Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekran böyle daha iyi oldu buna eminim , ios a geçince android karışık geliyor bunu anladım , şarj konusu normal benim için 1 gün dayanması iyidir , nexusa göre tarayıcı performansı hariç daha iyi . galaxy s2 ye göre de şu an iyi o kadar kurcukladım eski gs2 m gibi ısınmadı hiç yalnız dediğim gibi tarayıcı performansını arıyorum doğruya doğru . Ama onun dışında aratmıyor şu an için
ekran böyle daha iyi oldu buna eminim , ios a geçince android karışık geliyor bunu anladım , şarj konusu normal benim için 1 gün dayanması iyidir , nexusa göre tarayıcı performansı hariç daha iyi . galaxy s2 ye göre de şu an iyi o kadar kurcukladım eski gs2 m gibi ısınmadı hiç yalnız dediğim gibi tarayıcı performansını arıyorum doğruya doğru . Ama onun dışında aratmıyor şu an için
Herkesinde dediği gibi galaxy s2 donanımsal olarak iphone u 2 ye katlar ama iphonedaki o kullanım kolaylığı biraz daha sıkıntılı gs2 de ve geçilir donanımı düşük belki ama iOS Android kadar ağır bir sistem olmadığından donanım sorun olmuyor . ha ama tarayıcıyı ararsın onu da söyleyeyim baştan
"ForeverAlone"
Üye
Neee.
iPhone 4'ün var ve iOS 4.3.3 kullanıyorsun??
iOS 5 nerde kaldı Süleyman?? hatta 5.0.1 diyelim.
Türe
Üye
Konu Sahibi
[QUOTE="ForeverAlone";4331520]Neee.
iPhone 4'ün var ve iOS 4.3.3 kullanıyorsun??
iOS 5 nerde kaldı Süleyman?? hatta 5.0.1 diyelim.[/QUOTE]
herkese sordum en iyi sürüm bu çok da önemi yok ios 5.0.1 in benim için belki sonra güncellerim , çok sonra.