walla ıkısıde var bende n8 önce aldım ama sadece calısıomu diye flash bellek bagladım, mause bagladım baskada baglamadım. bı kerede gıttım hdmi kablo alıp tvye bagladım virelessten 106 ekranda ınternete gırdım cok hızlıcak ama baskada girmedim kamerası 12 pixel ama asla 5mplik kodak fotomakinamı tutmuyo o yuzden telefondan resım kımse cok bısı beklemesın. ayrıca n8de bılındık symbıan donmaları arasırada olsa yok degıl. galaxy s kullanıyorum sankı daha bı hızlı android market cezbedıo hersey var be abi, symbıana artık program yok e kişisellestirmeyeceksem niye symbian alıoz. sunu fark ettım yazarken bı işlemcı hızlı dıolar ama n8de gayet hızlı ve n8de bulunan xenon flas radyo calıcı (radyo degil, radyo yayını var yanı caldıgınız mp3leri ıstedıgınız frekanstan yayın yapabılıosunuz) usb onthe go, 3d ses, 5+1 ses sistemi olarak kullanma, galaxy s de yok. ama galaxy s de olan hersey n8de var ama galaxy s android ve android markette bırsuru uygulama var ovistoreda hep aynı seyler farklı bısı yok