Galaxy ace Sd Kart Okumuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efervan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace Sd Kart Okumuyor
arkadaşlar telefon 1 haftalık ilk başlarda birşey yoktu ama sonradan durmadan ortam tarama olmaya basladı ve arada bir sd card güvensiz sekilde cıkarıldı gıbı seyler söylüyor. bı kac kere pc ye baglamak için söktüm baskada birşey yapmadım ondan sonra bu hale geldi garantiye vermek istemiyorum yardım ederseniz sevinirim

altugaltug88

Üye
Merhaba, ayni problemi bende yasadim sd karti her ekrani actigimda yeniden baslatiyordu. Alali daha 11 gun olmustu direk servise verdim. 1hafta kaldi. Software degistirildi yazan bir kagitla gecen persembe teslim aldim. Ayni gunun aksami tekrar yapmaya basladi. Artik direk hasarli sd kart diyor. Fat olarak bicimlendirdim. Telefonu fabrika ayarlarina dondurdum yinede duzelmiyor. 512mb baska bir sd kart ile denedim bu seferde fotograf cektigimde kaydetmiyor. Dosyalarimdan gorebiliyorum ama yinede sd karta mudahale edemiyorum. Yabanci forumlardada arastirdim bu telefonda boylebir problem var herkes ayni dertten sikayetci gerekirse samsung yurtdisi servisine buradadaki servisin ilgisizligi ile ilgili bir yazi yazacagim. Telefonu aldigima pisman etti beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt