Galaxy S 2 Ve Sense (Hastasıyız Dedeeeee)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Galaxy S 2 Ve Sense (Hastasıyız Dedeeeee)
Evet arkadaşlar süper birşey buldum kendim akşam saat 1 gibi indirip kurdum çözebilmem 2 saatimi aldı ama değdimi diye sorarsanız değdi Şİmdi bu uygulamayı anlatarak sizlere sunayım

Dock ayarlarını yapmak için ana ekran - ekle - custom shortcut- pick your activity -uygulamalar-(Dock İçin Telefon Seçin)-Resimbulunan yere basın-Adwthemeiconpacks-Sense İcon- 4.üncü resime basıyoruz(resim yok siyahlık var oraya bas)-masaüstünde telefon diye yazacak resim olmayacak -basılı tutup-phone kısmına koyuyoruz ve oluyor-diğer icon içinde launcher in ayarlarını aynı şekilde yapıyoruz.

kullandığım lockscreen programı:Lockbot Pro

İcon Pack:
Link :

Kurulum:

dostum tema güzelde dockbardaki temaların ikonlarını nasıl kaybediceğim birde kilit ekranını nasıl yaptın son olarak menüdeki ikonların yerlerini nasıl değiştiriceğiz?

----------Eklendi @ 17:48:12 ---------- Yazıldı @ 17:30:43 ----------

Konu Sahibi
Anlatım eklendi İstersen resimli haliyle ekleyeyim .

saol arkdaşım kullandığın yöntem gerçekten dahice çok teşekkürler

----------Eklendi @ 18:51:15 ---------- Yazıldı @ 18:50:34 ----------

peki menüdeki ikonların yerleri değişiyormu?

Konu Sahibi
Evet menüyü açtığında setting tuşuna bastığında 3 seçenek açılıyo ordan ayarlayabilirsin kurcalarsan menüyü aşağıya doğru deilde touchwiz 4.0 gibi sağa sola gidenden yapabilirsin

touchwiz gibi olanını yapmıştım zaten şimdi ikonları değiştirmeye çalışacağım yardımın için teşekkürler

Konu Sahibi
menüdekileri Zorlarsan değiştirirsin çözersen banada söyle

dostum katalok sistemini denedim ama sonuç alamdım sanırım menüdeki ikonların yerleri değişmiyor yinede her şey için saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...