Galaxy ACE DEV OYUN ARŞİVİ *2012 TREND OYUNLARI*

Sponsorlu Bağlantılar

anilari35

anilari35

Üye
Saol

scatman808

Üye
gta 3 nasil calisiyor ya ben calistiramadim yardimci olabilecek biri warmi arkadaslar

xxRadaR

Üye
fena deyil süper

aty3838

Üye
s5830i de rootsuz oynanabiliyo mu

ghost2074

ghost2074

Üye
tesekkurler aceye oyun bulmak zor :)

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

jazera42

Üye
nfs fifa gibi yunlar nasıl lacak kardeş dire sd karta atıp çalıştırcaz mı

bubenim84

Üye
eline sağlık kardeş

gsbaca

Üye
tel galaxy ace ama gta nfs ve fifa çalışmıyor yardım edersen sevinirim

kralbartman

kralbartman

Üye
Ellerine sağlık. :tşk:

hyrllhd

Üye
galaksi ace ye pes 2012 indirmek istiyorum yardımcı olursaniz sevinirim arkadaşlar

PremiumLife

PremiumLife

Üye
frontier gunner kesin aciliomu?

1ht1baron

Üye
Galaxy acede hepsi rahat oynanılabiliyor mu ? Almayı düşünüyorumda .

Oyun oynamayı seven biriysen ace almanı tavsiye etmem.Çünkü ace armv6.Armv6 telefonlara daha düzgün oyunlar çıkmıyor.Çıksa da kasıyor.Örneğin fifa 12, temple run, subway surfers ve hatta angry birds in ilerleyen bölümleri bile kasıyor.Ayrıca telefonda flash player de yok.Root atarsan gelir ama o da kasıyor.Videolar donuyor.Sadece kendi tarayıcısı ile youtubeden video izleyebilirsin.

PremiumLife

PremiumLife

Üye
frontier gunnerde sorun var oyun acildi sd doslayari yuklicem dedi sonra oyun kendine reset atio oyun kapanip tekrar acilior

33berkay332

Üye
teşekkürler halflife bi tek burda gördüm :D

salwador10

salwador10

Üye
LG e612 l5 modeli ace ile aynı gpu cpu ve çözünürlük ama çalıştırır mı bilmiyorum başka model telefonlarda pes 2012yi başka program desteği olmadan ve kasmadan oynayan var mı? (acil cevap lütfen)

LeqendSwat

Üye
Half Life için teşşekkürler...Birde arkadaşlar ace ile gta 3 oynanmaz ben wonderda bile ram temizileyip giriyorum....

bobis

bobis

Üye
abiler nfs yide caos uda yukledim caosta ekran 40a bolundu nfs oyundan atti bi cozumu varmi yardimci olurmusunuz

ereneren1234

Üye
real footballu indirdim takımı falan seçiyom oyun tam başlıcak donup kapanıyo çözüm varmı lütfen

corus54

corus54

Üye
Eline saglik

Üst Alt