Forumun Değişen Yapısı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

asi430

asi430

Üye
ben maxicep'i çok seviyorum ...her zaman bu sitede bulunurum...eksik younu görürsemde eleştiririm...dost acı söylermiş...ben mobil şeklini şu an hiç begenmedim...hep de ceple girerim... Mobileden hiç bişey yapamadım zor bela pc görünümüne geçtim..baya uğraştım sinir etti beni tel...tabiki sizi sabırla bekliyorum....şunu unutmasın kimse ben face.'den çok burdayım.....herkeze de bu forumdan bahsedip överim.... insan hep yükseklerde görmek istiyor sevdiğni.........

• Beğen
Tepkiler: Ozan, Samsunspor, Reşwan ve 1 kişi daha

ЯReiS

ЯReiS

Üye
oncelikle hayirli olsun..bende bu gun gordum ve bayagi sasirdim ama ben begendim diyecegim ama gorunusu degil sadece hizi..sanki daha hizli olmus gibi ve rahatca girebiliyorum ve kolay gezinti yapabiliyorum..onceki seklinde en buyuk sorunum siteye girememeydi..butun web tarayicilari denedim sirf bu siteye girmek icin..simdi yok insallah daha hizli gezinmesi keyifli bir hal alir..tesekkurler arkadaslar hepinize kolay gele..

NOT:Ben firefox kullaniyorum sadece bu forumda ve son bir kac gundur yazdigim mesajlarin altina bir takim yazilar ekleniyor nedendir acaba?? chrome de olmuyor sadece firefox ve sadece bu forumda?

AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddish⇄AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddish
Detect language » Turkish​

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Benim telefonda mobile bazen geciyor :) tasarim olarak mobili secsemde mobil olmuyor. acep var midir bir yolu mobile manuel gecmenin.

Elektr0

Elektr0

Üye
başka bir forum sitesi sandım baktım maxicep.com yok burası bizim site yaa allah allah :D :D... maxicep ve elemanları olsunda gerisi fark etmez... :)

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
menzil957

menzil957

Üye
Cep telefonları için de daha hızlı açılan daha düşük kb lı bir forumla karşımıza çıkmanız ve başarıların devamı dileğiyle.

Teşekkürler...

join_23

join_23

Üye
değişiklik güzeldir

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hayırlı olsun.

Temanın düzenlenmesi bittikten sonra eminim çok daha güzel olacaktır.Şu an küçük sorunlar olacak tabi...Her şey bir anda gelişmiyor.

Yöneticilerimize kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: s@hr@
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Forumdaki İngilizce cümleler Türkçe'ye çevirildi. Görürseniz ayrıyeten haber ederseniz seviniriz arkadaşlar.

Solmaz67

Üye
Maxicep,e yakışan budur

tutas_tee

tutas_tee

Üye
gelismeler bence olumlu yonde ben bu tsarimi eskiye gore daha kaliteli buldugumu soylemek isterim.

phasan

phasan

Üye
çok güzel olmuş tasarım saolun

Afşın

Afşın

Üye
helal size :oke:

caner9444

caner9444

Üye
hayırlı olsun hepimize yeni forum stili :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Maxicep'in 2004'ten beri kullandığı forum yazılımları değiştiği zaman hiç hoşuma gitmezdi ama bu yeni yazılım tema gayet güzel duruyor :cool Ancak forumun kullanılan fontu hoşuma gitmedi.

Ferzan

Ferzan

Üye
hayırlı uğurlu olsun...

kralcapan

kralcapan

Üye
alanlar biraz geniş ve büyük olmuş biraz küçültülürse aslında gayet güzel olur

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Ayrıca yeni mesajlara tıklayınca bilgilendirme içeriği İngilizce kalmış;

Bilgilendirme Sistemi !

Sorry, there are no new posts to view.

You may search for posts updated during the previous 24 hours, here

canturgay

canturgay

Üye
iyi ki geçici bi süre böyle :)

Rap[z]aDe

Rap[z]aDe

Üye
Tasarımı Heycanla Bekliyoruz. Birşey Yapıldıysa Site Ve Üyelerin Refahı İçindir :D

Üst Alt