Cihazı çok yoruyor. Stabilite sorunu var. Ne yaparak yoruyo? Ben etkisini gormedim
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi turgutilbars' Alıntı: Cihazı çok yoruyor. Stabilite sorunu var. Genişletmek için tıkla ... Ne yaparak yoruyo? Ben etkisini gormedim
turgutilbars' Alıntı: Cihazı çok yoruyor. Stabilite sorunu var. Genişletmek için tıkla ... Ne yaparak yoruyo? Ben etkisini gormedim
turgutilbars Üye Bahadir_fb' Alıntı: Ne yaparak yoruyo? Ben etkisini gormedim Genişletmek için tıkla ... Anasayfada gecikmeler var. Komutlara tepki vermiyor. Donuyor 10-15 saniye kadar.
Bahadir_fb' Alıntı: Ne yaparak yoruyo? Ben etkisini gormedim Genişletmek için tıkla ... Anasayfada gecikmeler var. Komutlara tepki vermiyor. Donuyor 10-15 saniye kadar.
corus54 Üye Bu uygulama google playdeki uygulamayi indirmiyor başka bir sitede bulunan uygulamayı indiriyor versiyon numarasi farkli cünkü
Bu uygulama google playdeki uygulamayi indirmiyor başka bir sitede bulunan uygulamayı indiriyor versiyon numarasi farkli cünkü
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi corus54' Alıntı: Bu uygulama google playdeki uygulamayi indirmiyor başka bir sitede bulunan uygulamayı indiriyor versiyon numarasi farkli cünkü Genişletmek için tıkla ... Basligi degistereyim mi ?
corus54' Alıntı: Bu uygulama google playdeki uygulamayi indirmiyor başka bir sitede bulunan uygulamayı indiriyor versiyon numarasi farkli cünkü Genişletmek için tıkla ... Basligi degistereyim mi ?
corus54 Üye Baarkadaşlar post: 7154257' Alıntı: Basligi degistereyim mi ? Genişletmek için tıkla ... Gerek yok arkadaslar faydalansin
Baarkadaşlar post: 7154257' Alıntı: Basligi degistereyim mi ? Genişletmek için tıkla ... Gerek yok arkadaslar faydalansin
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi corus54' Alıntı: Gerek yok arkadaslar faydalansin Genişletmek için tıkla ...
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi turan911' Alıntı: virüslü Genişletmek için tıkla ... Yükleme sakın dosyanın icinde telefonu yok etmek icin bekliyorlar Bizde yuklemiyoruz amacımız bedava uygulama yukleyenlerin relefonlarını imha etmek
turan911' Alıntı: virüslü Genişletmek için tıkla ... Yükleme sakın dosyanın icinde telefonu yok etmek icin bekliyorlar Bizde yuklemiyoruz amacımız bedava uygulama yukleyenlerin relefonlarını imha etmek
coldman41 Üye Bahadir_fb' Alıntı: dostum Genişletmek için tıkla ... google play yenilendiği için paylaşım kısmını göremedim ama
Bahadir_fb' Alıntı: dostum Genişletmek için tıkla ... google play yenilendiği için paylaşım kısmını göremedim ama
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi coldman41' Alıntı: google play yenilendiği için paylaşım kısmını göremedim ama Genişletmek için tıkla ... Sag üstte dostum bulamazsan on izleme ekle bi bakim nasil değişmiş
coldman41' Alıntı: google play yenilendiği için paylaşım kısmını göremedim ama Genişletmek için tıkla ... Sag üstte dostum bulamazsan on izleme ekle bi bakim nasil değişmiş
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi coldman41' Alıntı: örneğin bu sayfada , Genişletmek için tıkla ... Sürümü kacmis bunun? Seçenekler tuşuna basınca paylas seçeneği gelmeli
coldman41' Alıntı: örneğin bu sayfada , Genişletmek için tıkla ... Sürümü kacmis bunun? Seçenekler tuşuna basınca paylas seçeneği gelmeli
coldman41 Üye Bahadir_fb' Alıntı: Sürümü kacmis bunun? Seçenekler tuşuna basınca paylas seçeneği gelmeli Genişletmek için tıkla ... sürümü 4.8.20 haklısın menü tuşuna basınca geliyomuş paylaş tuşu benim hiç aklıma gelmedi oraya bakmak saolasın
Bahadir_fb' Alıntı: Sürümü kacmis bunun? Seçenekler tuşuna basınca paylas seçeneği gelmeli Genişletmek için tıkla ... sürümü 4.8.20 haklısın menü tuşuna basınca geliyomuş paylaş tuşu benim hiç aklıma gelmedi oraya bakmak saolasın
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi ali.44' Alıntı: çalışıyor çok teşekkürler Genişletmek için tıkla ... dostum
deadpool061 Üye Yeni surumu cikti galiba bu daha calismiyor bnde yenisi varsa yukleyebilirmisin sana zamet
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi deadpool061' Alıntı: Yeni surumu cikti galiba bu daha calismiyor bnde yenisi varsa yukleyebilirmisin sana zamet Genişletmek için tıkla ... Yeni sürüm gözükmüyor
deadpool061' Alıntı: Yeni surumu cikti galiba bu daha calismiyor bnde yenisi varsa yukleyebilirmisin sana zamet Genişletmek için tıkla ... Yeni sürüm gözükmüyor