fp1 desteği ile (sorunsuz) Pil ve şebeke göstergesi renk değiştirme (flaş atma gerektirmez)

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
arkadaşlar bende z/resource adlı klasör yok xplorede yardimci olursaniz sevinirim

tel hackli dir heralde onu geçelim :) x-ploreye gir seçeneklere tıkla gizli klasörleri, ram i, rom u göster diye hepsini işaretle sonra z ye bi daha girip bak bakalım ordamı :)

AHMED...

AHMED...

Üye
ben bunu yaptım herşey sorunsuzca oldu yalnız tek sorun oluştu telefonda pc ye depolama modunda bağlanamıyorum artık :kop2::kop2:

najanaja

najanaja

Üye
ben bunu yaptım herşey sorunsuzca oldu yalnız tek sorun oluştu telefonda pc ye depolama modunda bağlanamıyorum artık :kop2::kop2:
ben o olayın farkında bile deilim çünkü hiç usb kullanmıyom bi tane tema falan atacan hadi usb bağla gerek yok. dukto r4 saolsun wifi yle hızlı bi şekilde büyük boyutlu dosyaları bile anında aktarıyo :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
AHMED...

AHMED...

Üye
:D sen tam profesyonele dönüştürmüşün işi abi :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
:D sen tam profesyonele dönüştürmüşün işi abi :D

pro yla ne alakası war :) haksızmıyım ufacık bi program atacan usb bağlayacanda pc teli görecekte sök tak sök tak bazen bi akşamda kaç defa söküp takmam gerekiyo ama dukto süper aç iki tarafta proyu 400-500 mb video bile atıyom en fazla 1 dk kada telde :)

AHMED...

AHMED...

Üye
doğru diyorsun abi :D

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ah ah evde wifi yokki :D

• Beğen
ender04

ender04

Üye
kardeşi emeğine sağlık dediklerini harfiyen uygulamım 701de çalışmıyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

net var sonuçta dimi bi modeme bakar al bi kablosuz olsun bitsin bi kere alacan bu mereti sonra rahat rahat kullan :)

zaten modem kablosuz ama arkadaşta bizim ancak balkonda çekiyor kabloyla bağlı :)

sonbirvakit

sonbirvakit

Üye
kardeş eywala sağol Senin yazı fontunun adı Ne ? Çok güzelmiş yüklemeyi düşünüyorum yardımcı olur musun

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
daha önceki sayfalarda paylaştım 5. Sayfada olabilir istersen bir bak ordan indirebilirsin. ismi fantasti

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
Yaptım.Oldu.Eline sağlık

seyfipasa

seyfipasa

Üye
göstergeler kayboldu yükleyince nasıl iştir !

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
dostum avkon 2 isimli dosyayı atmamışsındır. Onu da Kopyala E resource apps içine

lewent2020

lewent2020

Üye
bende olmuyor bu,tlf n8 söylenenleri harfiyen yapıyorum gene olmuyor

Üst Alt