Violonist
Üye
xploredan sistem dosyalarını görünür yap görürsün
---------- Eklendi @ 14:38:33 ---------- Yazıldı @ 14:28:04 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu yöntem bence sorunlu.başarılı bir şekilde yükledim.ama mesaj yazamamaya başladım.ikonlar gitti.c/sys/bin içine attığımız dosyanın uzantısını değiştirince herşey mahvoldu.neden bilmiyorum ama tüm widgetlarım şeffaf oldu.hatta görünmez.telefona yeni cfw attım.düzeldi.
c/sys/bin içerisine attığın AknIcon.dll isimli dosyanın adını değiştirirsen yada silersen herşey eskisi gibi olur yani
no money no cash
sorun olmaz amaaaaa o dosyaya ellemeyip kartı çıkarırsan mazallah mesaj bile yazamazsın denemesi bedeava. kartı takınca eski haline döner normal çalışmasına devam eder.
daha önce hafıza kartını çıkarttığımızda sorun olur mu diye soruldu. eski mesajları okusaydın bu yöntemde sorun olup olmadığını anlardın. muhtemelen sen de telefonu pc ne depolama modunda bağlamışsındır. ayrıca bu durumu anlatım dosyasının içinde belirttim. Nokia ovi suit mod da dene sonra cevap yaz bakalım
no money no cash
sorun olmaz amaaaaa o dosyaya ellemeyip kartı çıkarırsan mazallah mesaj bile yazamazsın denemesi bedeava. kartı takınca eski haline döner normal çalışmasına devam eder.daha önce hafıza kartını çıkarttığımızda sorun olur mu diye soruldu. eski mesajları okusaydın bu yöntemde sorun olup olmadığını anlardın. muhtemelen sen de telefonu pc ne depolama modunda bağlamışsındır. ayrıca bu durumu anlatım dosyasının içinde belirttim. Nokia ovi suit mod da dene sonra cevap yaz bakalım

hemen değiştiriyorum onuda şeffaf manyağıyım ben yaa
dostum o kadarda yaşlı değilim

şimdi ne yapmam gerek . Format mı atacam tele ?