Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumun Artık Cılkı Çıktı.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praet0r2
Üye
ya bu yorumlar çok uzun kusura bakmayın okumuyorum
EroL
Emekli Yönetici
Bunu söyleyen ilk siz değilsiniz. Forum artık eskisi gibi değil, eskiden ne güzeldi, forumun seviyesi düştü, forum artık bitti...... vs. Siteye üye olduğum günden beridir bunlar sürekli konuşulmakta. Ancak nasıl bir çelişkidir, forumu beğenmeyip maxicep'ten ayrılan yada zorunlu bir sebepten ötürü ayrılmak zorunda kalan arkadaşlarımız, Facebook veya MSN'den rastladığımda bana Maxi'de geçirdiği günlerin ne güzel olduğunu anlatmaktalar.
Sitede polemik görmekten bıktıysanız, polemik yaratacak olan
Aybin.Kilic' Alıntı:
Senin akıl dengen çok yerinde değil mi ? Herkes android kullanmak zorunda değil. Bu tarz polemik yaratacak mesajlar yazarsan çok tepki alırsın.
Bu arada senin mesajını şikayet bile ettim çok akıllı zeki arkadaş.
Tarzında bir mesaj yazmamanız gerekmektedir. Eğer yazmışsanız da bunun sonucuna katlanmanız gerekmekte. Bizler ceza vermek konusunda elimizden geldiğince töleranslı davranmaya özen gösteriyoruz.
Vermiş olduğumuz uyarı puanları site içerisinde yapmış olduğunuz bir hatayı temsil etmektedir. Bu hatayı tekrarlamamanız için kulağınıza küpe olması niyetindedir. Daha temiz bir Maxicep ortamı yaratmak içindir.
Almış olduğunuz uyarının haksız yere verildiğini düşünüyorsanız iletişim kısmından gerekli şikayeti yapabilirsiniz.