seriFBurak
Üye
99-01 sezonu arasında kaç tane rumen olduğunu unutmayalım takımda.onları hoş tutmak için fatih terimden sonra rumen hoca getirmiştiniz.geçmişi de hatırlayalım.
bana göre 7-0 kabul edilemez " Galatasaray, Fenerbahçeyi 30 Aralık 1911 günü, yedi kisi ile, 7 - 0
yendi. "
bu tarihi aklınız alıyor mu ? futbol ne zamandır kurumsal ? siz 1911 ile avunmayı bırakın ("tarihi bilmeden konuşmayacaksın") bu maç hangi şartlarda hangi durumda oynandı bilemiyoruz çünkü 2002 den önce böyle bi mesele yoktu birden bire . neredeyse 1 asır önce olmuş bi olay ki öyle iddia ediliyor o tarihte olan hiç bişey bi şeylerin üstünü örtemez kanıt olamaz.
farkettinmi bilmiyorum ama diğer konulardaki mesajlarında dahil çok alakasız yorumlar yapıyosun. ya yazılanları dikkatli okumuyosun yada sadece cvp vermek adına bişiler yazıyosun.7-0 Yaşanmadı ama 6-0 yaşatıldıcanlı canlı lig tvde
farkettinmi bilmiyorum ama diğer konulardaki mesajlarında dahil çok alakasız yorumlar yapıyosun. ya yazılanları dikkatli okumuyosun yada sadece cvp vermek adına bişiler yazıyosun.
bak kardeşim yanlış anlamasın gsliler ama o zamanlar galatasaray bir fransız takımıydı.ama millet olarak o tarihlerde kazanılan savaş vss. övünmezmyiz?
farzedilimki o dönemki takım türk ordusu taraftarlar ve futbolcularda türk halkı(biraz garip olduya neyse) ee şimdi nolcak senin sözlerine bakacak olursak bunca yıldır boşuna 29 ekimlerde 23 nisanlarda vss kutlama yapıyoruz
savaşlar boğazdan karşıya geçip top koşturmak DEĞİLDİR !
gerçekten yazarken sesli sesli okuyun yanınızdakiler sizi uyarsın.. çanakkalede bir askerin bir günlük yiyeceğine bakın esas aslan onlar! bence o kadar çok hırs yapmışsınız ki bütün herşeyi silip galatasarayı en üste koymuşsunuz (benim için değersiz olan hiç bir şey ifade etmeyen) 7-0 lık galibiyet bazı olayları görmenizi engelliyor.
filipescu
nicelescu
petre
Kapakları biriktiriyosundur,göndereyimyahu işte 3ü geçmez. kaldıki buların çoğu birlikte oynayan futbolcular değil ki...
ayrıca tarihin yazdığını fenerli arkadaşlar nasıl kabul etmez anlamıyorum.
sizin 2004 te yazdığınız mesaj burada hala durmuyormu?
O zaman a21a yada Chavrash yönetici değildi mi diycez?
bırakın bu işleri. Lazımsa birer kasa soda gönderelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?