Telefon Tavsiyesi Galaxy S(i9000) Mi?Galaxy S Plus(i9001) Mı?Yoksa Galaxy sL(i9003) mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S(i9000) Mi?Galaxy S Plus(i9001) Mı?Yoksa Galaxy sL(i9003) mi??

arkadaşlar telefon alacağım fakat bu 3 telefon arasında gidip geliyorum.. herkes farklı bilgiler veriyo dolayı ile benimde kafam karman çorman oldu çok kararsız kaldım.. siz ne diyosunuz bu telefonlardan hangisini almalıyım?? aralarındaki farklar nedir.. engin bilgilerinizden yararlanmak isterim.. yorumlarınızı bekliyorum.. fiyatlar konusunda da bilgilendirseniz sevinirim..

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi
kimsenin bi fikri yokmu şu koca forumda .....

klongs

klongs

Üye
bu teller biraz eskidi yeni modellere bak

klongs

klongs

Üye
neo v yada galaxy w

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşım dediğin tellerden kesinlikle galaxy sl (i9003) çıkar! diğerlerine göre ekranı daha kötü ve kırpılmış bir galaxy serisi.
benden sana tavsiyem bulabilirsen i9001 yani galaxy s plus'i kaçırma içlerinde en güzeli bu yok eğer yoksa i9000'i rahatlıkla al çünkü onun s plustan bariz farkı işlemci hızı :oke:

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım dediğin tellerden kesinlikle galaxy sl (i9003) çıkar! diğerlerine göre ekranı daha kötü ve kırpılmış bir galaxy serisi.
benden sana tavsiyem bulabilirsen i9001 yani galaxy s plus'i kaçırma içlerinde en güzeli bu yok eğer yoksa i9000'i rahatlıkla al çünkü onun s plustan bariz farkı işlemci hızı :oke:

galaxy plus'ın ekranı galaxy s e gore daha kucuk degıl mı ?? bakarken fark ettım aslında yanyana getırıp bakmak gerek dıye dusundum.. plus ıle s arasnda hız farkından baska bı ustunlugu yok sanırsam??

---------- Eklendi @ 17:51:33 ---------- Yazıldı @ 16:44:59 ----------

neo v yada galaxy w
senın dedıklerın benım soyledıgım telefnlardan daha eski.

klongs

klongs

Üye
s ile s plus un sifirini bile bulamazsin

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bugün bile teknosa'da galaxy s 1.199 tl ve galaxy sl 1.099 tl idi.
demekki sıfırı hala piyasada varmış.

klongs

klongs

Üye
ben hic bulamadim

tempestshine

tempestshine

Üye
Galaxy SL al :oke:
Rahatlıkla da bulursun.Bizim burada bir sürü.

Türe

Türe

Üye
ben i9000 diyorum . Geliştiricisi daha çok ve daha iyi performansa , daha iyi görsele kavuşturmanız daha rahat . Tabi yazılımla uğraşmıyorsanız i9001

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi
ben i9000 diyorum . Geliştiricisi daha çok ve daha iyi performansa , daha iyi görsele kavuşturmanız daha rahat . Tabi yazılımla uğraşmıyorsanız i9001
hıc farketmez ugrasabılırım.. hangısı daha ıyıyse benım ıcın o :D

---------- Eklendi @ 03:28:08 ---------- Yazıldı @ 03:27:22 ----------

Galaxy SL al :oke:
Rahatlıkla da bulursun.Bizim burada bir sürü.
burdada var:)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Kardeş yine aynı şeyleri demiş gibi olacam ama tekrar söylüyorum:
sl listeden çıkar çünkü ekranı diğerlerine göre daha kötü, diğerlerine göre kırpılmış bir dokunmatiği var. bence alma sıran böyle olsun,
1. galaxy s plus
2. galaxy s
3. galaxy sl :oke:

---------- Eklendi @ 09:27:14 ---------- Yazıldı @ 09:24:29 ----------

allah allah ben nasıl buldum ??

:eller:

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş yine aynı şeyleri demiş gibi olacam ama tekrar söylüyorum:
sl listeden çıkar çünkü ekranı diğerlerine göre daha kötü, diğerlerine göre kırpılmış bir dokunmatiği var. bence alma sıran böyle olsun,
1. galaxy s plus
2. galaxy s
3. galaxy sl :oke:

---------- Eklendi @ 09:27:14 ---------- Yazıldı @ 09:24:29 ----------

:eller:
herkes plus dıyorda ekran buyuklugu galaxy s'den kucuk oldugu ıcın pek sıcak bakamıyorum ona.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
herkes plus dıyorda ekran buyuklugu galaxy s'den kucuk oldugu ıcın pek sıcak bakamıyorum ona.

Ama kardeş ben üçününde ekranı aynı boyda diye biliyorum s de s plus da sl de 4 inç değil miydi?

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi

Ama kardeş ben üçününde ekranı aynı boyda diye biliyorum s de s plus da sl de 4 inç değil miydi?
internette ve kullanan bi arkadasım plus daha kucuk ve galaxy s den goruntusunun net oldugunu ogrendım

Türe

Türe

Üye
Madem uğraşacaksın o vakit i9000 al kardeşim ;) romlarla mükemmel bir cihaza döünüşüyor