Forumun Değişen Yapısı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

buroplus

buroplus

Üye
Hayırlı olsun

mhgf28

Üye
hayırlı olsun....

xErKaNx

Üye
mesela googledeki gibi sitenin altına klasik/mobil gibi bir eklenti konulursa çok iyi olur

Εthnic

Εthnic

Üye
mesela googledeki gibi sitenin altına klasik/mobil gibi bir eklenti konulursa çok iyi olur

bencede iyi olur.. cunku suan mobil gorunumde mahsur kalmis durumdayim bir turlu klasik gorunume gecemedim...

Burak

Üye
mobil site bende sorunsuz çalışıyor ayrıca çok begendim. emeği geçen herkese teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Necmati
canturgay

canturgay

Üye
benim pc de çok aşırı kasılma oluyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bu beni iyice soguttu eskisi gibi girmiyorum siteye portal çıkmadan önce sürekli burdaydım bence eski hali daha güzeldi böyle karışık olmuş ben artık girmem

Cihandar

Cihandar

Üye
güzel oldu :)

Burak

Üye
pcden mozılla 4 ıle hıcbır sorun olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
amerty95

amerty95

Üye
tebrikler ve teşekkürler, yeni tasarımı en kısa zamanda bekliyoruz
ve mobil sitenin biraz daha uygun hale getirilmesini, (ana menüde sorun yok ama konulara girince telefona sığmıyor sayfa)
hadi kolay gelsin size :D

mater.dolorosa

mater.dolorosa

Üye
hadi hayırlısı ;)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Εthnic;3353797' Alıntı:
bencede iyi olur.. cunku suan mobil gorunumde mahsur kalmis durumdayim bir turlu klasik gorunume gecemedim...
Temanın en altına bakmamışsınız demekki . Orjinal forum temasına dönmenizi saglayan baglantı mevcut ..

bu beni iyice soguttu eskisi gibi girmiyorum siteye portal çıkmadan önce sürekli burdaydım bence eski hali daha güzeldi böyle karışık olmuş ben artık girmem
Her geçiş sıkıntılıdır, sabredemiyorsanız sizin bileceginiz iş biz yeteri kadar stresli ve mesguluz zaten

CoDeYs

CoDeYs

Üye
arkadaslar azcık sabır :)

Burak

Üye
Mobıl tema cok guzel ve sorun olusturmadı su ana kadar.

'Davut

'Davut

Üye
Umarım En kısa zamanda yeni Tema gelir Bu Hazır kalıp Göz yoruyor Ve de İyi olmadığını düşünüyorum (:

~Crusher~

~Crusher~

Üye
Hayırlı olsun. :)

McReiS

McReiS

Üye
Hepimize hayırlı uğurlu olsun

medette

Üye
yeni tasarımlaarınızı sabırla bekliyoruz.umarım eskisinden çok çok daha iyi olur,biz eskiye alışmıştık,memnunduk,hizmetinizden dolayi emeği geçenlere teşekkur ediyorum,şimdiden size kolay gelsin.

ilhan1979

ilhan1979

Üye
hayirli ugurlu olsun

Üst Alt