free store v1.6 update (playstore ucretli/ucretsiz dosya indirme)

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
google play store nasıl hacklenir?

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

LeanbLack

LeanbLack

Üye
Bütün uygulamaları sorunsuz indiriyomu bide en son surumlerınımı ındırıyo biraz fazla olcak ama bide play uzerinden guncelleme destegi alınabılıyomu

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bütün uygulamaları sorunsuz indiriyomu bide en son surumlerınımı ındırıyo biraz fazla olcak ama bide play uzerinden guncelleme destegi alınabılıyomu
Ben blackmarket kullaniyorum daha kullanışlı diyebilirim :)

Play uzerinden guncelleme desteği olmaz

LuLuanTa

LuLuanTa

Üye
Oldu kardesim cok sagol :)

• Beğen
LuLuanTa

LuLuanTa

Üye
Ama simdi hata veriyo current felan o uygulama bende yok bazende delete.txt indiriyo

• Beğen

serkan2638

Üye
esed virüs olarakgörüyor linkdeki dosyayı.kurmuyordikkat edin

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ikidebir apk yazıp arama işine son getiren program :cool: virüs yok

• Beğen
xpaede

xpaede

Üye
Virüs yok uygulamada.Artı yanları var mesela arama yapmadan direkt uygulama bulmak ancak tabi ki eksi yanları da olacak ki var ; mesela çoğu uygulamanın güncel sürümü değil eski sürümleri iniyor.( F.Storeda güncel sürüm yazıyor ancak inen uygulama eski ) - Bir de belirtmek gerekir ki data isteyen oyunları buradan boşuna apk olarak indirmeyin.Çünkü nasılsa internette data indirmek için check ettiğinde apknın orijinal olmadığını anlayacak ve indirmeyecektir. Yine de çok pratik ve kullanışlı bir uygulama. Teşekkürler.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Biz yinede dikkat edelim virusler telefonumuzu yiyip bitirebilirler :)
Bu arada telefon virusleri telefonumuza ne yapıyor senin bilgin varmı?
Yok fakat angry birds oyununun nsa ya çalıştığını biliyorum.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Yok fakat angry birds oyununun nsa ya çalıştığını biliyorum.
Yav zaten telefon icin viruse niye gerek duysunlar adamlar ne yapmak isterse; bize uygulamayı yuklerken soruyorlar bizde tamam isredigini yap deyip yükle butonuna basıyoruz :)
Yani virus uygulamaları 1-2 tane reklam yazılımı dışında birsey bulamaz bulduklarida blackmarkt ve freestore oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: xpaede
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yav zaten telefon icin viruse niye gerek duysunlar adamlar ne yapmak isterse; bize uygulamayı yuklerken soruyorlar bizde tamam isredigini yap deyip yükle butonuna basıyoruz :)
Yani virus uygulamaları 1-2 tane reklam yazılımı dışında birsey bulamaz bulduklarida blackmarkt ve freestore oluyor :)
Evet maalesef eskiden android markette bu izinleri göstermiyordu şimdi göstermesi iyi olmuş. Ben bilindik yapımcılar dışında oyunları yüklemiyorum :)

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Eğer rovio gamesin oyunlarını bir kez kurduysan artık bilgilerin çalındı geçmiş olsun :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Evet maalesef eskiden android markette bu izinleri göstermiyordu şimdi göstermesi iyi olmuş. Ben bilindik yapımcılar dışında oyunları yüklemiyorum :)
En uyuz olduğum uygulamada CIA programı bütün rehberi kopyaliyor adamlar.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve B.A.R.O.N

Üst Alt