galaxy i9003 SL mi Xperia neo V mi sizce hangisi ve neden.?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
galaxy i9003 SL mi Xperia neo V mi sizce hangisi ve neden.?
selam arkadaslar bende neo v var yalnız telefondan sıkıldım degıstırmek ıstıyorum bı arkadasımdada samsung galaxy i9003 s modeli var ıstersen kafa kafaya takas edelım dedı 20 ay garantılı onun cıhazıda kvk cıhazı sızce degıstırmelımıyım zarar edermıyım kafa kafaya versem???

XPERİA NEO V

SAMSUNG i9003 GALAXY SL

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
okadar kısı bakmıs hıcmı onerısı olan yok,kullanan yokmu bu cıhazı :hmmm

HaqperesT

HaqperesT

Üye
galaxy sl kullanıyorum fena degil ancak seninki daha şık duruyor gibime geliyor.
bence bir kaç gunlugune degistirin ondan sonra karar ver.

Purgatory-

Purgatory-

Üye
hemen hemen Aynı özellikleri var Neo v nin artı flaş. Var kamerada ayrıca Neo v ics güncellemesi alacak değişmeni tavsiye etmem

alien97

alien97

Üye
telefonun nesinden sıkıldın galaxy sl kullandığındada pek bir fark olmayacak tavsiyem değiştirme.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Valla i9003ün ayrı bı havası var. Değiştirebilirsin.

CorbyW

CorbyW

Üye
Ne ne ne? ICS güncellemesi alacak bir cihazı vermeyi mi düşünüyorsun? O.o Telefondan sıkıldıysan bu ay sonunda ICS gelecek bekle bi zahmet. Samsung alınca bir fark olmayacak, o da android diğeride...

__xXx__

__xXx__

Üye
neo v sık duruyor sl e göre neyinden sıkıldığını söylerseniz yine daha ayrıntılı açıklama alırsınız ics güncellemesine gelince neo v için 2012nin ikinci çeyreğinde gelecek diye duydum ne kadar doğrudur bilemem ama su anda isterseniz ics demo kurabilirsiniz ve benim yorumuma gelince HaqperesT arkadaşın dediği gibi birkaç günlüğüne degisin ona göre karar verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...