Galaxy Nexus & ICS İncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Nexus & ICS İncelemesi
arkadaşlar referanslık yapması açısından bir video çektim . kusurum varsa affola zira ilk videom :ehe

• Beğen
Tepkiler: MezraL123 ve lolaman

lolaman

lolaman

Üye
Gayet başarılı ilk videoya göre ben denerken kamerayı telefonun üstüne düşürüyodum az daha :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
anlıyorum seni Süleyman. Bi izleyelim bakalım. :)

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
lolaman

lolaman

Üye
neyimi anlıyosun furkan :bilmm izle bakalım . (çekme sebebim başka bir siteden gelen istekti çektim burda da paylaşmak istedim)
Söyle o siteyi bize gidip dağıtalım orayı hangi site sana emir veriyor :D

lolaman

lolaman

Üye
Ben zaten biliyor gibiyim hangi site olduğunu zaten lafın gelişi yazmıştım önemli değil :D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
peki o zaman :)

Apit"

Apit"

Üye
Bende s2 var. Nexus a geçmeyi düşünüyorum. boyut olarak nasıl s2ye göre. Ekran kalitesi nasıl.ppi yüksek 316~ idi galiba. Açıklarsan sevinirim

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Apit";4299205' Alıntı:
Bende s2 var. Nexus a geçmeyi düşünüyorum. boyut olarak nasıl s2ye göre. Ekran kalitesi nasıl.ppi yüksek 316~ idi galiba. Açıklarsan sevinirim

boyut olarak 4.65" hocam yani s2 den hafifçe büyük s2 nin ekranı 4.3" civarı . Ekran kalitesi ise kesinlikle s2 ye nazaran bariz bir şekilde üstün . Görüntüler çok keskin ve net . Benim de geçerken tereddütlerim vardı ama inceleyince bunlar yok oldu şu an memnunum :oke:

Apit"

Apit"

Üye
Teşekkürler. Tek artısı ekran mı diyebiliriz s2 ye göre

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Apit";4299229' Alıntı:
Teşekkürler. Tek artısı ekran mı diyebiliriz s2 ye göre

pek öyle değil performans açısından da biraz daha hızlı s2 ye göre . Bir de arayüz olarak nexus bariz önde arayüz gayet akıcı ve keyif veriyor gezinmesi . Tarayıcı hızı olarak da nexus daha hızlı s2 ye göre biraz daha . Ve en önemli fark ise kamerada , s2 deki kamera 8mp nexusdaki 5mp fakat nexus öyle bir çekim kalitesine sahip ki takdire şayan . Ve şuna yemin edebilirim ki nexus 5mp lik kamerasıyla s2 nin 8mp lik kamerasından 2 hatta 3 kat net ve kaliteli çekim yapıyor bunu canlı olarak gözlemledim.

Apit"

Apit"

Üye
Nede olsa ilk ics

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Apit";4299287' Alıntı:
Nede olsa ilk ics

tabiki benim kullandığım sürüm 4.0 değil 4.0.2 belki biraz da bundan kaynaklanıyor olabilir

Lenneth

Üye
Performans olarak ne diyorsunuz ? 2.3 ile arayuzde olan takilmalar ics de duzeltilmis mi ?

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
İlk menu acilisinda biraz zorlaniyor gibi ama cok degil . Arayuz cok akici olmus bu guncellemeyi alacak cihazlar cag atlayacak :oke:

61semih

61semih

Üye
ınternet ve flash player performansınıda gosterseydın keşke.yinede amator ve ılk cekıme gore başarılı

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Güzel telefon :D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
ınternet ve flash player performansınıda gosterseydın keşke.yinede amator ve ılk cekıme gore başarılı

onunla ilgili de bir cekim yaparim sorun degil :) sadece genel bir inceleme yapmak istedim ama dediginizi unutmusum amatorluk iste :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt