fp1 desteği ile (sorunsuz) Pil ve şebeke göstergesi renk değiştirme (flaş atma gerektirmez)

Sponsorlu Bağlantılar

Violonist

Üye
    Konu Sahibi

xploredan sistem dosyalarını görünür yap görürsün :ehe

---------- Eklendi @ 14:38:33 ---------- Yazıldı @ 14:28:04 ----------

bu yöntem bence sorunlu.başarılı bir şekilde yükledim.ama mesaj yazamamaya başladım.ikonlar gitti.c/sys/bin içine attığımız dosyanın uzantısını değiştirince herşey mahvoldu.neden bilmiyorum ama tüm widgetlarım şeffaf oldu.hatta görünmez.telefona yeni cfw attım.düzeldi.

c/sys/bin içerisine attığın AknIcon.dll isimli dosyanın adını değiştirirsen yada silersen herşey eskisi gibi olur yani
no money no cash :naughty: sorun olmaz amaaaaa o dosyaya ellemeyip kartı çıkarırsan mazallah mesaj bile yazamazsın denemesi bedeava. kartı takınca eski haline döner normal çalışmasına devam eder.

daha önce hafıza kartını çıkarttığımızda sorun olur mu diye soruldu. eski mesajları okusaydın bu yöntemde sorun olup olmadığını anlardın. muhtemelen sen de telefonu pc ne depolama modunda bağlamışsındır. ayrıca bu durumu anlatım dosyasının içinde belirttim. Nokia ovi suit mod da dene sonra cevap yaz bakalım​
:islik

tempestshine

tempestshine

Üye
c/sys/bin içerisine attığın AknIcon.dll isimli dosyanın adını değiştirirsen yada silersen herşey eskisi gibi olur yani
no money no cash :naughty: sorun olmaz amaaaaa o dosyaya ellemeyip kartı çıkarırsan mazallah mesaj bile yazamazsın denemesi bedeava. kartı takınca eski haline döner normal çalışmasına devam eder.

daha önce hafıza kartını çıkarttığımızda sorun olur mu diye soruldu. eski mesajları okusaydın bu yöntemde sorun olup olmadığını anlardın. muhtemelen sen de telefonu pc ne depolama modunda bağlamışsındır. ayrıca bu durumu anlatım dosyasının içinde belirttim. Nokia ovi suit mod da dene sonra cevap yaz bakalım​
:islik

eski mesajları okudum.ben z/resource/apps'de bulunan mif dosyalarını xplore ile taşıdım.hiçbir şekilde pcye bağlamadım.

Violonist

Üye
    Konu Sahibi

eski mesajları okudum.ben z/resource/apps'de bulunan mif dosyalarını xplore ile taşıdım.hiçbir şekilde pcye bağlamadım.

telinde c6-01 miş ama bi yerde bi yanlışlık var. valla ben kullanıyorum hiç bir sorun yok.

marsoy

marsoy

Üye
:tşk:

hsn6262

hsn6262

Üye
Bende kullaniyorum hic bir sorunla karsilasmadim.hata alan arkadas kopyalamasi gereken mif dosyalarini eksik ya da hatali kopyalamistir (z:ehe/rsc/app dan e/rsc/app na)

• Beğen
Tepkiler: Violonist ve najanaja
tempestshine

tempestshine

Üye
z/rsc/app den e/rsc/app'e taşıdım

najanaja

najanaja

Üye
Bende kullaniyorum hic bir sorunla karsilasmadim.hata alan arkadas kopyalamasi gereken mif dosyalarini eksik ya da hatali kopyalamistir (e/rsc/app dan e/rsc/app na)

yani E den yine E ye kopyalayacaklar :D

---------- Eklendi @ 12:25:12 ---------- Yazıldı @ 12:21:55 ----------

z/rsc/app den e/rsc/app'e taşıdım

eğer hepsini kopyaladıysan sorun çıkmaması gerek kardeş yalnız kopyalamadığın kalmasın bütün mif leri kopyalaman gerekiyor daha sonra AknIcon.dll dosyasını gerekli yerlere kopyala c/sys/bin ve c/sys/hash olay bu kadar bu işlemlerden sonra kullanmak istediğin bütün mifleri artık E/resource/apps ye atacaksın :oke:

• Beğen
Tepkiler: Violonist ve hsn6262
tempestshine

tempestshine

Üye
Neyse ya ben artık bu işleri bıraktım.Sonra telefon kafayı yiyo :D

thurq123

Üye
avkon2.mif i atıyom üzerine yazılamıyo diyo üzerine yaz diyom dosya açılamıyor diyo yardm edn ltfen

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
avkon2.mif i atıyom üzerine yazılamıyo diyo üzerine yaz diyom dosya açılamıyor diyo yardm edn ltfen

pc si olmayanlar için. AknIcon.dll dosyasının ismini değiştir. tele reset at. sonra istediğin mifi kopyala. değiştirdiğin AknIcon.dll dosyasının isimin eski haline getir (AknIcon.dll) tele reset at. bu kadar

AknIconxxx.dll
reset
istediğin mif i kopyala
AknIcon.dll (eski haline getir)
reset

hepsi bu kadar.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
pc si olmayanlar için. AknIcon.dll dosyasının ismini değiştir. tele reset at. sonra istediğin mifi kopyala. değiştirdiğin AknIcon.dll dosyasının isimin eski haline getir (AknIcon.dll) tele reset at. bu kadar

AknIconxxx.dll
reset
istediğin mif i kopyala
AknIcon.dll (eski haline getir)
reset

hepsi bu kadar.

:tşk: bilgi için
pc ye tak çıkar uğraştırıyordu

apof1s

Üye
mrb ben bundan nasil kurtulurum bazi simglr widgtlr ve klvye gtti o cdeki aknicon.dll yide degstremyrm klavye olmdgi icn bu msjida opera klvye sayesnde yzyrm

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
mrb ben bundan nasil kurtulurum bazi simglr widgtlr ve klvye gtti o cdeki aknicon.dll yide degstremyrm klavye olmdgi icn bu msjida opera klvye sayesnde yzyrm

hafıza kartını çıkarıp da dener misin?

xLucifer

xLucifer

Üye
Ya benim pcde depolama modundayken ne hikmetse hafıza kartını görüyo telefonun hafızasını görmüyodu. Bende telden xploreden tek tek .mifleri alıodm 116 tane oldugu sırada yanlışlıkla o 116 tane .mifi sildim. :( şimdi ne yapmam gerek . Format mı atacam tele ?

Üst Alt