s3 mini sarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini sarj sorunu
Oncelikle selamun aleykum arkadaslar 1ay once 0 galaxy s3 mini aldim sarj sorunu cikti basima 1 gunu bile cikarmiyor orjinal rom yuklu 4 1 2 android surumu guc tasarruf modunda kullanmama ragmen gunu cikarmiyor surekli sarj makinasiyla geziyorum bunun bi cozumu varmi arkadaslar

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Ve Aleyküm Selam. Ewet var. Benim bu şarj olayından dolayı psikolojim bozuldu. Ama sonunda hallettim forumdaki arkadaşlar sayesinde. Dediklerimi sırasıyla yaparsanız aynen bendeki gibi çözüme kavuşmuş olacaksınız.
1. Uygulama yöneticisine girip kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakın. (özellikle arka planda çalışan haritalar,ses voice, e posta vs.
2. Gereksiz uygulama var ise tavsiyem kaldırmanız.
3. Bildirim menüsünde sadece kullandığınız işlemler açık kalsın. güç tasarrufu+ses başkasına gerek yok zaten boştayken.
4.Telefonun şarjını %5 e kadar tüketin. Bazı arkadaşlar riskli diyor bazıları yapın diyor ama ben yaptığım olayı anlatıyorum size % 5 e kadar tüketip telefonu kapalı bir şekilde 3 saat kadar şarj ettim. Sizde aynısını yapınız.
5.Bu şekilde şarjı 3 - 4 defa tekrarlayınız.
6. Ve sonunda 2.5 gün giden bir batarya ve performans elinizde olacaktır.

Benim şarjım şuanda 2.5 - 3 gün gidiyor. Orta performanslı kullanımda. SAYGILAR.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Usta dediklerin hepsini yaptim
Arka
planda calisan uygulama yok arkada hepsini kaldirdim uygulama olarakta sadece whatsapp line ve 2 tane oyun yuklu bende tam bitmeden sarj etmiyorum kapali olarak 3 saat kadar sarj oluyor fulleniyor bosta dursa bile yuzde 1 2 dusuyor hemen 3 g falan hepsi kapali bide guc tasarruf modunda boyle

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Peki pil durumunda sistemin en çok hangisini kullanıyor telefonun ! Değerleri yazabilirmisin?Mesela benim cihazın şuanki durumu.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Crhome 31
Ekran 23
Android sistem 13
Android os 13
Ortam sunucusu 6
Sesli aramalar 5
Muzik calar 2
Hucre askida 2
Telefon 2
Bu sekilde

bmw4x4

bmw4x4

Üye
arkadaşım bende de aynı sorun vardı 1 günü bile çıkaramıyor normal kullanımda 8 9 saat gidiyor doğru düzgün bişey yapmsam en faz 15 16 saat.. 2 ay sonradan batarya şişdi ve pili garantide değiştirdim, batarya kalibrasyonu yaptım bide kendi uygulamarından işe yaramayanları sildim (rootsuz olmaz) şimdi çok rahat kullanıyorum Allah a şükür aman nazar değmesin cidden aşırı derecede farketti 26 27 saat gidiyor çok kullanırsan demekki az kullansam 2 gün gider :D yani istersen garantiye git değiştirttir sonra 1 2 gün kullan baktın yine hızlı bitiyor kalibrasyon yap kesinlikle çözüm olcaktır.. ben denedim.. ayrıca emin olmadığın şeyleri kesinlikle yapma.. bataryayı daha çok bozarsın zaten bozulmuştur :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Bu pildeki uygulamalari kapatmanin bi yolu yokmu ya gorev yoneticisinden hepsini kapatiyorum pilde hagla cikiyor 2 45 de sarjdan cikardim %100 gosteriyodu saat simdi 3 16 pil seviyesi %83 e dustu boyle bisey varmi ya bide ekran cok sarj yiyo gosteriyo isik falan en dusuk seviyede neden boyle ya bi yardim ya

Tmobile

Tmobile

Üye
Bu pildeki uygulamalari kapatmanin bi yolu yokmu ya gorev yoneticisinden hepsini kapatiyorum pilde hagla cikiyor 2 45 de sarjdan cikardim %100 gosteriyodu saat simdi 3 16 pil seviyesi %83 e dustu boyle bisey varmi ya bide ekran cok sarj yiyo gosteriyo isik falan en dusuk seviyede neden boyle ya bi yardim ya
cihazda ilk andan itibaren ekran çalıştığı için ekranın en çok yemesi doğal eğer hala sorununuz düzelmediyse bir format atıp veyatta bataryayı optimize edip veyatta yeni orjinal batarya alarak sorunu çözmeye çalışabilirsiniz.ayrıca li-on pillerde tamamen kapanmasını beklemeyin batarya hücreleriniz ölmüştür uzun süredir kapanmasını bekleyip öyle şarj ediyorsanız.

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Hangi uygulama ile çalışıyosan cihaz hangi işlevi kullanıyorsa pil durumuna o seviye geçiyor. Kapatmanın bi yolu yok. Ben uyguladığım yöntemi anlattım %100 işe yaradı bu arada rootlu kullanıyorum cihazı. Hem bi anda şarjın uzun gitmesini bekleme bataryayıda komple bitirme. Bataryan da ve cihazda sıkıntı yok sadece yeni cihaz olduğu için daha bataryanın performansı yerine oturuk değil. Bende çok kafaya takmıştım. Konular açmıştım. Ama allaha şükür şuanda Canavar gibi çalışıyor Namıssız :oke:

• Beğen