Galaxy Nexus & ICS İncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
Ben ilk videomu telefon kamerası ile çektiydim.Arkasına su bardağı koymuştum.Kolum bir deydi.Patt diye düştü.Bir türlü Kaldıramadım da

tempestshine

tempestshine

Üye
Videodaki oyunun ismi ne ??

Uruloki

Uruloki

Üye
Performans olarak ne diyorsunuz ? 2.3 ile arayuzde olan takilmalar ics de duzeltilmis mi ?

ya birileri uçuyor kaçıyor filan diyordu android e ne iş kasılma mı yapıyor hele 4 de ilk açıldığında belle nin bile yapmadığı kasılmayı mı yapmıyor ne nasıl olur çift çekirdek filanken bu cihazlar hemde neyse bundan sonra bu arkadaşların sözüne güven olmaz

o değilde süleyman indirmeye değer mi çünkü vodafone cepnet var biliyorsun ki yavaş hızı onun için indiricem de görüntü kalitesi içime sinmedi ondan soruyorum

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

ya birileri uçuyor kaçıyor filan diyordu android e ne iş kasılma mı yapıyor hele 4 de ilk açıldığında belle nin bile yapmadığı kasılmayı mı yapmıyor ne nasıl olur çift çekirdek filanken bu cihazlar hemde neyse bundan sonra bu arkadaşların sözüne güven olmaz

o değilde süleyman indirmeye değer mi çünkü vodafone cepnet var biliyorsun ki yavaş hızı onun için indiricem de görüntü kalitesi içime sinmedi ondan soruyorum

Çakma belle bile yapmıyor ya :D

Lenneth

Üye

Donanim hizlandirma desteklemedigi icin arayuzu dusuk bir fps ile olusturuyordu onu kastettim. Hizindan bir sikayetim yok :)

Uruloki

Uruloki

Üye
tabi tabi ondandır zaten honeycomb da ondan yapıyor maşallah 1 ghz işlemciler hiç bir işe yaramıyor demek

cyber

cyber

Üye
:tşk:

MezraL123

MezraL123

Üye
Ve en önemli fark ise kamerada , s2 deki kamera 8mp nexusdaki 5mp fakat nexus öyle bir çekim kalitesine sahip ki takdire şayan . Ve şuna yemin edebilirim ki nexus 5mp lik kamerasıyla s2 nin 8mp lik kamerasından 2 hatta 3 kat net ve kaliteli çekim yapıyor bunu canlı olarak gözlemledim.

Bu söylediğiniz çözünürlükle alakalı değil mi? Biri 480x800 biri 720p tabiki nexusun kamerası ( telefonda ) daha iyi göstericek. Resimleri pcye attığınızdada nexusun çektiği resimler daha mı iyi?

----------Eklendi @ 23:19:05 ---------- Yazıldı @ 23:18:07 ----------

Bu arada inceleme güzel olmuş emeğine sağlık..

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Bu söylediğiniz çözünürlükle alakalı değil mi? Biri 480x800 biri 720p tabiki nexusun kamerası ( telefonda ) daha iyi göstericek. Resimleri pcye attığınızdada nexusun çektiği resimler daha mı iyi?

----------Eklendi @ 23:19:05 ---------- Yazıldı @ 23:18:07 ----------

Bu arada inceleme güzel olmuş emeğine sağlık..

videoyu galaxy s2 yle çektim düşün artık :oke:

----------Eklendi @ 00:09:36 ---------- Yazıldı @ 00:08:49 ----------

tabi tabi ondandır zaten honeycomb da ondan yapıyor maşallah 1 ghz işlemciler hiç bir işe yaramıyor demek

lütfen konumda tartışmanızı istemiyorum mümkünse gidin pm den tartışın bu konu tartışma yaratmak için değil referanslık yapması için açıldı ! :oku

----------Eklendi @ 00:10:11 ---------- Yazıldı @ 00:09:36 ----------

sen bilirsin istiyorsan indir ama 709 mb indir indir bitmez söyliyim :oke:

----------Eklendi @ 00:11:10 ---------- Yazıldı @ 00:10:11 ----------

Videodaki oyunun ismi ne ??

modern combat 3 :oke:

MezraL123

MezraL123

Üye
İyiymiş.. Peki sorması ayıp telefonu kaça ve nerden aldın? Bildiğim kadarıyla Türkiye'ye gelmedi hala. Sence S2den nexusa geçmek verilcek farka değer mi? Çok farkediyo mu?

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

:rica:

----------Eklendi @ 00:25:30 ---------- Yazıldı @ 00:22:24 ----------

İyiymiş.. Peki sorması ayıp telefonu kaça ve nerden aldın? Bildiğim kadarıyla Türkiye'ye gelmedi hala. Sence S2den nexusa geçmek verilcek farka değer mi? Çok farkediyo mu?

fiyatları çok da farklı değil zaten . telefoncum getirttirmiş kendisine 1,5 haftalık cihazdı 1500 liraya aldım 2. el fiyatına ama cihaz sıfır gibiydi .

Şimdi açıkçası bazı uygulamalar sıkıntılı çeşitlilik yine çok ama çözünürlüğün fazla olması bazı programları eksik çalıştırmasına , yarım ekran çalıştırmasına ya da hiç çalıştırmamasına sebebiyet veriyor . ama çalışan oyunlar çözünürlük sayesinde mükemmel bir oyun keyfi sunuyor.

eğer telefonu medya ağırlıklı kullanan birisi isen kesinlikle bekleme geç derim ama yok benim derdim oyun uygulama diyorsan ics nin resmi olarak yayınlanıp uygulamaların düzgün optimize edilmesini bekleyip öyle alabilirsin nexusu . ama bana sorarsan oyun ve uygulama açısından s2 daha önde ;)

• Beğen
Tepkiler: MezraL123
MezraL123

MezraL123

Üye
Teşekkürler..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
aynı fotoğrafı SII ve Nexus ile çekip koyabilir misin Süleyman?

• Beğen
Tepkiler: MezraL123
Eat-Apple

Eat-Apple

Üye
Yararlı bir inceleme.Teşekkürler :)

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
artık çok geç sattım nexusu :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt