FruitGo! Gelişme Aşamasında, (Videodan İzleyebilirsiniz)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
gece 7 gibi uyurken ( sabah da olabilir ) yatmadan aklıma bir yöntem geldi, mouse pozisyonu ile alakalı bir durum vardı, meğer çok basitmiş. günlerdir boşa uğraşmışım :d:

iyi hadi gözün aydın. :D peki kesme izi ekleyebilir misin?

istedikçe istiyormuş gibi oldum ama.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi

iyi hadi gözün aydın. :D peki kesme izi ekleyebilir misin?

ya ona uğraşıyorum ama olmadı bi türlü :hmmm bir yöntemi vardır ama muhakkak. bir de 2.0.0 sürümü biraz acele bir sürüm oldu rating daha da düşmesin diye. Daha adam akıllı bir güncelleme daha yapmam lazım.

alanlar eksiklik ve hataları yazarlarsa ben de kontrol etme şansı yakalarım.

devel-su

Üye
Merhaba, öncelikle çabanızdan dolayı tebrik ederim sizi, şu ana kadar N9 için bir Türk tarafından yapılan en iyi oyun.. :alkis

Önerilerim:

1. Oynanış esnasında swipe'ı devre dışı bırakma şansınız var mı? Oyunlarda bunu genellikle yapıyorlar, pause tuşuna basınca ve menülerde aktif oluyor sadece. Yanlışlıkla oyundan çıkmayı önleyecektir. (Şu an bir sorun olmasa da yeni sürümde meyveleri kaydırarak keserken oyundan çıkmalar çokça yaşanabilir.)

2. Pause menüsündeki ok işareti ana menüye dönse daha iyi olmaz mı?

3. Ve ana menüdeki çıkış butonunu da kaldırabilirsiniz, kaydırmamız yetiyor zaten. Meego'ya daha uygun olur.

4. Logo çok çirkin. :ehe Çirkin olması amaçlanmış tabi ama onun yerine güzel meyvelerin olduğu bir logo yaparsanız mağazada daha iyi bir izlenimi olur.

Hatalar:

1. Telefon sessizdeyken oyunun sesi çıkıyor.

2. Game over olunca ekran öylece kalıyor ve belli bir süre sonra meyveler gelmeye devam ediyor ve sanırım skor da artıyor, bunun yerine ana menüye dönmeli.

Oyuna henüz yorum yapmadım, yeni sürüm çıkınca 5 yıldızlı bir yorum atıcam destek olmak lazım. :good:

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, öncelikle çabanızdan dolayı tebrik ederim sizi, şu ana kadar N9 için bir Türk tarafından yapılan en iyi oyun.. :alkis

Önerilerim:

1. Oynanış esnasında swipe'ı devre dışı bırakma şansınız var mı? Oyunlarda bunu genellikle yapıyorlar, pause tuşuna basınca ve menülerde aktif oluyor sadece. Yanlışlıkla oyundan çıkmayı önleyecektir. (Şu an bir sorun olmasa da yeni sürümde meyveleri kaydırarak keserken oyundan çıkmalar çokça yaşanabilir.)

2. Pause menüsündeki ok işareti ana menüye dönse daha iyi olmaz mı?

3. Ve ana menüdeki çıkış butonunu da kaldırabilirsiniz, kaydırmamız yetiyor zaten. Meego'ya daha uygun olur.

4. Logo çok çirkin. :ehe Çirkin olması amaçlanmış tabi ama onun yerine güzel meyvelerin olduğu bir logo yaparsanız mağazada daha iyi bir izlenimi olur.

Hatalar:

1. Telefon sessizdeyken oyunun sesi çıkıyor.

2. Game over olunca ekran öylece kalıyor ve belli bir süre sonra meyveler gelmeye devam ediyor ve sanırım skor da artıyor, bunun yerine ana menüye dönmeli.

Oyuna henüz yorum yapmadım, yeni sürüm çıkınca 5 yıldızlı bir yorum atıcam destek olmak lazım. :good:

öncelikle oyun kontrolü açısından yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. hemen madde madde cevap vereyim ben de.

1. o konuda haklısınız, ben alışana kadar çok çıktım oyundan :kop:onu düzeltme şansım var ama nasıl şuan bilmiyorum. ama öğrenecem, aklımda o.

2. bunu söyleyen kaçıncı kişisiniz hatırlamıyorum bile :ehe o da aklımda ama fırsatı gelmedi bir türlü, ama ara güncellemelerde ben de düzeltmek istiyorum onu.

3. çıkış tuşu şu açıdan kalmalı, oyunda swipe olayını engellmem gerekebilir, ama swipe kapatma komutunu açıp kapayabilme şansım olursa, çıkış tuşu yerine ayar tuşu koyarım.

4. evet, geçen çinden bir forum okuyordum, onlara daha da çirkin gelmiş (malum adamlar kalemle çizilmiş gibiler tabii) :d: ama zaten amaç o, oyunun ilgi çekiciliğinin baş kahramanı, ileride daha çirkin bir karakterle değiştirebilirim :D

Hatalar:

1. Bunu ilk defa sizden duydum, nedeni şu olabilir, sessizdeyken medya sesiniz açıksa sesi çıkar. bunu önlemenin yolu varsa bakarım gene. bir de tüm sesler için ara ve detaylı bir güncelleme düşünüyorum.

2. v2.0.0 sürümünde bende o sorun olmadı, umarım olmuyordur. ama restart kısmında bir düzenleme yapacam.

Aslında tek kişi olmasaydım çok daha iyi olurdu oyun ama ne yapalım artık böyle oldu. Daha alınacak yol var. :oke:

- - - Eklendi - - -

devel-su özellikle sana birkaç sürpriz var oyunda yukarıda saydıklarınla ilgili :yuru

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
TheMadness

TheMadness

Üye
geçişlere vs. animasyon eklenmeli bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt