galaxy gio 2.3.3 rom tükce ve stabil hatasız.

Sponsorlu Bağlantılar

xinsurer

xinsurer

Üye
Ben de pek mesaj kullanmam.. internet yazışmalarında sorun yok.. nasıl gidiyor mesela, "ç" ler "c" küçük "ı" lar "i" olarak mı? yoksa abuk sabuk karakterler olarak mı? eğer türkçe karakterleri ingilizce olarak yazıyorsa sorun değil de mesela "ğ" karakterini "%?-=" gibi yazıyorsa sorun olabilir..

----------Eklendi @ 00:24:02 ---------- Yazıldı @ 00:22:07 ----------

Kies'te TUR veriyonu yayınlanana kadar kullanılır bu, tabi kies bizim ülkeye 2.3.3 güncellemeyi getiri mi, ben hala ümitsizim..

----------Eklendi @ 00:25:53 ---------- Yazıldı @ 00:24:02 ----------

hatta bazen ingilizce pratik olsun diye telefonu ingilizce mi kullansam diyorum, kardeşim ve bazı arkadaşlarım öyle yapıyor çok da faydalı :)

• Beğen
Tepkiler: delikanli006

Yigit315

Yigit315

Üye
internette orjinal romu görmüştüm ben. sorun olursa dönüş yaparsın ona

----------Eklendi @ 16:54:40 ---------- Yazıldı @ 16:51:00 ----------

orjinal rom inki :)

Vayy senin canını yerim ağam.Teşekkür.Herhalde normal şekilde yükleniyor değilmi buda?Gerçi ben normal şekilde yüklmeyide bilmiyorum ama :hmmm Neyse bi şekilde öğreniriz.Çok teşekkür ettim hocam.

xinsurer

xinsurer

Üye
Odin ile yükleniyor, tıpkı bu 2.3.3'ü yüklediğin gibi tek part .tar dosyası..

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
Yigit315

Yigit315

Üye
Odin ile yükleniyor, tıpkı bu 2.3.3'ü yüklediğin gibi tek part .tar dosyası..

Abi tamam yüklemeye karar verdim ve nasip olursa şimdi yükleyecem.Ama bi sorum var.Yedek almam gerekiyormu?yani resimler müzikler felan veya herhangi bişey silinecekmi?

xinsurer

xinsurer

Üye
Yedek almak çok önemlidir, ben her hafta yedek alırım nolur nolmaz diye..

----------Eklendi @ 03:07:12 ---------- Yazıldı @ 03:03:32 ----------

Abi tamam yüklemeye karar verdim ve nasip olursa şimdi yükleyecem.Ama bi sorum var.Yedek almam gerekiyormu?yani resimler müzikler felan veya herhangi bişey silinecekmi?
Resim ve müzikler falan zaten SD kartta olduğu için silinmez, romu yüklerken SD kartı çıkarırsın zaten, telefon hafızasında olanlar silinir sadece, onları da yedeklediğin için geri yükleyebilirsin.. hatta ben rom yüklerken sim kartı da çıkarmıştım nolur nolmaz diye..

Yigit315

Yigit315

Üye
Anladım.Bende öylerim artık.teşekkür ettik abi.

----------Eklendi @ 03:57:15 ---------- Yazıldı @ 03:07:12 ----------

Tamamdır yükledim.Ovvv cok canlı oldu.teşekkürler.

delikanli006

delikanli006

Üye
    Konu Sahibi
Anladım.Bende öylerim artık.teşekkür ettik abi.

----------Eklendi @ 03:57:15 ---------- Yazıldı @ 03:07:12 ----------

Tamamdır yükledim.Ovvv cok canlı oldu.teşekkürler.

gule gule kullan :) insllh memnun kalırsın.

cool_eagle

Üye
Ben de pek mesaj kullanmam.. internet yazışmalarında sorun yok.. nasıl gidiyor mesela, "ç" ler "c" küçük "ı" lar "i" olarak mı? yoksa abuk sabuk karakterler olarak mı? eğer türkçe karakterleri ingilizce olarak yazıyorsa sorun değil de mesela "ğ" karakterini "%?-=" gibi yazıyorsa sorun olabilir..

----------Eklendi @ 00:24:02 ---------- Yazıldı @ 00:22:07 ----------

Kies'te TUR veriyonu yayınlanana kadar kullanılır bu, tabi kies bizim ülkeye 2.3.3 güncellemeyi getiri mi, ben hala ümitsizim..

----------Eklendi @ 00:25:53 ---------- Yazıldı @ 00:24:02 ----------

hatta bazen ingilizce pratik olsun diye telefonu ingilizce mi kullansam diyorum, kardeşim ve bazı arkadaşlarım öyle yapıyor çok da faydalı :)

ı yerine g yazıyor. diğer harfleri bilmiyorum. keşke i yazsa. bide sizde telefonla konuştuktan snra telefonu kulağınızdan alınca ekran geç geliyor mu. 2.2.1 de nasıldı acaba hiç hatırlamıyorm da

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kiese çıktı zaten :)

esrarengizk

Üye
[h=1]galaxy gio 2.3.3 kieste çıktı mı ?[/h]

cool_eagle

Üye
evet ama üstüne kurmuyor ne yazıkk

Yigit315

Yigit315

Üye
internette orjinal romu görmüştüm ben. sorun olursa dönüş yaparsın ona

----------Eklendi @ 16:54:40 ---------- Yazıldı @ 16:51:00 ----------

orjinal rom inki :)

