delikanli006
Üye
-
Konu Sahibi
-
xinsurer sana katılıyorumarkadaısm bende hiç bir donma yada kasma yasamıyorum canlı duvar kagıdı meselesine gelince batarya ömrunu kısaltmaktan baska bir işe yaramıyor.ama tercih meselesi tabii.
cool_eagle hemen markete girip deniyorum sonucu bildirecegim
xinsurer sana katılıyorumarkadaısm bende hiç bir donma yada kasma yasamıyorum canlı duvar kagıdı meselesine gelince batarya ömrunu kısaltmaktan baska bir işe yaramıyor.ama tercih meselesi tabii.
cool_eagle hemen markete girip deniyorum sonucu bildirecegim
----------Eklendi @ 22:28:26 ---------- Yazıldı @ 22:25:54 ----------
cool_eagle kardesim cok özur dileyerek soruyorum yepyeni uygulamalar sekmesi nerede ceptelefıonumdan markete girdim su an ama uygulamalr-oyunlar-uygulamalarım sekmesi var
bakıyorum hemenuygulamalara gir kategoriler çıkacak herhangi birine girince üst tarafta görürüsün
hmm evet haklısın yepyeni uygulamalr diyince hata veriyor.kusura bakma dikkat etmemisim ama normaldede market uygulamsını kullanmıyorum.daha akıcı bir cok market uygulaması var ben alternatifleri kullandım bu gune kadar.diger froyada felanda varmıydı böyle bir hata.eger vardıysa sadece tahmin yanlıs anlama.android market yepyeni uygulamalr bölumunu turkiyede desteklemiyorsa sistemin hata vererek market ana sayfaya atması normal olabilir.SAYGILARIMLA KARDESİM.bakıyorum hemen
Evet, o kısımda dediğini yapıyor, ama normal marketi pek kullanmadığım için sorun etmiyorum. Artılarının yanında bu kadarcık eksisi olsun
Evet, o kısımda dediğini yapıyor, ama normal marketi pek kullanmadığım için sorun etmiyorum. Artılarının yanında bu kadarcık eksisi olsun
ben vii market kullanıyorum ama blackmart alphada guzel bi uygulama bu ikisini tavsiye edebilirimşuan içim rahatladımarket içine kullanıyosunuz
Blackmart alpha'nın bu sürümünü sorunsuz kullanıyorum; http://www.maxicep.com/android-sist...amasi-calisan-surum-hersey-bedava-509481.html
Ücretli uygulamalar bile ücretsiz
çok memnun kaldımmemnun kalacağını düşünüyorum
memnun kalacağını düşünüyorum
internette orjinal romu görmüştüm ben. sorun olursa dönüş yaparsın onaAbi belliki baya sevmişsin sen bu 2,3Şimdi benimde kanıma girdiniz.bende yapmayı düşünüyorumda şuanki kullandığımız orj. rom'un yedeğini imkanımız varmı?Hani bi garantilik bi problem olduğu zaman yedeği yükler götürürüz.
Arkadaşlar bu verdiğiniz rom un tek kötü tarafı mesaj gönderirken türkçe karakterler karşı tarafa farklı harf olarak gidiyor...
aceba karsı taraftaki tel türkce karakter destegini tam olarak saglamıyor olabilirmi ? ben pek mesaj göndermedigimden dikkat etmedim.aylık her yöne 1000 dk tarife kullandıgımdan mesaj atmak yerine direk arama yaptıgımdan dikkatimden kacmıs olabilir. karsı taraf turkce karakter destekliyormu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?