Galaxy Note 1.87 metreden düştü kafayı yedi!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 1.87 metreden düştü kafayı yedi!!!!!!!!!!!!
Olanlar gerçek;
Parkta köpeklerimi gezdiriyodum. Birden bi sokak köpeği geldi benim köpekleri kovalamaya başladı. Bende telefonla konuşuyodum ve birden düşürdüm. Sokak köpeğini uzaklaştırdıktan sonra bi hollandalı vatandaşım(sağolsun) olaydan sonra telefonu bana verdi ama telefon kafayı yedi çok yavaş algılıyo. Servise götürmek geliyo aklımda ama aklımdan bişey daha geçiyo. Onu bi deniyim.

lolaman

lolaman

Üye
Abi köpek kovalarken telefonla mı konuşulur ya :D Ben telefondaki başbakan olsa bile kapatır cebime biyere koyarım gerçi note bu sığmaz.Ama problem işlemcide dir fiyatı da tuzlu olur gibime geliyo :D

doctorrr

doctorrr

Üye
kötü olmuş kardişim geçmiş olsun köpeklerin nasıl bi sıkıntı yok dimi?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Abi köpek kovalarken telefonla mı konuşulur ya :D Ben telefondaki başbakan olsa bile kapatır cebime biyere koyarım gerçi note bu sığmaz.Ama problem işlemcide dir fiyatı da tuzlu olur gibime geliyo :D

abi tam konuşuyodum tam bizimkilere saldırıyodu bide benim köpeklerden biri yavru napıyim yani :D türk usulü halletmeye çalışacam olmazsa servis :(

• Beğen
Tepkiler: lolaman
lolaman

lolaman

Üye
Ne cins köpekler

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evdeki bütün halıları üst üste serdim sonra telefonun kabını falan takıp oluşan halı yığınına kapalıyken yaklaşık 3 kez attım açınca düzeldi :DDDDDDD

• Beğen
Tepkiler: samety500
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evdeki bütün halıları üst üste serdim sonra telefonun kabını falan takıp oluşan halı yığınına kapalıyken yaklaşık 3 kez attım açınca düzeldi :DDDDDDD

Hocam o nasıl bir çözüm allah aşkına nerden geldi aklına :kop::kop::kop:

doctorrr

doctorrr

Üye
gözün aydın abi sıkıntı varmı :)

PriZm

PriZm

Üye

tam Türk usülü:ehe

• Beğen
Tepkiler: legolas29 ve Niizuma.Eiji
KayraBey

KayraBey

Üye
Senin direk albay olman lazım.bu bilgi birikim inanki gözlerimizi yaşartıyro :) alemsin valla Bartu (bak adını doğru yazım :P:) hiç gülesim yoktu :d:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Senin direk albay olman lazım.bu bilgi birikim inanki gözlerimizi yaşartıyro :) alemsin valla Bartu (bak adını doğru yazım :P:) hiç gülesim yoktu :d:
laz aklı işte :D bu arada 2.000 mesaj damı 2.500 mesajdamı rütbe atlıyoruz :D

- - - Eklendi - - -

ahmet abi bu arada yeni telefonun hayırlı olsun :D

samety500

samety500

Üye

helal kardeşm düzeldiyse ne mutlu ya :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Halılar baya kaliteymiş demekki,telefon tamiri bile yapıyor:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
laz aklı işte :D bu arada 2.000 mesaj damı 2.500 mesajdamı rütbe atlıyoruz :D

- - - Eklendi - - -

ahmet abi bu arada yeni telefonun hayırlı olsun :D

geçmiş olsun toprağım tam karadenizli zekasi işte :)

PriZm

PriZm

Üye

Metin abi yeni telefonun hayırlı olsun :D

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye

Vayyyyy iyimiş, geçmiş olsun.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
burdan anlaşılıyor ki senin boy 1.90 falan :D

emrelives2

Üye
kopeklerin cinsi ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...