Performans olarak ne diyorsunuz ? 2.3 ile arayuzde olan takilmalar ics de duzeltilmis mi ?
ya birileri uçuyor kaçıyor filan diyordu android e ne iş kasılma mı yapıyor hele 4 de ilk açıldığında belle nin bile yapmadığı kasılmayı mı yapmıyor ne nasıl olur çift çekirdek filanken bu cihazlar hemde neyse bundan sonra bu arkadaşların sözüne güven olmaz
o değilde süleyman indirmeye değer mi çünkü vodafone cepnet var biliyorsun ki yavaş hızı onun için indiricem de görüntü kalitesi içime sinmedi ondan soruyorum

ya birileri uçuyor kaçıyor filan diyordu android e ne iş kasılma mı yapıyor hele 4 de ilk açıldığında belle nin bile yapmadığı kasılmayı mı yapmıyor ne nasıl olur çift çekirdek filanken bu cihazlar hemde neyse bundan sonra bu arkadaşların sözüne güven olmaz
o değilde süleyman indirmeye değer mi çünkü vodafone cepnet var biliyorsun ki yavaş hızı onun için indiricem de görüntü kalitesi içime sinmedi ondan soruyorum

Ve en önemli fark ise kamerada , s2 deki kamera 8mp nexusdaki 5mp fakat nexus öyle bir çekim kalitesine sahip ki takdire şayan . Ve şuna yemin edebilirim ki nexus 5mp lik kamerasıyla s2 nin 8mp lik kamerasından 2 hatta 3 kat net ve kaliteli çekim yapıyor bunu canlı olarak gözlemledim.
Bu söylediğiniz çözünürlükle alakalı değil mi? Biri 480x800 biri 720p tabiki nexusun kamerası ( telefonda ) daha iyi göstericek. Resimleri pcye attığınızdada nexusun çektiği resimler daha mı iyi?
----------Eklendi @ 23:19:05 ---------- Yazıldı @ 23:18:07 ----------
Bu arada inceleme güzel olmuş emeğine sağlık..

tabi tabi ondandır zaten honeycomb da ondan yapıyor maşallah 1 ghz işlemciler hiç bir işe yaramıyor demek

Videodaki oyunun ismi ne ??

İyiymiş.. Peki sorması ayıp telefonu kaça ve nerden aldın? Bildiğim kadarıyla Türkiye'ye gelmedi hala. Sence S2den nexusa geçmek verilcek farka değer mi? Çok farkediyo mu?
Teşekkürler..
aklına takılan bişey olursa sorabilirsinKatılıyorum.. Böyle bi fırsatın varsa görmek isterim.aynı fotoğrafı SII ve Nexus ile çekip koyabilir nirim Süleyman?
Katılıyorum.. Böyle bi fırsatın varsa görmek isterim.
artık çok geç sattım nexusu![]()