Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
galaxy ace hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calypso16
Üye
Konu Sahibi
galaxy ace hakkında
galaxy ace kullanıyorum dahili hafıza 158mb, ace fiyatının ayarında dahili hafızası daha yüksek bir cihaz ile değiştirmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum
hotlock
Üye
piyasadaki özellklerine gören uygun cihaz o. başka bulacağını zannetmiyorm. farklı bilşyler istiosan kesnn ağzını açacan
calypso16
Üye
Konu Sahibi
açarım biraz da mesela sony ericsson neo v,wildfire s inceliyorum bunlar nasıl yada ace'nin dahili hafızası yükselirmi ayar vb ile
cıhazın rootlu ıse MiniTool Partition Wizard Home Edition programıyla hafıza kartını ıkıye bolup ayırdıgın kısmı sıstem hafızası olarak tanıtabılırsın ve lınk2sd programıyla yuklu olan oyun uygulamaları hafıza kartına taşıyabılırsın.
bu ıslemlerı yapmadan kısıtlı hafıza kartına tasınıyor fakat bu ıslemlerden sonra oyun uygulamaların %95 ini karta kopyalıyor sorun olmuyor
şahsen ben oyle kullanıyorum 30un ustunde uygulama yuklu dunya kadar bos yer var telefon hafızasında (flashplayerde dahıl) galaxy gio
neo v alma derim neo al . fazla bi fiat farkı yok aldktan sora kamerası iyi bişy olsun vatan bilgisayarı takip et 700 lira civarı bişeye veriolar neo yu bazı günlerde ama.
wildfire s e gelince ekranı küçük geldi bana pek tatmin olamadım . 500-600 fiat aralğnda 2.el temiz bi desire alablrsn
cıhazın rootlu ıse MiniTool Partition Wizard Home Edition programıyla hafıza kartını ıkıye bolup ayırdıgın kısmı sıstem hafızası olarak tanıtabılırsın ve lınk2sd programıyla yuklu olan oyun uygulamaları hafıza kartına taşıyabılırsın.
bu ıslemlerı yapmadan kısıtlı hafıza kartına tasınıyor fakat bu ıslemlerden sonra oyun uygulamaların %95 ini karta kopyalıyor sorun olmuyor
şahsen ben oyle kullanıyorum 30un ustunde uygulama yuklu dunya kadar bos yer var telefon hafızasında (flashplayerde dahıl) galaxy gio
benim ace 1 aylık ama 2.el oluyor mecburen sıfırı 550 civarı olsa 2.eli 450-500 yapar heralde üstüne 200-250 eklesem alabileceğim bişey var mıdır
hotlock
Üye
satışta 400 gibi bi fiata alır telefoncular 250 de sen koysan bi galaxy s alırsın yada neo alırsın biraz zorlarsan.
forza5454
Üye
400-600 arası fiyatlarda herkese huawei ideos x5'i önerdiğimi ve piyasada çok zor bulunur olduğunu biliyorum. Sizede bıkmadan önereceğim .Bulamazsanız felan @hotlock dediği gibi 2.elden bi galaxy s düşürmeye bakın
egemen96
Üye
htc salsa öneririm 800 mhz işlemci 512 mb ram 3.4 inç ekran 320 480 kamerası 5 mp ama wildfire s inkinden daha iyi aceden çok daha iyi bana iyi geldi 680 lira hb de
htc salsa öneririm 800 mhz işlemci 512 mb ram 3.4 inç ekran 320 480 kamerası 5 mp ama wildfire s inkinden daha iyi aceden çok daha iyi bana iyi geldi 680 lira hb de
galaxy ace kullanıyorum dahili hafıza 158mb, ace fiyatının ayarında dahili hafızası daha yüksek bir cihaz ile değiştirmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum
kardeş forumda bu sorunla ilgili bir konu var ben denedim oldu telefondakini hafıza kartına taşıyabiliyorum ace de dene bence. bilgisayara kurup teli bağlıyosun sonra programı bir kez çalıştırnca oluyor...