Nazy
Üye
bu konu daha önce defalarca tartışıldı buna gerek yoknegative herşey süperde artık şu teşekkür butonu işine el atsanız![]()
bu konu daha önce defalarca tartışıldı buna gerek yoknegative herşey süperde artık şu teşekkür butonu işine el atsanız![]()
Sosyal Grup ve Albüm lerle forumun kullanım alanını genislettik bir de Tesekkur butonu yaparsak foruma mesaj yazılmaz herhaldenegative herşey süperde artık şu teşekkür butonu işine el atsanız![]()

İngilizce Kalan gözle görülür yerleri bildirirseniz sürekli gördükçe yada denk geldikçe, söylendikçe Türkçeleştiriyorum.Ah bide şu ingilizceler türkçe olsa
Bide arama bölümü altında kendi konularım ve kendi mesajlarım diye bir şey wardı o işe yarıyordu onlar gene olsa Negative ?![]()

Saolasın abi, gördükce yazarım burayaİngilizce Kalan gözle görülür yerleri bildirirseniz sürekli gördükçe yada denk geldikçe, söylendikçe Türkçeleştiriyorum.
Ayrıca arama bölümüne kendi konu ve mesaj linki eklendi .![]()

Tesekkurler sevindik.
İddamızı belirtmek istedik.
Şu anki web istatistikleri az çok belli ediyor zaten .n:
Eksikleri söylerseniz liste yapıp kısa zamanda tekrar yerine getirelim![]()
Kişisellestirebilmeniz daha güzel bişey ..Ozan kardeş profil mesajı dediğin şey nedir ve nerededir?
--------------- Ekleme ---------------
Tamam şu olay anladım. Gördüğüm en güzel profil sayfası gerçekten. Çok çok şık olmuş. Tebrik ederim.![]()
bu güzel oldu. ama kendi grubunu istediği zaman silmesi gruba üye olan kişilere haksızlık olmazmı?
- Üyeler, artık kendi sosyal gruplarını silebilir, düzenleyebilir.