şimdiye kadar maxicep'in http://www.maxicep.com/site-hakkinda/maxicep-com-belgeseli-kisa-kisa-2004-den-bu-yana-56394.html
iyi forumlar
reklamsız yürümez bu işlerAçıkcası hiç beğenmedim...
burasıda reklam sitesi olmaya başladı![]()
... bu sitenin parasını ne sen veriyorsun ne ben veriyorum e bu adamlar bu siteyi nasıl ayakta tutacak?
reklamsız yürümez bu işler... bu sitenin parasını ne sen veriyorsun ne ben veriyorum e bu adamlar bu siteyi nasıl ayakta tutacak?
gülü seven dikenine katlanır ki abartılacak kadar büyük bi diken görmüyorum ben ortada..
----------Eklendi @ 18:13:05 ---------- Yazıldı @ 18:09:45 ----------
ozan adminim çalışıyoruz diyor işte da niye beğenmedik etmedik diyorsunuz hele bekleyin azcık... Siz hiç bir binanın temel atılmadan tuğlasız çimentosuz şakkadanak dayalı döşeli hazır hale geldiğini gördünüz mü??

Benimde sitem var bu işleri iyi bilirim, herşey para değildir..şu forumdaki reklam kirliliğini hiç görmüyormusunuz...sadece bu siteyi karşılacak para kazansalar tepeye 2 tane 468x60lık reklam yeterde artar bile..
neyse..![]()

Benimde sitem var bu işleri iyi bilirim, herşey para değildir..şu forumdaki reklam kirliliğini hiç görmüyormusunuz...sadece bu siteyi karşılacak para kazansalar tepeye 2 tane 468x60lık reklam yeterde artar bile..
neyse..![]()
Tam olarak site henüz istenilen hale gelmedi, şundan emin olki eskisinden daha iyi olacaktır. bu sözünü site düzeldiği zamanda söyleyebilecekmisin. ?çagdaş olmak güzel ama siyah beyaz hayyellerimdeki maxicep hatıra ufkumda yeri eskisi siyah beyaz teknoloji dergimiz geçmiş elbet bir gün bizim olur eski maxicep yenisinde kendine ait imajı yok
En önemli artısı, uzun zamandır beklenen mobil site ve mobil arayüz desteği olması ..
onceden telden girdgimde site aciliyordu laptopdaki gbi