free store v1.6 update (playstore ucretli/ucretsiz dosya indirme)

Sponsorlu Bağlantılar

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Bunlari paylasiyorsunuzda bu vurüslerin cihaza etkisi nedir?
Benim bilgim yok bu konuda bilgilendirirmisin?
Mesela dr. Web reklam yazılımı tespit edildi diyor.

virustotal'ın bulduğu adware virüslerine hadi önemlideğil onları reklamlardan dolayı çıkan uyarılardır desek bile,

AVG==android/airpush = bildirim reklamlarından dolayı virüs olarak tespit edilen uyarılar. bubildirimler çoğu zaman istemediğimiz zamanda, ekrana çıkar. kullanıcı bu durumda acemi ise sıkıntı yaşar.
Comodo==ApplicUnwnt= Eğer yanlış hatırlamıyorsam bu yüksek risk dereceli bir virüstür. bu virüs, virüs ve spyware içeren web sitelerine tarayıcı yönlendirir. Buda telefondaki şifrelerin ve bilgilerin çalınması için güzel bir yöntemdir.

tabi burda virustotal sitesinde 54 antivirüstün 13'ü zaralı tespit etmiş.
bunların arasında; avg, avira, comodo, dr.web, eset, fprot, mcafee gibi değerli antivirüs yazılımları da var. ve bana göre bu bulgular. göz ardı edilecek bulgular değil.

sadece yukardaki iki bulgu bile, bu uygulamadan vazgeçmek için yeterlidir.

Ben, burda tüm arkadaş ve değerli büyük adminlerime, moderatörlere değer veririm. amacım, bu uygulamayı neden paylaştın değildir.
biz bir uygulama edindiğimiz zaman malumunuz hemen forum arkadaşları ve üye/ziyaretçiler ile paylaşmak isteriz hemen.
sadece bilgi amacıyla ekledim. tabiki kullanmak son kullanıcıya aittir. Ama, bende bilgimi hiç bir zaman kendime saklamadım. birşey biliyorsam eğer onu paylaşmasını severim.
Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
virustotal'ın bulduğu adware virüslerine hadi önemlideğil onları reklamlardan dolayı çıkan uyarılardır desek bile,

AVG==android/airpush = bildirim reklamlarından dolayı virüs olarak tespit edilen uyarılar. bubildirimler çoğu zaman istemediğimiz zamanda, ekrana çıkar. kullanıcı bu durumda acemi ise sıkıntı yaşar.
Comodo==ApplicUnwnt= Eğer yanlış hatırlamıyorsam bu yüksek risk dereceli bir virüstür. bu virüs, virüs ve spyware içeren web sitelerine tarayıcı yönlendirir. Buda telefondaki şifrelerin ve bilgilerin çalınması için güzel bir yöntemdir.

bunların arasında; avg, avira, comodo, dr.web, eset, fprot, mcafee gibi değerli antivirüs yazılımları da var. ve bana göre bu bulgular. göz ardı edilecek bulgular değil.

Ben, burda tüm arkadaş ve değerli büyük adminlerime, moderatörlere değer veririm. amacım, bu uygulamayı neden paylaştın değildir.
biz bir uygulama edindiğimiz zaman malumunuz hemen forum arkadaşları ve üye/ziyaretçiler ile paylaşmak isteriz hemen.
sadece bilgi amacıyla ekledim. tabiki kullanmak son kullanıcıya aittir. Ama, bende bilgimi hiç bir zaman kendime saklamadım. birşey biliyorsam eğer onu paylaşmasını severim.
Saygılarımla.

Bende bundan bahsediyorum zaten kimse bilgi eklemiyor, herkes virüs var deyip geçiyor. Bilgi için teşekkürler.

Saygılarımla.

Birde linkteki konudaki dosyayı kontrol edebilir misin bunun üst sürümü

FreeStore_StoreDroid v9.0 [REKLAM YOK] (playstore ucretli/ucretsiz dosya indirme) - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Bende bundan bahsediyorum zaten kimse bilgi eklemiyor, herkes virüs var deyip geçiyor. Bilgi için teşekkürler.

Birde linkteki konudaki dosyayı kontrol edebilir misin bunun üst sürümü

FreeStore_StoreDroid v9.0 [REKLAM YOK] (playstore ucretli/ucretsiz dosya indirme) - MaxiCep

Bahadır usta, bu 9.0 sürümü, öncekiye göre daha güvenli. Ama telefona yükleyince bu sefer telefondaki dr.web uyarı veriyor malesef.
Aptoide uygulamasında bu sorun yok

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

dank37

Üye
Kardeşler Buraya Üye Olma Paralımı

umutcan997

umutcan997

Üye
Arkadaslar yani root gerektiriyor herhalde bu market cunku telefonum rootsuz ve uygulamanin menusu cok sacma sacma zaten bisi indiriyorum bafhhdidkdldhsoa7253338€ gibi dosya isimleri ile iniyor :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yani root gerektiriyor herhalde bu market cunku telefonum rootsuz ve uygulamanin menusu cok sacma sacma zaten bisi indiriyorum bafhhdidkdldhsoa7253338€ gibi dosya isimleri ile iniyor :)

Cihazın Rootlu olsa dosya isimleri düzgün olurdu haklısın.

umutcan997

umutcan997

Üye
Cihazın Rootlu olsa dosya isimleri düzgün olurdu haklısın.
Pfff ne demek istiyosun abi arastirdim adamlar root gerektiriyor diyor ilk defa burda gordum rootlu rootsuz calisir diyor yani olmuyor yalanmi solicem indirdim acilmiyor diyorum arka plan mavi resim kucucuk yazilar mavi download yazisi yesil bi tek bunlar var tikliyorum hic bisi olmuyor sacma bisi iniyor hesapta apk aciyorum telefon rehberiyle fln ac diye seyler cikiyor.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Pfff ne demek istiyosun abi arastirdim adamlar root gerektiriyor diyor ilk defa burda gordum rootlu rootsuz calisir diyor yani olmuyor yalanmi solicem indirdim acilmiyor diyorum arka plan mavi resim kucucuk yazilar mavi download yazisi yesil bi tek bunlar var tikliyorum hic bisi olmuyor sacma bisi iniyor hesapta apk aciyorum telefon rehberiyle fln ac diye seyler cikiyor.

Tamam iste olayı çözmüşler diger sitelerde root yaparak sorunu çözebilirsin.

USTAHASAN258497

Üye
sorry diyor ama ben gecen minecraft indirmeyi denedim indiriyordum işe yarıyor diye kapattım ama bu gun micerafta sorry ınvailed falan diyor yardım
:blush::bilmm

deneysim

Üye
Bu uygulama ile "zTorrent pro" indiriliyormu?

memo4535

memo4535

Üye
Kardesim suan çalışmıyor uygulama heralde cihazın rootlu

• Beğen
Tepkiler: deneysim

deneysim

Üye
Evet

suvari21

Üye
Uygulama artık çalışmıyor.
Cihazım LG G3 rootsuz. 1 hafta önce çalışıyordu.
İşe yarar başka temiz uygulama yokmu arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: deneysim
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Bende de çalışmıyor

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Deniycem bakalım

behzat

behzat