legolas29
Üye
İnstall zip from sd cart diyip choose zip from sd card diyeceksin sonra altta vardır..- SD karta kopyalamış olduğunuz U8650 4.0 CLEAN by Fundowsky.zip ROM'unu seçin ve yükleyin
burası yok ne yapmam lazım
İnstall zip from sd cart diyip choose zip from sd card diyeceksin sonra altta vardır..- SD karta kopyalamış olduğunuz U8650 4.0 CLEAN by Fundowsky.zip ROM'unu seçin ve yükleyin
burası yok ne yapmam lazım
wildfire için yuklesem ne olur
Aynen hocam bu rom t20 için...Wildfire için fundowsky olabilir belki biraz araştırın.Maxicep'te yoktur ama başka sitelerde vardır ...wildfire için yuklesem ne olur
Hocam kendin diyorsun harfiyen uyguladım diye ...Orada ne yazdıysam onu yapteşekkürler harfiyen uyguladım oldu arkadaşım yalnız şu swap alanı oluşturmada apps2sd kısmını 100 yaptım bu dalvik düşük hafıza ve sistem de bir işlem yapıcakmıyız
karıştırma dalvik'i sistem 'i...Belki rest atabilir cihaz swap ı yapınca ama girip tekrar yapıcan rest ten son o.c de eski haline dönüyor sen tekrar girip yapacaksın..pardon hocam swap ı bilmedigini yazmışsın görmedimHocam kendin diyorsun harfiyen uyguladım diye ...Orada ne yazdıysam onu yapkarıştırma dalvik'i sistem 'i...Belki rest atabilir cihaz swap ı yapınca ama girip tekrar yapıcan rest ten son o.c de eski haline dönüyor sen tekrar girip yapacaksın..
Linke yarin bakarim...su an t20 icin en iyi rom bu... gereksi uygulamalari sil tmm dir...TEŞEKKÜRLERDElink ölü galiba ben aşağıdaki linkden indirdim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Başardım galiba. şimdi bikaç gün kulanıcam bakalım nasıl stabil çalışıyormu.Teşekkürler![]()
Eyvallah hocam yardım etmişsek ne mutlu bize...Legolas29
kardeşim Ellerine Emeğine sağlık. mükemmel bir paylaşım olmuş. süper bir iş çıkartmışsın...
Hacı linkler sağlam 2shared den indiriliyor...Herhangi bir sorun yok...TEŞEKKÜRLERDElink ölü galiba ben aşağıdaki linkden indirdim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Başardım galiba. şimdi bikaç gün kulanıcam bakalım nasıl stabil çalışıyormu.Teşekkürler![]()

Dostum o her romda olur bazen dalgalanma ya da çizik oluyor bazen olmuyor sen o.c yi kapat foto çekmeden önce yani 600 mhz ye çek sonra geri düzeltirsin...O.c yapinca kamerada dalgalanma oluyor.cozumu varmi.yardim.

Güzel olmuş teşekkürler

Eğer acemiysen bu konuyu okuma biraz araştırma yap ister maxicep'te ister başka forumlarda bazı videolar var cwm kurulumu hakkında öğren iyice belle onları sonra buraya gel dostum tavsiyemözür dilerim ama cwm menü nerde acemiyimde ....