Galaxy Ace Kiesten 2.3.3 Güncelledim

MBrkA

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Kiesten 2.3.3 Güncelledim
Arkadaşlar az önce telefonumu Kies üzerinden 2.3.3e güncellemiş bulunmaktayım.Telefondaki bildirim bölümündek simgeler değişti ve telefon hızlandı.Güncelleme sırasında hiçbir program silinmedi.İndirilenler diye bir uygulama geldi.Onun dışında daha fark ettiğim yenilik yok.Güncelleme çıkmayanlar telefonu etc yapsın çıkar.

Yigit315

Üye
heh sizinde gözünüz aydın. Darısı mini'ye

pederr

Üye
kardeş kullandıgın froyo sürümü neydi bende guncelleşirme gormedi sonra bir siteden buldugum 2.1 le guncelleştirmeyi gordurmeyi basardim ancak bu seferde kies guncellestirmeyi yapmadi sinir küpü oldum yuklemedi

Yigit315

Üye
kardeş kullandıgın froyo sürümü neydi bende guncelleşirme gormedi sonra bir siteden buldugum 2.1 le guncelleştirmeyi gordurmeyi basardim ancak bu seferde kies guncellestirmeyi yapmadi sinir küpü oldum yuklemedi

Bazen öyle olur.Telefonu bilgisayara bağladığın zaman kies cihazı görüyor değilmi?

pederr

Üye
evet kiesin son sürümünü güncelleştirdim hemde güncellemeyi cihazi herseyi goruyo sonra bole bi ekran geliyo 2 tane cubuk geliyo gidiyo renkli dosyaları hazirliyor diyo orda kaliyo 1 saat bekledim uzun surer belki dedim uzun suruyodur dedim olece taktim leptopu bagladim aksam yattim tam tamina 9 saat uyku çektim kalktim yine ayni

hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

mcs003

Üye
bende yaptim bu sürüm baya iyi dün geceden beri kullaniyom denemelerim devam ediyo bi kere sadece hız icin bıle gecmek güncellemek şart . . .

bycnn

Üye
hocam bende güncelleme yapmak istiyorum telefonu bilgisayara bağlıyorum kiesi açıyorum telefonu görüyor hatta güncelleme seçeneği çıkıyor güncelle diyorum yazı çıkıo kabul ediyorum rehber yedeklensinmi diyor evet diyorum yedeklenmede sorun oluştu diyo atla diyorum bu seferde bağlantı kesilip tekrar bağlanıyor bir türlü güncelleyemedim lütfen yardım edin çıldırcam..

Yigit315

Üye

: kies de bi sorun olabilir.İlk önce kiesi tamamen kaldırın bilgisayardan.Sonra bi res atın bilgisayara.Açılınca samsungun resmi sitesinden kies'i indirin.İnen setup dosyasını pc'ye kurduktan sonra ilk önce kies' açın ve cihazı pc ye bağlayın.5 dk içinde bağlanacağını umuyorum ilk sefer için.

Sarangni

Üye
Gio'da olduğu gibi ram tüketimi fazlamı. Ayrıca radyoda ses kesilmeleri oluyor mu?

ozan2020

Üye
Bende güncelledim :d galaxs 2 mi ama degişmedi simgeler hala aynı

arkadaşlar ekranı kilitleyin sonra açın kilit ekranı geçmi geliyo gio da böyle ace de böylemi

KayraBey

Üye
Bende az önce güncelleme yaptım.Çok şükür hiçbir sorun çıkmadı.Sistem 2.3.3. Gingerbread sürümüne güncellendi.Ram tüketimi ilk açılışta 30 - 40 MB kadar arttı.Market açıldı.Az önce birkaç program indirdim.Harika birşey.Daha 2-3 gün öncesine kadar neden bende market yok şikayet edeceğim bunları diye düşünürken güncelleme imdadıma yetişti.Marketten font programı indirip güzel bir yazı stili bile yükledim.Telefonun çehresi değişti valla.Zaten 2.2 Froyo'da bazı Türkçe yazım hataları vardı oda beni uyuz ediyordu.Örneğin Kapalı yerine Kaplı , Tamam yerine Tmm gibi.Baktım bunlarda düzelmiş.Telefonu bugün almış gibiyim.Mutlaka güncellemeyi yapın arkadaşlar.Tavsiye ederim.

MBrkA

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilk önce güncellemesi çıkmayanlar için telefonu etc yapma:
DİKKAT! Bunu yaptığınızda ayarlarınız sıfırlanır,yüklediğiniz programlar silinir.

1. telefonumuzdan *#06# yazarak ime numarasını alıp bir kenara not ediyoruz. (mutlaka doğru olmalı)
2. Arama tuşlarını açıyoruz ve sırasıyla *#272*XXXXXXXXXX# tuşlayın. (xxxxxx olan yere ime numaranızı yazın)
3. secim menüsünden ETC yi secip tamam diyorsun.
4. Telefonun kapanıp açılacaktır. market yüklemesi yapacaktır.
5. telefonun açılacak ve ilginizce olduğunu göreceksiniz panik yapmayın settings yazan yerden keyboard and language kısmını bulup Türkçeyi seçip telefonu Türkçe yapabilirsin

Bu adımlardan sonra güncelleme kesinlikle gözükecektir.Yine gözükmüyosa yetkili servise yaptırın.

arkadaşlar ekranı kilitleyin sonra açın kilit ekranı geçmi geliyo gio da böyle ace de böylemi
Evet büyük ihtimalle bir açılma süresi eklemişler.Çünkü 2-3 kilit ekranıyla denedim hepsinde aynı sürede açıldı.

Gio'da olduğu gibi ram tüketimi fazlamı. Ayrıca radyoda ses kesilmeleri oluyor mu?
Ram tüketimi arttı.Herkese tavsiyem "Advanced Task Killer" kullanın.Yoksa telefonu rahat rahat kullanamayabilirsiniz.Benim ekranda 5 sayfa vardı,3e düşürdüm ram kullanımı arttığı için.Radyoyu daha denemek nasip olmadı.

Yeni gözlemlerim:
- Arkadaşlar önce kiesi güncelleyin.
- RealPlayer'ın arkaplanı kalitesizleşti.Nedenini hala anlayamadım.
- Ram kullanımı tavan yaptı.
- Telefon Hakkında bölümünde sürekli 2.3.3 yazısına tıklayınca resim çıkıyor.

- Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet çok güzel olmuş.Sd Kartta sekmesi müthiş olmuş.App2Sd'yi bile sildim.
- Twitter çalışmıyor.Üye girişi yapmak isteyince hata veriyor.
- Market güncellenmemiş hala 3.0.27
- Daha farkettikçe eklerim.

bende twitter çalıştı ve marketin yeni sürümü çıktı 3.1.3 filecrop tan indirebilirsin

ozan2020

Üye
çıktı ama türkiyede gelmedi ben yükledim mesela

ozan2020

Üye
ama gene bazı uygulamalar yok yaa türkiyede desteklenimooo off

bende ace'mi sorunsuz bir şekilde güncelledim...