Forumun Değişen Yapısı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Görünüm eskisinden daha güzel bence...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun inşallah güzel bir tasarım olur...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ayrıca yeni mesajlara tıklayınca bilgilendirme içeriği İngilizce kalmış;

Bilgilendirme Sistemi !

Sorry, there are no new posts to view.

You may search for posts updated during the previous 24 hours, here

Çevirdim abi, teşekkürler.

leospotin

leospotin

Üye
Bence bu yeni arayüzde güzel sıkıntı yok yani :) hatta yeni arayüzde şunu sevdim yorum yazılarımız tekrar siyah =) öncekindeki açık mavi yazılarda ben bişey göremiyordum =D elinize sağlık umarım kalıcı olacak arayüz daha güzel olur =) şimdiden hayırlı olsun hepimize.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
dosya ekleme guzel olmus normal eklentıde yuklerken tek tek secıyorduk 5 tane dosyayı ama bunda hepsını secebılıyorum ve dıger eklentılerımde gozukuyor maksat secmek ıcın valla cok guzel ve daha hızlı olmus ıns aynen boyle kalır

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve s@hr@
Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Hayırlısı olsun hepimiz için :)

s@hr@

s@hr@

Üye
dosya ekleme guzel olmus normal eklentıde yuklerken tek tek secıyorduk 5 tane dosyayı ama bunda hepsını secebılıyorum ve dıger eklentılerımde gozukuyor maksat secmek ıcın valla cok guzel ve daha hızlı olmus ıns aynen boyle kalır
Katılıyorum çok güzel olmuş...:)
son yazılan mesajların ve konuların forum sayfasın da gözükmesi de süper olmuş :good:
Emeğinize sağlık ...

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Necmati

Necmati

Üye
Ozan abi şu kontrol paneli direk bir link olarak verilecek mi?
abone olduğumuz konular sırf orda görünüyorda..
o linki görmek için profile girmek gerekiyor..

madalimert

madalimert

Üye
hayırlı olsun şimdiden :) :)

olciay

olciay

Üye
Öncelikle Yeni Yapılan Tasarım için Başarılar Dilerim ve inanıyorum ki Güzel bir Tasarım olarak karşımıza çıkacaktır ...Şimdiden her Emeği geçene Teşekkürler ...

Ne0

Ne0

Üye
Sabırsızlıkla bekliyoruz patr10

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Symbıan v5 kaydıkça kaymş aşagı. Forumdan 24 saat te sogudum

Morphes

Üye
Zamanla herşey yerine oturacaktır. İnşalalh ben N-73 yaptırasıya kadar mobil tema olur. bende rahat rahat sitede gezerim.

Sandrake

Sandrake

Üye
Bekliyeceğiz

suat1111

suat1111

Üye
gözümü yordu çokkötü yahu soğudum forumdan

Del Rey

Del Rey

Üye
Evet, Akıllı Telefonlar için Nokia'nın bir internet şablonu var:

Nazy

Nazy

Üye
Yeni tasarım için tüm Maxicepli arkadaşlarımla birlikte sabırsızlık içerisindeyim:)

v3 isimli tasarım (eski hali) çok fantastik ve içerisinde birçok espriyi barındıran birşeydi, bu yüzden onu unutmak kesinlikle zor olacaktır.
Eski hali nekadar güzel yada eşsiz olursa olsun sürekli gelişen teknoloji, yapıyı ve tasarımı derinden etkilemek durumundadır.
Maxicepli arkadaşlarımın bu durumun bilincinde olduğuna ve yeni görünümün eskisini aratmayacağına hatta teknoloji destekli daha güzel bir tasarım olacağına eminim:)

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, Necmati ve 'Şeref'
alemburda

alemburda

Üye
Arkadaşlar bu hali vbulletin default temasıdır. Herhangibi kasma olmaz fakat evet pek güzel değildir özellikle alt forumları ve çok konusu olanlar için. Birde iyi yönünden bakın reklamlar forumda yok. Eklentilere temayı uydurmak biraz zaman alacaktır tabii şuan ki tema http://v4.maxicep.com/ birebir aynı temasıdır.

muratcan1905

Üye
tasariminiz umarim yerine oturur ama suanda kotu telefondan nasil pc surumune girebilirim cunku hem goruntu kotu hemde hatalar var bu yuzden telden siteye giremiyorum artik

sado_27

sado_27

Üye
bencede bır an once degıisin ustalar kendı fıkrımce bıraz karısık saygılar

Üst Alt