FruitGo! Gelişme Aşamasında, (Videodan İzleyebilirsiniz)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memolim83

memolim83

Üye
sonunda başardın

mert_1047

mert_1047

Üye
Ellerinize sağlık güzel görünüyor. Yardım için ingilizceniz varsa talk.maemo'dan yardım alabilirsiniz veya Meego Türkiye'deki geliştiricilerden yardım alabilirsiniz.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
Ellerinize sağlık güzel görünüyor. Yardım için ingilizceniz varsa talk.maemo'dan yardım alabilirsiniz veya Meego Türkiye'deki geliştiricilerden yardım alabilirsiniz.

MeeGo Türkiye çok hızlı karşılık verdi sağolsun. Hem onlardan, hem de birkaç yabancı forumdan yardım alarak devam :oke:

bostancı34

Üye
tebrık ederım bırsey sormak ıstıyorum kılıfı nerden aldınız acaba tesekkurler

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Eğer bunu yapabiliyorsan senin teknik bilgin benim pazarlama stratejim ve hayalgücüm ile çok para kazanabiliriz bir düşün :ehe

Şaka maka çok başarılı olmuş.Bundan sonra sana ait özgün bir oyunda bekliyoruz.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
Eğer bunu yapabiliyorsan senin teknik bilgin benim pazarlama stratejim ve hayalgücüm ile çok para kazanabiliriz bir düşün :ehe

Şaka maka çok başarılı olmuş.Bundan sonra sana ait özgün bir oyunda bekliyoruz.

hiç sorma çok kritik bir yerde takılmış durumdayım. ama çözecem bir şekilde olacak. özgün fikirlerim de var elbet. ama önce N9 platformu ne kadar hareketli görmem lazım FruitGo! oyununu yayınladıktan sonra :oke: normalde Adobe Air ve AS3.0 kullanıyorum. Ama onunla da N9 için uygulama yazılmıyor :vur Bakalım ne olacak :pro:

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
son durum aşağıda, aslında yayınlanabilir kıvamda şuan :oke:

[video=youtube;E5ApXpLn6fk]http://www.youtube.com/watch?v=E5ApXpLn6fk[/video]

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
son durum aşağıda, aslında yayınlanabilir kıvamda şuan :oke:

[video=youtube;E5ApXpLn6fk]http://www.youtube.com/watch?v=E5ApXpLn6fk[/video]

Gayet güzel olmuş.Bir şey soracağım böyle basmalı olduğunda oynanılabilirlği çok etkileniyor acaba Fruit Ninja'daki gibi sürükleme ile kesme gibi bir ek yapmak çok mu zor ?

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi

Gayet güzel olmuş.Bir şey soracağım böyle basmalı olduğunda oynanılabilirlği çok etkileniyor acaba Fruit Ninja'daki gibi sürükleme ile kesme gibi bir ek yapmak çok mu zor ?

sürüklüyerek de kesiliyor ama sadece yakın mesafeden. farklı bir alogaritma uygulamak gerek sanırım. üzerinde çalışmak gerekir diye düşünüyorum çünkü aynı anda 2 ve daha çok meyveyi kesebilmek için (slide tekniği ile) farklı birşeyler olması gerekiyor. çok denemeler yaptım olmadı :vur

TheMadness

TheMadness

Üye
tebrikler

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar sonlara yaklaşıyoruz :oke:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bir şey soracağım peki çok parmakla birden kesebiliyor muyuz ? Mesela 3 tane meyve geliyor yukarı doğru 3 parmağımızı aynı anda basarak 3'ünüde kesebiliyor muyuz ?

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
Bir şey soracağım peki çok parmakla birden kesebiliyor muyuz ? Mesela 3 tane meyve geliyor yukarı doğru 3 parmağımızı aynı anda basarak 3'ünüde kesebiliyor muyuz ?

ilk sürümünde muhtemelen multikill olacak, sonraki sürümler için de dediğiniz üzerinde ben de çalışmayı düşünüyorum :oke:

bu arada tasarım baştan sona farklı ve videoda olmayan özellikler geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
ilk sürümünde muhtemelen multikill olacak, sonraki sürümler için de dediğiniz üzerinde ben de çalışmayı düşünüyorum :oke:

bu arada tasarım baştan sona farklı ve videoda olmayan özellikler geliyor :)

İnşallah çalışmalarınız güzel geçer güzel bir oyun yazarsınız.Daha sonraki projelerinizide bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yönetici___
PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar, şimdiye kadar geliştirdiğim ilk oyun olan FruitGo! Nokia N9 oyununun ilk sürümünü bitirmiş bulunmaktayım. Aşağıda ilk versiyonunun bir videosu var, umuyorum ki 1 hafta içinde OVI Market'te olur.

Oyunu geliştirmeye devam edecem tabii ki, bu kadarla sınırlı kalmayacak.

[video=youtube;uOqBVveB5os]http://www.youtube.com/watch?v=uOqBVveB5os[/video]

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Evet arkadaşlar, şimdiye kadar geliştirdiğim ilk oyun olan FruitGo! Nokia N9 oyununun ilk sürümünü bitirmiş bulunmaktayım. Aşağıda ilk versiyonunun bir videosu var, umuyorum ki 1 hafta içinde OVI Market'te olur.

Oyunu geliştirmeye devam edecem tabii ki, bu kadarla sınırlı kalmayacak.

[video=youtube;uOqBVveB5os]http://www.youtube.com/watch?
v=uOqBVveB5os[/video]

Aynisi aklima gelmisti hocam ama sen hizli çiktin tebrikler

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hayırlısı olsun.Bitti yani.:D

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
evet bitti ilk sürüm :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt