Takma kafana böyle şeyleri Anılcım . Gülüp geç yani :D Güzelilin deli kodusu çok olurmuş
haydaravısyon Üye DiaBLoS' Alıntı: Takma kafana böyle şeyleri Anılcım . Gülüp geç yani Genişletmek için tıkla ... Güzelilin deli kodusu çok olurmuş
DiaBLoS' Alıntı: Takma kafana böyle şeyleri Anılcım . Gülüp geç yani Genişletmek için tıkla ... Güzelilin deli kodusu çok olurmuş
anılbaran Üye Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Takma kafana böyle şeyleri Anılcım . Gülüp geç yani Genişletmek için tıkla ... öyle yapcam ,konuyu kaptamak içın karşı tarafı sinir edecek kibar davranışlarda bulundum
DiaBLoS' Alıntı: Takma kafana böyle şeyleri Anılcım . Gülüp geç yani Genişletmek için tıkla ... öyle yapcam ,konuyu kaptamak içın karşı tarafı sinir edecek kibar davranışlarda bulundum
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: Güzelilin deli kodusu çok olurmuş Genişletmek için tıkla ...
mstf_l Üye anılbaran' Alıntı: öyle yapcam ,konuyu kaptamak içın karşı tarafı sinir edecek kibar davranışlarda bulundum Genişletmek için tıkla ... Ettiğin ayıp
anılbaran' Alıntı: öyle yapcam ,konuyu kaptamak içın karşı tarafı sinir edecek kibar davranışlarda bulundum Genişletmek için tıkla ... Ettiğin ayıp
CryDaqqeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Takma kafana böyle şeyleri Anılcım . Gülüp geç yani Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
DiaBLoS' Alıntı: Takma kafana böyle şeyleri Anılcım . Gülüp geç yani Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
mstf_l Üye ben de dikbaşlıymışım N95 e güncelleme gelmeyecek demek dikbaşlılık oluyor Saçma nokia türkiye yüzünden burda herkes bana yalancı diyor ya
ben de dikbaşlıymışım N95 e güncelleme gelmeyecek demek dikbaşlılık oluyor Saçma nokia türkiye yüzünden burda herkes bana yalancı diyor ya
Hasan Üye mstf_l' Alıntı: ben de dikbaşlıymışım N95 e güncelleme gelmeyecek demek dikbaşlılık oluyor Saçma nokia türkiye yüzünden burda herkes bana yalancı diyor ya Genişletmek için tıkla ... Ben hariç
mstf_l' Alıntı: ben de dikbaşlıymışım N95 e güncelleme gelmeyecek demek dikbaşlılık oluyor Saçma nokia türkiye yüzünden burda herkes bana yalancı diyor ya Genişletmek için tıkla ... Ben hariç
mstf_l Üye ugrasamam onlarla sadece yeni belle den ss bekliyorum ----------Eklendi @ 19:47:00 ---------- Yazıldı @ 19:46:26 ---------- ama bi yandan da saçmalamalarına dayanamıyom yapım bu
ugrasamam onlarla sadece yeni belle den ss bekliyorum ----------Eklendi @ 19:47:00 ---------- Yazıldı @ 19:46:26 ---------- ama bi yandan da saçmalamalarına dayanamıyom yapım bu