Hocam bu rom bizim telefonu öldürdü.Hiç bir hayat belirtisi yok şuan.Sakın siz yüklemeyin.Telefon cort oldu benim. dikkat edin siz YÜKLEMEYİN.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
orjinal kiesten çıktı

cool_eagle

Üye
Hocam bu rom bizim telefonu öldürdü.Hiç bir hayat belirtisi yok şuan.Sakın siz yüklemeyin.Telefon cort oldu benim. dikkat edin siz YÜKLEMEYİN.

aynısı bende bugun yaptm sakın denemeyin. telefon brick oldu :(

delikanli006

delikanli006

Üye
    Konu Sahibi
ben yükledm. animasyonlu duvar kağıdı seçince telefonu kapatıp açınca duvar kağıdı sıfıranıyor. bazı programlarda da donuyor telefon size böyle sorunlar oluyor mu

arkadasım animasyonlu duvar kagıdı telefonu acıp kapatınca gidiyor meselesi cözuldu :) aslında animasyonlu duvar kagıdı kaybolmuyor.kullanmak istedigin animasyonlu duvar kagıdını telefon hafızasına kur yada hafıza kartına ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet burdan kullanmak istedigin duvar kagıdını bul ve telefon hafızasına tası telefonu kapatıp actıgında duvar kagıdının hala kullanımda oldugunu göreceksin.zannedersem bu 2.3.3 te öncelik telefon hafızasını taramaya ayarlanmıs.telefonu kapatıp actıgımızda kullanılan duvar kagıdını telefonda göremeyince otomatikmen varsıyalan duvar kagıdına geciyor..sorun dedigin bu olay kafama takıldı biraz kurcalayıonca aslında olayın ne oldugunu cözdum umarım bu bilgi işini görur :)

----------Eklendi @ 04:40:34 ---------- Yazıldı @ 04:30:49 ----------

kiese çıktı zaten :)

arkaasım öncelikle bilgi için tesekkurler.bu romda orjinal turkiye romudur.diyeceksin ki sallama bu romu kuran arkadaslar kiese girip guncellemeleri denetlediklerinde daha önce guncellenemez surum yazısı yerine kieste resmen duyuruldugundan en son guncelleme mevcut yazısı ile karsılasacaklar.KISACA BİZ ORJİNAL ROMU BİLMEYEREKTE OLSA KİESTEN ÖNCE KULLANICILARLA BULUSTURMUS OLDUK :) :) yani bu romu yukleyen arkaaslar ah vah tuh demesinler.bizzat kiesten kontrol ettim orjinal turkiye romudur bu.kiesten kontrol edip isteyen buraya izlenimini aktarabilir. bu romu yukleyen arkadaslar garantiden gayet guzel bir sekilde yararlanabilirler saygılarımla

----------Eklendi @ 04:44:03 ---------- Yazıldı @ 04:40:34 ----------

aynısı bende bugun yaptm sakın denemeyin. Telefon brick oldu :(

tekrar bu romu yukjleyerek orjinal roma gecmiş olursun kardesim.endiselenme.bu romu tekrar yukle kiesten guncellemeleri kontrol et zaten guncel yazılım yuklu dyecektir.bu rom derken bizim paylastıgımız rom.telefonu pert eden romu yuklemeyin.

cool_eagle

Üye
arkadasım animasyonlu duvar kagıdı telefonu acıp kapatınca gidiyor meselesi cözuldu :) aslında animasyonlu duvar kagıdı kaybolmuyor.kullanmak istedigin animasyonlu duvar kagıdını telefon hafızasına kur yada hafıza kartına ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet burdan kullanmak istedigin duvar kagıdını bul ve telefon hafızasına tası telefonu kapatıp actıgında duvar kagıdının hala kullanımda oldugunu göreceksin.zannedersem bu 2.3.3 te öncelik telefon hafızasını taramaya ayarlanmıs.telefonu kapatıp actıgımızda kullanılan duvar kagıdını telefonda göremeyince otomatikmen varsıyalan duvar kagıdına geciyor..sorun dedigin bu olay kafama takıldı biraz kurcalayıonca aslında olayın ne oldugunu cözdum umarım bu bilgi işini görur :)

----------Eklendi @ 04:40:34 ---------- Yazıldı @ 04:30:49 ----------

arkaasım öncelikle bilgi için tesekkurler.bu romda orjinal turkiye romudur.diyeceksin ki sallama bu romu kuran arkadaslar kiese girip guncellemeleri denetlediklerinde daha önce guncellenemez surum yazısı yerine kieste resmen duyuruldugundan en son guncelleme mevcut yazısı ile karsılasacaklar.KISACA BİZ ORJİNAL ROMU BİLMEYEREKTE OLSA KİESTEN ÖNCE KULLANICILARLA BULUSTURMUS OLDUK :) :) yani bu romu yukleyen arkaaslar ah vah tuh demesinler.bizzat kiesten kontrol ettim orjinal turkiye romudur bu.kiesten kontrol edip isteyen buraya izlenimini aktarabilir. bu romu yukleyen arkadaslar garantiden gayet guzel bir sekilde yararlanabilirler saygılarımla

----------Eklendi @ 04:44:03 ---------- Yazıldı @ 04:40:34 ----------

tekrar bu romu yukjleyerek orjinal roma gecmiş olursun kardesim.endiselenme.bu romu tekrar yukle kiesten guncellemeleri kontrol et zaten guncel yazılım yuklu dyecektir.bu rom derken bizim paylastıgımız rom.telefonu pert eden romu yuklemeyin.

işte o telefonu pert eden romu yukledim dun. Şimdi açamıyorm telefonu

Üst Alt