Galaxy S 2 Ve Sense (Hastasıyız Dedeeeee)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S 2 Ve Sense (Hastasıyız Dedeeeee)
Evet arkadaşlar süper birşey buldum kendim akşam saat 1 gibi indirip kurdum çözebilmem 2 saatimi aldı ama değdimi diye sorarsanız değdi :) Şİmdi bu uygulamayı anlatarak sizlere sunayım:)

Dock ayarlarını yapmak için ana ekran - ekle - custom shortcut- pick your activity -uygulamalar-(Dock İçin Telefon Seçin)-Resimbulunan yere basın-Adwthemeiconpacks-Sense İcon- 4.üncü resime basıyoruz(resim yok siyahlık var oraya bas)-masaüstünde telefon diye yazacak resim olmayacak -basılı tutup-phone kısmına koyuyoruz ve oluyor-diğer icon içinde launcher in ayarlarını aynı şekilde yapıyoruz.

kullandığım lockscreen programı:Lockbot Pro

İcon Pack:
Link :

Kurulum:

Sertug1991

Sertug1991

Üye
dostum tema güzelde dockbardaki temaların ikonlarını nasıl kaybediceğim birde kilit ekranını nasıl yaptın son olarak menüdeki ikonların yerlerini nasıl değiştiriceğiz?

----------Eklendi @ 17:48:12 ---------- Yazıldı @ 17:30:43 ----------

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
Anlatım eklendi İstersen resimli haliyle ekleyeyim .

Sertug1991

Sertug1991

Üye
saol arkdaşım kullandığın yöntem gerçekten dahice çok teşekkürler

----------Eklendi @ 18:51:15 ---------- Yazıldı @ 18:50:34 ----------

peki menüdeki ikonların yerleri değişiyormu?

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
Evet menüyü açtığında setting tuşuna bastığında 3 seçenek açılıyo ordan ayarlayabilirsin:) kurcalarsan menüyü aşağıya doğru deilde touchwiz 4.0 gibi sağa sola gidenden yapabilirsin :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
touchwiz gibi olanını yapmıştım zaten şimdi ikonları değiştirmeye çalışacağım yardımın için teşekkürler

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
menüdekileri Zorlarsan değiştirirsin :) çözersen banada söyle :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
dostum katalok sistemini denedim ama sonuç alamdım sanırım menüdeki ikonların yerleri değişmiyor yinede her şey için saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt