viewdan gelen bilgiye göre GT-i9105P modeli NFC yongası ile birlikte gelirken, diğer tüm teknik özellikler GT-i9105 ile aynı olacak.

Ocak ortası ya da Şubat ayında satışa sunulması beklenen Samsung Galaxy S II Plus‘ın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer 4.3″ büyüklüğünde ve 800×480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olacak olan yeni akıllı telefon 1Ghz çift çekirdekli işlemciden güç alacak. 8MP arka kamera, 2MP ön kamera, 8GB dahili veri kapasitesi, 1.650mAh batarya diğer önemli özellikleri arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy S II Plus Google Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi üzerinde çalışacak.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
plusta daha iyi ozellik olmasi gerekmez mi islemci neden dusurulmus?

Kerim.

Kerim.

Üye
İslemcinin dusurulmesi sacma olmus

komando04

komando04

Üye
bilgi için teşekkürler

osicik

Üye
işlemcide düşmüş hafıza da düşmüş demek ki adı plus ama daha ucuz fiyata çıkacak yoksa fiyasko....

MaxipmaN

Üye
ucuz olur bu cihaz ama plus ismi çok saçma olmuş

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
cıkardıkları tum teller aynı ozellıkte tek fark ısmı

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
tipini sevmedim ayrica donanim olarak bana gore s3 miniye benzemis

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Uzaktan Bakıldığında Galaxy s2 ye Benzemiş :tşk: Haber İçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt