google play store nasıl hacklenir?

Ben blackmarket kullaniyorum daha kullanışlı diyebilirimBütün uygulamaları sorunsuz indiriyomu bide en son surumlerınımı ındırıyo biraz fazla olcak ama bide play uzerinden guncelleme destegi alınabılıyomu

onu yukleyemedim bir türlü bide oradan modern combat i indirebilir miyim?Ben blackmarket kullaniyorum daha kullanışlı diyebilirim
Play uzerinden guncelleme desteği olmaz
Data gerektiren oyunlari webde bulup indirebilirsin.onu yukleyemedim bir türlü bide oradan modern combat i indirebilir miyim?
Oldu kardesim cok sagol![]()

Bilemiyorum blackmarket daha kullanışlı onu deneyinAma simdi hata veriyo current felan o uygulama bende yok bazende delete.txt indiriyo
Biz yinede dikkat edelim virusler telefonumuzu yiyip bitirebilirlerIkidebir apk yazıp arama işine son getiren program: virüs yok

Yok fakat angry birds oyununun nsa ya çalıştığını biliyorum.Biz yinede dikkat edelim virusler telefonumuzu yiyip bitirebilirler
Bu arada telefon virusleri telefonumuza ne yapıyor senin bilgin varmı?
Yav zaten telefon icin viruse niye gerek duysunlar adamlar ne yapmak isterse; bize uygulamayı yuklerken soruyorlar bizde tamam isredigini yap deyip yükle butonuna basıyoruzYok fakat angry birds oyununun nsa ya çalıştığını biliyorum.

Evet maalesef eskiden android markette bu izinleri göstermiyordu şimdi göstermesi iyi olmuş. Ben bilindik yapımcılar dışında oyunları yüklemiyorumYav zaten telefon icin viruse niye gerek duysunlar adamlar ne yapmak isterse; bize uygulamayı yuklerken soruyorlar bizde tamam isredigini yap deyip yükle butonuna basıyoruz
Yani virus uygulamaları 1-2 tane reklam yazılımı dışında birsey bulamaz bulduklarida blackmarkt ve freestore oluyor![]()

En uyuz olduğum uygulamada CIA programı bütün rehberi kopyaliyor adamlar.Evet maalesef eskiden android markette bu izinleri göstermiyordu şimdi göstermesi iyi olmuş. Ben bilindik yapımcılar dışında oyunları yüklemiyorum
En uyuz olduğum uygulamada CIA programı bütün rehberi kopyaliyor adamlar.