PriZm
Üye
Birde olaya şu açıdan bakalım.Yeterli olması başka bir şey ama 1080 olsa daha iyi olmaz mıydı?
Hayır senin gözünün tek fark ettiği aradaki pixel dilizimi farkı. Ve ekranın keskin görünmesi için ayarlanan MDNIE öntanımlı ayarları. Aynı ayarlar altında aynı kontrast ve keskinlik altında hiçbirşey farkedemezsin.Ayırt edemez falan ama bi S5 i koyuyorum bide note 3 ü S5 ppi olarak ne kadar "fark edemesek" te bence gayette fark ediliyor.
Televizyonu cepte güneş altında taşımıyorsun ama cep telefonunu sürekli güneş altında kullandığın için her zaman en net ve en keskin görüntüyü elde etmek gerekiyor.
Malesef bu s4 için geçerli değil %100 parlaklıkta anca gözüküyor güneşli günlerdeKatılıyorum super amoled de %50 parlaklık bile yeterli oluyor
Kardeşim kesinlikle alacaksan Z3c en iyisidirYorumlarınız için ço teşekkürler arkadaşlar.. Tam z3c alıcaktım bi arkadaşım bana htc one e8 önerdi nerdeyse aynı fiyat hatta e8 daha ucuz. Donanımları nerdeyse aynı z3c nin kamerası daha iyi e8 ise 1080p çözürlüğe sahip acaba kullanan varsa sizce e8 z3c'ye tercih edilirmi. Tasarım olarak one e8 çok şık
Eyvallah kardeşim sizin önerilerinizle z3c ye karar kıldım sadece bu e8 kafami karstrdıKardeşim kesinlikle alacaksan Z3c en iyisidir
Eyvallah kardeşim sizin önerilerinizle z3c ye karar kıldım sadece bu e8 kafami karstrdı
1080p ekran olarak iyide performası düşürmezmi bide pil performansını1080 ekran alman bence daha iyi olacaktır donanımlar yakın diyorsun kaliteli görüntü al derim.
O donanımı 1080p sarsmaz dostum. Pil konusunda kesin birşey diyemem çünkü hTcnin arayüzü çok hafif tabi mAh değerlerinede bir bak derim.1080p ekran olarak iyide performası düşürmezmi bide pil performansını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?