Forumun Değişen Yapısı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

medette

Üye
Yeni tasarım için emeği gecenlere teşekkur ediyorum.umarım eskisinden çok çok daha iyi olur,biz eskisine alışmıştık.yeni guncellemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.size kolay gelsin.iyiki varsınız

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Sayfanın düzeni yapısı ve güzelliği gerçekten kalmadı..
Bu çalışmanın sonu neresi acaba?
Nerede final olacak ve istenilen tasarıma sahip olacağız?

sekinardi

sekinardi

Üye
fena değil ama alışacaz :)

buketcik

buketcik

Üye
alışmak lazım bayağ zorlandım ben.

asi430

asi430

Üye
hadi bakalım hepimize hayırlı olsun....

CoDeYs

CoDeYs

Üye
alışmayın kı zaten :) şimdiye kadar maxicep'in http://www.maxicep.com/site-hakkinda/maxicep-com-belgeseli-kisa-kisa-2004-den-bu-yana-56394.html
Bu zamana kadarkı sürecteki degişimine bakın herzaman eskıden daha iyi oldu kalıtesı ve ilerleyişiyle birlikte :)
ve şimdi bakın bu sene digerine gore daha kalıtelı olcagına kesin ama sizin zaten bu çalişmalara katkıda bulunmak yerine sabırsızca davranmanız mantıksızca.
Mesela baska forumda sıteyı kapatıyorlar ıslerını daha rahat yapmak için,ama bakın kı bu forumda halAda uyelerın yararlanması ıcın acık halde hıc kapanmadı da.
ve onların ısını ne kadar zorlastırdıgının farkında degılsınız zaten bellıde.
yapmanız gereken beklemek ozan abı ve dıger admın abılerın bızı hayal kırıklıgına ugratmayacıgndan emınım :) iyi forumlar :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Uruloki

Uruloki

Üye
bir haftadır girmiyordum bi girdim ya ne oldu filan dedim sonra tema ayarlarına baktım mobil eklenmiş dedim o zaman tamam durum normal ama hemen tema lazım

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Soneday

Soneday

Üye
Açıkcası hiç beğenmedim...

burasıda reklam sitesi olmaya başladı :)

waycell

waycell

Üye
hayırlı olsun

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Açıkcası hiç beğenmedim...

burasıda reklam sitesi olmaya başladı :)
reklamsız yürümez bu işler :oke:... bu sitenin parasını ne sen veriyorsun ne ben veriyorum e bu adamlar bu siteyi nasıl ayakta tutacak?
gülü seven dikenine katlanır ki abartılacak kadar büyük bi diken görmüyorum ben ortada.. :evet:

----------Eklendi @ 18:13:05 ---------- Yazıldı @ 18:09:45 ----------

ozan adminim çalışıyoruz diyor işte da niye beğenmedik etmedik diyorsunuz hele bekleyin azcık... Siz hiç bir binanın temel atılmadan tuğlasız çimentosuz şakkadanak dayalı döşeli hazır hale geldiğini gördünüz mü??

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Soneday

Soneday

Üye

reklamsız yürümez bu işler :oke:... bu sitenin parasını ne sen veriyorsun ne ben veriyorum e bu adamlar bu siteyi nasıl ayakta tutacak?
gülü seven dikenine katlanır ki abartılacak kadar büyük bi diken görmüyorum ben ortada.. :evet:

----------Eklendi @ 18:13:05 ---------- Yazıldı @ 18:09:45 ----------

ozan adminim çalışıyoruz diyor işte da niye beğenmedik etmedik diyorsunuz hele bekleyin azcık... Siz hiç bir binanın temel atılmadan tuğlasız çimentosuz şakkadanak dayalı döşeli hazır hale geldiğini gördünüz mü??

Benimde sitem var bu işleri iyi bilirim, herşey para değildir..şu forumdaki reklam kirliliğini hiç görmüyormusunuz...sadece bu siteyi karşılacak para kazansalar tepeye 2 tane 468x60lık reklam yeterde artar bile..

neyse.. :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Benimde sitem var bu işleri iyi bilirim, herşey para değildir..şu forumdaki reklam kirliliğini hiç görmüyormusunuz...sadece bu siteyi karşılacak para kazansalar tepeye 2 tane 468x60lık reklam yeterde artar bile..

sitesi olan her kişi başka bir siteyi kötüler normal bu . ben reklamlardan rahatsız olmuyorum :)

Burak

Üye
ben olmuyorum. Bana hıcbır zararı yok reklamların. Ama su yazdıgımız mesajların altına ıngılızce ogrenmek ıster mısınız ? Cıkıyor. Bunu sevmıyorum.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

5 milyonluk sitenin giderini karşılamak için iki reklam yeter mi?
400 - 500 lira olsa gider neyse de, Türkiye'de böyle bir alt yapıya sahip sayılı siteler arasında olan Maxicep için pek mümkün değil o dediğiniz.

• Beğen
Tepkiler: pRime., Reşwan ve Cezzbedici3

Burak

Üye
:D bugun 4800 zıyaretcı vardı. Baya hıt attırdı mobıl sıte.

ussaygrees

ussaygrees

Üye
çagdaş olmak güzel ama siyah beyaz hayyellerimdeki maxicep hatıra ufkumda yeri eskisi siyah beyaz teknoloji dergimiz geçmiş elbet bir gün bizim olur eski maxicep yenisinde kendine ait imajı yok

Utku

Utku

Üye
ChavRash bu sitenin ortalama geliri nedir aylık tl olarak söylemene gerek yok mesela 2 n8 kadar vs. pm at lütfen

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Arkadaşlar sitenin geliri sadece Ozan'ı ilgilendirir. Sitenin geliri şuyu buyu ilgi alanıma girmiyor, ben yönetime bakarım.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
çagdaş olmak güzel ama siyah beyaz hayyellerimdeki maxicep hatıra ufkumda yeri eskisi siyah beyaz teknoloji dergimiz geçmiş elbet bir gün bizim olur eski maxicep yenisinde kendine ait imajı yok
Tam olarak site henüz istenilen hale gelmedi, şundan emin olki eskisinden daha iyi olacaktır. bu sözünü site düzeldiği zamanda söyleyebilecekmisin. ?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
En önemli artısı, uzun zamandır beklenen mobil site ve mobil arayüz desteği olması ..

aynen bu cok iyi oldu :oke: onceden telden girdgimde site aciliyordu laptopdaki gbi :ehe

:bigstar:

Üst Alt