Galaxy Nexus & ICS İncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lenneth

Üye
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
MezraL123

MezraL123

Üye
Çift çekirdekten tek çekirdeğe, 4.65ten 3.5a, andoridden iosa geçtin ve hiç aramadın mı gerçekten?

Bide şarj konusu nasıl? Nexus veya galaxye göre daha mı iyi?

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Çift çekirdekten tek çekirdeğe, 4.65ten 3.5a, andoridden iosa geçtin ve hiç aramadın mı gerçekten?

Bide şarj konusu nasıl? Nexus veya galaxye göre daha mı iyi?

ekran böyle daha iyi oldu buna eminim , ios a geçince android karışık geliyor bunu anladım , şarj konusu normal benim için 1 gün dayanması iyidir :D , nexusa göre tarayıcı performansı hariç daha iyi . galaxy s2 ye göre de şu an iyi o kadar kurcukladım eski gs2 m gibi ısınmadı hiç yalnız dediğim gibi tarayıcı performansını arıyorum doğruya doğru . Ama onun dışında aratmıyor şu an için

• Beğen
Tepkiler: MezraL123
MezraL123

MezraL123

Üye
ekran böyle daha iyi oldu buna eminim , ios a geçince android karışık geliyor bunu anladım , şarj konusu normal benim için 1 gün dayanması iyidir :D , nexusa göre tarayıcı performansı hariç daha iyi . galaxy s2 ye göre de şu an iyi o kadar kurcukladım eski gs2 m gibi ısınmadı hiç yalnız dediğim gibi tarayıcı performansını arıyorum doğruya doğru . Ama onun dışında aratmıyor şu an için

Tavsiye eder misin peki? Galaxyden iPhone 4e geçilir mi?

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiye eder misin peki? Galaxyden iPhone 4e geçilir mi?

Herkesinde dediği gibi galaxy s2 donanımsal olarak iphone u 2 ye katlar ama iphonedaki o kullanım kolaylığı biraz daha sıkıntılı gs2 de ve geçilir donanımı düşük belki ama iOS Android kadar ağır bir sistem olmadığından donanım sorun olmuyor . ha ama tarayıcıyı ararsın onu da söyleyeyim baştan :oke:

• Beğen
Tepkiler: MezraL123
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Neee.:aha:

iPhone 4'ün var ve iOS 4.3.3 kullanıyorsun??

iOS 5 nerde kaldı Süleyman?? :D hatta 5.0.1 diyelim.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE="ForeverAlone";4331520]Neee.:aha:

iPhone 4'ün var ve iOS 4.3.3 kullanıyorsun??

iOS 5 nerde kaldı Süleyman?? :D hatta 5.0.1 diyelim.
[/QUOTE]

herkese sordum en iyi sürüm bu :oke: çok da önemi yok ios 5.0.1 in benim için belki sonra güncellerim , çok sonra.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt