wwwhmz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu yöntemle çalışmaz mı?Wipe data/factory reset yapın
Wipe cache partition yapın
Advanced -> Dalvik cache yapın
İnstall zip from sd card ı seçin
Chose zip from sd cardı seçin
S3-TibuMoD v3.5.zip dosyasını seçin ve yese basın
ROM
hayır çalışmazZip'i direk SD karta atsak
Bu yöntemle çalışmaz mı?
evet kardeş romu yüklersin ama overclocklu kernel giderBunu daha önce Tibumod yüklenmiş bir telefona uygulayabiliyor muyuz?
Eğer yükleyebiliyorsak daha önceki overclock modlu kernel siliniyor mu?
böyle bir paylaşım için tşk ederim biliyorsunuzki samsung galaxy ace iki modeli var gt5380 ve gt5830i bu söylediginiz gt 5830i için geçerlimi
- - - Eklendi - - -
ve çok araştırmama ragmen gt5830i, telefonumu bir türlü rootlayamadım olmuyor allem ettim gallem etiim olmuyor (rom odin) ilede güvenemiyorum sadece tek bir odin ile olasılıgı kaldı rootlamanın güvenemiyorum bilgisi olan varmı
s5830i lerde çalışır mı
s.a arkadaslar rom dosyasını bir türlü indiremedim ya olmuyor yardım....
- - - Eklendi - - -
indirmeyi basrdım ama bu sefer pc telefonumu görmüyor ya ne yapmam gerekir acaba
- - - Eklendi - - -
s.a arkadaslar lütfen hemen yardımcı olun ya herseyı yapıyrum ......plaese connect phones.... uyarısı veriyor lutfen acil yardım
- - - Eklendi - - -
yok ya kimse yardım etmiyor öyle kaldım ortada birsey yapamıyorum
telefonu kapat, recorvery ekranına gel, vipe data factory reset yap, reboot sytem now yap sorun kalmazHocam Ben bunu yükledim ama bu sefer ana ekran gelmiyor yani duvar kağıdının olduğu ekran gelmiyor.Hata veriyor." kurulum sihirbazı uygulaması (com.sec.android.ugl işlemi) beklenmedik bir biçimde durdu. lütfen tekrar deneyin" diyor Kapamaya zorla diyorum gidiyor . birkaç saniye sonra tekrar geliyor. ACİLLL ÇÖZÜMÜ VR MIDIR HOCAM..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?