galaxy ace yavaşlaması hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace yavaşlaması hakkında
çok ağırlaştı telefon fabrika ayarlarına döndüm,titanium ile lazım programları geri yükledim acayip bir kasılma var nerden kaynaklandığını bulamadım advantage task killer kullanıyorum dahili hafıza %16 boş gözüküyor

karayel90

karayel90

Üye
Yüklediğin programlardan kaynaklanıyor çok fazla program kullanıyorsan ve telefonda yer az diye link to sd card programını kullanıyorsan bundan kaynaklanıyordur

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
sağol evet olabilir,o zaman ne anlamı kaldı android kullanmanın ben nokia çok kasıyor diye android aldım yine aynı

karayel90

karayel90

Üye
Çok fazla program yükleme işine yarayacak ve sevdiğin programları bulundur cihazında

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
aynen heralde öyle yapacağım mesajlar,arama yapma için 15 sn bekliyorum açılması için

karayel90

karayel90

Üye
Cihazın dahili hafızası ne kadar ????

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
8gb class10

karayel90

karayel90

Üye
Kendi hafızası ne kadar hafıza kartının değil

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
180mb çok az hiçbirşeye yetmiyor

karayel90

karayel90

Üye
Ha işte bundan kaynaklanıyor sen uygulamayı linklesen bile link işleminde biraz telefonun hafızasınada bişeyler ekler ondan oluyor bu durum S2 kullanıyorum dahili hafıza yüksek olduğundan link işlemine gerek kalmıyor

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
satacağım zaten dahili hafıza yüksek bir cihaz almayı planlıyorum

---------- Eklendi @ 18:08:19 ---------- Yazıldı @ 18:07:05 ----------

bu arada dubai'den getiriyorlar s2,nerdeyse yarı fiyatına mal oluyormuş ama garantisi yok tabi

klongs

klongs

Üye
dikjat et cakma olmasin

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
yok değil bir arkadaşta gördüm aynen birebir

karayel90

karayel90

Üye
Çakma değil gerçek bende biliyorum

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w almayı düşündüm 700'e kadar indi ama 4.0'a yükseltme durumu yokmuş galiba ama yinede güzel cihaz

---------- Eklendi @ 18:20:36 ---------- Yazıldı @ 18:19:50 ----------

ama ondada dahili hafıza 300mb civarlarındaymış kendi programlarını kullanırsa kalan yani

karayel90

karayel90

Üye
Value pack adlı resmi güncelleme ics özelliklerinin bir kısmını sağlıyormuş ama sürüm 4.0 olmuyor 2.3.5 olarak devam ediyorsunuz

mancukya

Üye

android 2.2 üstündeki aletler icin sorun olan seyler degil bir sd karti
Burdaki metot ile ayarlari tamemen degistirip Ram sürekli bos tutulmasi ve kalan parcalarin sdkarta atilmasi münkün burada tek sorun teli kapayip acmada 30 saniye yerine 55 saniye gibi süre dosyalarin okunmasini beklemek ama kesinlikle takilma vs vs sorunu yasamazsiniz bunun haricinda app2sd programlarinin hepsi yukarda arkadasin belirttigi gibi bazi dosyalari ana menude birakiyor bu yöntem ise bazi android dosyalarini direk karta yolladigi icin sistemde kasilma gibi durum yasamazsiniz.

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi

android 2.2 üstündeki aletler icin sorun olan seyler degil bir sd karti
Burdaki metot ile ayarlari tamemen degistirip Ram sürekli bos tutulmasi ve kalan parcalarin sdkarta atilmasi münkün burada tek sorun teli kapayip acmada 30 saniye yerine 55 saniye gibi süre dosyalarin okunmasini beklemek ama kesinlikle takilma vs vs sorunu yasamazsiniz bunun haricinda app2sd programlarinin hepsi yukarda arkadasin belirttigi gibi bazi dosyalari ana menude birakiyor bu yöntem ise bazi android dosyalarini direk karta yolladigi icin sistemde kasilma gibi durum yasamazsiniz.
hiç sanmıyorum direk sd kartta çalışacağını ama denemek lazım yalnız link yok açılmıyor

Üst Alt