maxiplus 5 te kaldırır mı ki 800 mhz 512 mb ram :D İşlemci tek çekirdekli mi yoksa çift mi ?
The Shadow Üye FK5896' Alıntı: maxiplus 5 te kaldırır mı ki 800 mhz 512 mb ram Genişletmek için tıkla ... İşlemci tek çekirdekli mi yoksa çift mi ?
FK5896' Alıntı: maxiplus 5 te kaldırır mı ki 800 mhz 512 mb ram Genişletmek için tıkla ... İşlemci tek çekirdekli mi yoksa çift mi ?
FK5896 Üye The Shadow' Alıntı: İşlemci tek çekirdekli mi yoksa çift mi ? Genişletmek için tıkla ... tek çekirdekli dandik bir işlemci ama asphalt 7' yi oynamıştım kasmadan ( bir süre sonra kasmalar oldu)
The Shadow' Alıntı: İşlemci tek çekirdekli mi yoksa çift mi ? Genişletmek için tıkla ... tek çekirdekli dandik bir işlemci ama asphalt 7' yi oynamıştım kasmadan ( bir süre sonra kasmalar oldu)
The Shadow Üye FK5896' Alıntı: tek çekirdekli dandik bir işlemci ama asphalt 7' yi oynamıştım kasmadan ( bir süre sonra kasmalar oldu) Genişletmek için tıkla ... Kaldırır o zaman o da en düşük ayarlarda belli olmaz ama sağlama almak lazım
FK5896' Alıntı: tek çekirdekli dandik bir işlemci ama asphalt 7' yi oynamıştım kasmadan ( bir süre sonra kasmalar oldu) Genişletmek için tıkla ... Kaldırır o zaman o da en düşük ayarlarda belli olmaz ama sağlama almak lazım
The Shadow Üye -_BuRHaN_-' Alıntı: benim valla 1000mhz ve 750mb ram var kaldırır mi???? Genişletmek için tıkla ... Kaldırır dedik ya
-_BuRHaN_-' Alıntı: benim valla 1000mhz ve 750mb ram var kaldırır mi???? Genişletmek için tıkla ... Kaldırır dedik ya
FK5896 Üye The Shadow' Alıntı: Kaldırır o zaman o da en düşük ayarlarda belli olmaz ama sağlama almak lazım Genişletmek için tıkla ... grafik işlemci berbat zaten en iyisi vazgeçeyim bu sevdadan
The Shadow' Alıntı: Kaldırır o zaman o da en düşük ayarlarda belli olmaz ama sağlama almak lazım Genişletmek için tıkla ... grafik işlemci berbat zaten en iyisi vazgeçeyim bu sevdadan
-_BuRHaN_- Üye Konu Sahibi The Shadow' Alıntı: Kaldırır dedik ya Genişletmek için tıkla ... tamm kanka tskler Simleserver da yukledim bedava oyunun tadını cikartcam
The Shadow' Alıntı: Kaldırır dedik ya Genişletmek için tıkla ... tamm kanka tskler Simleserver da yukledim bedava oyunun tadını cikartcam
The Shadow Üye -_BuRHaN_-' Alıntı: tamm kanka tskler Simleserver da yukledim bedava oyunun tadını cikartcam Genişletmek için tıkla ...
-_BuRHaN_-' Alıntı: tamm kanka tskler Simleserver da yukledim bedava oyunun tadını cikartcam Genişletmek için tıkla ...
-_BuRHaN_- Üye Konu Sahibi The Shadow' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Dün Telefonuma 4 güncelleme gelmişti. toplam 400mb vardı. yeni uygulama lar ve bazı dandik ozellikler geldi
The Shadow' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Dün Telefonuma 4 güncelleme gelmişti. toplam 400mb vardı. yeni uygulama lar ve bazı dandik ozellikler geldi
The Shadow Üye -_BuRHaN_-' Alıntı: Dün Telefonuma 4 güncelleme gelmişti. toplam 400mb vardı. yeni uygulama lar ve bazı dandik ozellikler geldi Genişletmek için tıkla ... Hala güncelleme geliyor mu ya
-_BuRHaN_-' Alıntı: Dün Telefonuma 4 güncelleme gelmişti. toplam 400mb vardı. yeni uygulama lar ve bazı dandik ozellikler geldi Genişletmek için tıkla ... Hala güncelleme geliyor mu ya
-_BuRHaN_- Üye Konu Sahibi yok yani eski sahibi pek kullanmayı bilmedigi için guncellemeden anlamıyor eskiden kalma guncellemeler
yok yani eski sahibi pek kullanmayı bilmedigi için guncellemeden anlamıyor eskiden kalma guncellemeler
The Shadow Üye -_BuRHaN_-' Alıntı: yok yani eski sahibi pek kullanmayı bilmedigi için guncellemeden anlamıyor eskiden kalma guncellemeler Genişletmek için tıkla ... Haa iyi o zaman
-_BuRHaN_-' Alıntı: yok yani eski sahibi pek kullanmayı bilmedigi için guncellemeden anlamıyor eskiden kalma guncellemeler Genişletmek için tıkla ... Haa iyi o zaman
-_BuRHaN_- Üye Konu Sahibi The Shadow' Alıntı: Haa iyi o zaman Genişletmek için tıkla ... tamam kral .
Seglopsi Üye Selim.celbiş' Alıntı: İ9000 Allah kimsenin eline vermesin aldigin cihaz daha iyi ama rom desteginde her turlu i9000 Genişletmek için tıkla ... roket gibi telefondu ilk çıktığında kimse öyle demiyodu
Selim.celbiş' Alıntı: İ9000 Allah kimsenin eline vermesin aldigin cihaz daha iyi ama rom desteginde her turlu i9000 Genişletmek için tıkla ... roket gibi telefondu ilk çıktığında kimse öyle demiyodu
byAndroid Üye ONe-' Alıntı: roket gibi telefondu ilk çıktığında kimse öyle demiyodu Genişletmek için tıkla ... Suanda kullaniyorum o zamanlar tabikide roketti ama suan anca bi sahin kartal falan gibi [emoji1]
ONe-' Alıntı: roket gibi telefondu ilk çıktığında kimse öyle demiyodu Genişletmek için tıkla ... Suanda kullaniyorum o zamanlar tabikide roketti ama suan anca bi sahin kartal falan gibi [emoji1]
-_BuRHaN_- Üye Konu Sahibi fk555897' Alıntı: Telefon eski ve düşük donanımlı bir telefon. Eğer fazla yormazsan iyi anlaşırsınız. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Zaten istanbul a gittiğimde iPhone 4s i abimden almayı düşünüyorum
fk555897' Alıntı: Telefon eski ve düşük donanımlı bir telefon. Eğer fazla yormazsan iyi anlaşırsınız. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Zaten istanbul a gittiğimde iPhone 4s i abimden almayı düşünüyorum