Foruma Telekinezi Bölümü Açılabilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkan5800

furkan5800

Üye
By_GaBLiN beni mesela tanır astral seyahat lucid dream telikinezi psi whell ball duru görü telepati i-doser de oldukça deneyimliyim sorusu olan sorabilir bana özelden

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN

.BlueTR

.BlueTR

Üye
adminlerin biri baksa artık:dry:

NewSoldier

NewSoldier

Üye
yaw bune telekinizimi telenizimidir nedir ne işe yarar elle tutulup gözle görülürmü biri anlasın merak ediyom bre bu kadar çok konuşulduğuna göre açılmalı bence

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
beyin gücüyle nesneleri kontrol ediyorsun :oke:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
hikaye öle işmi olur vay hayret biz gece kalkıp su içmeye gitmeye üşeniyoruz bide beyin gücüylemi puhah mantıksız ve alakasız ::)
sen öyle san.ama artık bend efazla inanmıyorum çünkü yapamıyorum çuğu şeyi.belkide yapıyorum ama farkında değilim.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
hikaye öle işmi olur vay hayret biz gece kalkıp su içmeye gitmeye üşeniyoruz bide beyin gücüylemi puhah mantıksız ve alakasız ::)
youtube da adam yapmis hile yapmadiginida kanitlamis ben o video dan sonra kesin inaniyorum

NewSoldier

NewSoldier

Üye
:hih:

----------Eklendi @ 19:47:15 ---------- Yazıldı @ 19:46:01 ----------

sen öyle san.ama artık bend efazla inanmıyorum çünkü yapamıyorum çuğu şeyi.belkide yapıyorum ama farkında değilim.
farkında olmadığımız şeyleri yapma nı bi manası yok en iyisi beyin in emriyle bedenimizle hareket etmek doğrusuda bu :)

----------Eklendi @ 19:48:17 ---------- Yazıldı @ 19:47:15 ----------

youtube da adam yapmis hile yapmadiginida kanitlamis ben o video dan sonra kesin inaniyorum
herşeyin hilesi vardır eğer pc ortamında paylaşılmışsa :) %100 görmek lazım

Consul9

Consul9

Üye
bu sabah lucid gibi bişe oldu sanırım bir yarışmadaydık 3-4 kişii nce tahtadan yapılmış bir odundan karşıya geçiyorduk ama arada boşluklar vardı biri sudan düştü tahaya tutundu geçerken bende beni de düşürür diye tam düşmesini bekledim sonra o düşünce geçtim ki arkadan yarışmacılardan biri hızla sırtıma atladı sudan düşmemek için neyse sonra hızla ormana doğru koşmaya başladık 2 kişi kalmıştık o kızdı ve benden öndekdi ki sarı bir top gördüm neden bilmiyorum ama o topun puan ettiğini bliyordum kızdan önce hemen topu aldım sonra 2 miz ayrı yollardan hızla koşarak devam ettik meğer o doğru yoldaymış sonra ben bir balyanın üstünden atlayarak onun yoluna girdim sonra futboldaki kalelerden birinin içine topla birlikte geçtim filelere atladım sonra kızın babası geldi kızına dedi ki(ya da o bişey söylemedi ben kafamda öyle tasarladım)sen 53 puan almışsın o topuda aldığı için 58 puan almış...Sonra sevinçten eve birinciliği kutlamaya geldim kız da bizim eve geldi :S babama diyodum ki survivor birincisine acun ne kadar vermişti(bu arada eve uğramadanönce acun la bişey konuştum ama hatırlamıyorum orayı)bana da ona yakın para verirler dedm ki... uyandım ama çok üzüldüm rüya olduğuna ama herşey çok gerçekçiydi... bu nedir lucid mi?

TheCower

TheCower

Üye
Ben de yoldan falan para topluyordum :) gerçekçi gibi bunlarla telefonu alırım oh bee :)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
bu sabah lucid gibi bişe oldu sanırım bir yarışmadaydık 3-4 kişii nce tahtadan yapılmış bir odundan karşıya geçiyorduk ama arada boşluklar vardı biri sudan düştü tahaya tutundu geçerken bende beni de düşürür diye tam düşmesini bekledim sonra o düşünce geçtim ki arkadan yarışmacılardan biri hızla sırtıma atladı sudan düşmemek için neyse sonra hızla ormana doğru koşmaya başladık 2 kişi kalmıştık o kızdı ve benden öndekdi ki sarı bir top gördüm neden bilmiyorum ama o topun puan ettiğini bliyordum kızdan önce hemen topu aldım sonra 2 miz ayrı yollardan hızla koşarak devam ettik meğer o doğru yoldaymış sonra ben bir balyanın üstünden atlayarak onun yoluna girdim sonra futboldaki kalelerden birinin içine topla birlikte geçtim filelere atladım sonra kızın babası geldi kızına dedi ki(ya da o bişey söylemedi ben kafamda öyle tasarladım)sen 53 puan almışsın o topuda aldığı için 58 puan almış...Sonra sevinçten eve birinciliği kutlamaya geldim kız da bizim eve geldi :S babama diyodum ki survivor birincisine acun ne kadar vermişti(bu arada eve uğramadanönce acun la bişey konuştum ama hatırlamıyorum orayı)bana da ona yakın para verirler dedm ki... uyandım ama çok üzüldüm rüya olduğuna ama herşey çok gerçekçiydi... bu nedir lucid mi?
eger rüyada olduğunun farkındaysan vede o yarışmaya rüyada olduğunu bilerek ve kendi isteğin doğrultusunda yarışmaya rüyası gördüysen olabilir rüyanda istediğin şeyleri yapıp istediğin yerlere gidebiliyormuydun

----------Eklendi @ 01:39:14 ---------- Yazıldı @ 01:34:09 ----------

Ben de yoldan falan para topluyordum :) gerçekçi gibi bunlarla telefonu alırım oh bee :)
ruya bu istedigini yapabilirsin :ehe ama bu ise ruya olarak bakarsan dunyanin en iyi telefonu bile ruyada degersizdir cunku dunyadaki hayat sinirli ama ruyadaki hayat sinirsiz keyfini surcen :ehebu arada lucid ruya ruyada iken ruyada oldugunuzu bilip istediginiz seyi yapmanizdir eger boyle bir ruya gorduyseniz luciddir lucid olayi gercektir ben sahsen gordum bu yuzden bilim adamlari bile yalan dese gene inanmam :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Garip ve ilginç olaylar bölümü zaten bu nedenle var.
Eğer o bölümde yalnızca bu alt başlıkta çok fazla konu yığılması olursa -ki pek sanmıyorum- düşünülebilir.
Şu an için gerek yok.
Teşekkürler fikir için, yeni fikirlere her zaman açığız :)

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt