galaxy ace 5830i ye flash player yükleyebilecek bir yiğit araniyor :)

Sponsorlu Bağlantılar

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace 5830i ye flash player yükleyebilecek bir yiğit araniyor :)
arkadaslar bu i serisi biraz farkliymis 5830 serisine yukleniyo ama i serisine yukleyemedim !

1oyun

1oyun

Üye
ben yükledim fakat çok kasma yapıyor değmez bence skyfire tavsiye ederim.

mancukya

Üye
Flash player arm6 10.2 yada 10.3 yazarsan yüklemek icin ekstra yapacagin bir olay zaten yok.

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi

black_67

Üye
boşuna uğraşmayın sitelerde bannerleri oynatmaktan ileri gitmez zaten video izleyemezsiniz aşırı takılır telefon sistem olarak çok yetersiz

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi
boşuna uğraşmayın sitelerde bannerleri oynatmaktan ileri gitmez zaten video izleyemezsiniz aşırı takılır telefon sistem olarak çok yetersiz

bence bu kadar önyargılı olma şuan ben yükledim ve gayette hoş akıcı olarak izleyebiliyorum videolari

61semih

61semih

Üye
telefonun root lu olması lazım. root exporer yuklu olması lazım
bu işlemlerden sonra flash player i kurup içindeki lib dosyalarını root exp. ile data/data/flashplayer klasör/lib ko kopyalıyoruz bukadar
telefon kapandığında lib dosyalrı silinir.
lib leri aynı yere tekrar kopyalaman gerekir.
internette bazı sitelerde kasma yapar fakat bazı sitelerde kasmaz.
birde flash playe gerekli programlarda kasma yapmaz.örneğin tv izleme programları gibi

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi
telefonun root lu olması lazım. root exporer yuklu olması lazım
bu işlemlerden sonra flash player i kurup içindeki lib dosyalarını root exp. ile data/data/flashplayer klasör/lib ko kopyalıyoruz bukadar
telefon kapandığında lib dosyalrı silinir.
lib leri aynı yere tekrar kopyalaman gerekir.
internette bazı sitelerde kasma yapar fakat bazı sitelerde kasmaz.
birde flash playe gerekli programlarda kasma yapmaz.örneğin tv izleme programları gibi
evet aynisini yaptim ve artik videolari izleyebiliyorum ama telefon kapatip actiktan sonra lib dosyalari siliniyor var mi bunun bi caresi ?

kmkocak

Üye
beyler tmm anliyorum hepsi kolayda bi turlu flash player bulamadim olmuyor hepsini denedim 10.2 yada 10.3 versiyonlari yukleniyo ama bosa ne datada cikiyolar nede normal uygulamalarda digerlerinide yukleme yaparken uygulama yuklenmedi yazisi cikiyo. yardimci olacak yokmu. simdiden herkese t.ederim.

ibrother

ibrother

Üye
o zaman flash player önceden yüklenmiştir. telefonu fabrika ayarlarına getir öyle yükle.ben flash player 11.1 kullanıyorum süper bir şey 10.3 kapanacak artık diyorlardı.

bygameover

Üye
Yardım edebilecek varmı
Samsung Corby s3650 aldım toplama çıktı iç dış imei bir ama başka telefonun internete giremiyorum vodafoneden internet ayarlarını istiyorum imei başka olduğu için gelmiyor yardımmm lütfennnnnnnn!!!!!:nono:

celal34

Üye
Androkolik . com da flash player 11 kurma kesin çözüm yazın oradan dosyaları indirin ve yükleyin kesin çalışıyor...

- - - Eklendi - - -

ayrıca root kurmanıza gerek yok rotsuz kurabiliyorsunuz 5830i kullanıcılarına duyurulur.

nike497

Üye
o zaman flash player önceden yüklenmiştir. telefonu fabrika ayarlarına getir öyle yükle.ben flash player 11.1 kullanıyorum süper bir şey 10.3 kapanacak artık diyorlardı.

Bunu yapacaksak cabuk yapmaliyiz. Sunun surasinda 3 hftamiz kaldi :-)

Üst Alt