Eren Değerli
Moderator
dosyayı çevirip içine atıp kaydediyorum. Uygulamayı yüklüyorum açılmıyor.Olmuyor derken?
dosyayı çevirip içine atıp kaydediyorum. Uygulamayı yüklüyorum açılmıyor.Olmuyor derken?
uygulama normalde çalışıp, düzenleme sonrası açılmıyorsa kesin olarak komutlardan birini çevirmişsiniz demek. Sadece bir kaç kelime çevirerek deneyin, ayrıca _ ve . ile başlayan satırları çevirmeyin.dosyayı çevirip içine atıp kaydediyorum. Uygulamayı yüklüyorum açılmıyor.
Bi daha deniyim bakalımuygulama normalde çalışıp, düzenleme sonrası açılmıyorsa kesin olarak komutlardan birini çevirmişsiniz demek. Sadece bir kaç kelime çevirerek deneyin, ayrıca _ ve . ile başlayan satırları çevirmeyin.
bana çevirmesi kolay bir uygulama linki atarmısın?uygulama normalde çalışıp, düzenleme sonrası açılmıyorsa kesin olarak komutlardan birini çevirmişsiniz demek. Sadece bir kaç kelime çevirerek deneyin, ayrıca _ ve . ile başlayan satırları çevirmeyin.
Şu an hatırlamıyorum (Symbian-ı bırakalı çok oldu), zaten kolay çevrilenlerin çoğu daha önce çevrilmiş uygulamalar oluyorBi daha deniyim bakalım
bana çevirmesi kolay bir uygulama linki atarmısın?
peki .jar dosyalarını nasıl çevirenilirim?Şu an hatırlamıyorum (Symbian-ı bırakalı çok oldu), zaten kolay çevrilenlerin çoğu daha önce çevrilmiş uygulamalar oluyor
HEX ve class editörleri ilepeki .jar dosyalarını nasıl çevirenilirim?
mesaj kasma?guzel olmus tesekkurler
hayir gercekten guzel bi konu
sana noluyor
aynensana noluyor
aynen (gülmekten ağlayan ifade)Mesaj kasmayı sonlandırınız.
Ahahahah hwybdkudbskeınebdkıhdbjKendinizin olmayan konulara da rica ederim diye yazıyorsunuz spam mesajlar olarak geçiyor ve geçici ceza alabilirsiniz.
teşekkürlerpc den çevirmektense telefonda daha kolay