Foruma Telekinezi Bölümü Açılabilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye

Ben Rüyada Olduğumu Anlıyorum Bazen Sonra Anlayınca Direk Gözüm Faltaşı Gibi Açılıyor Lucid Hayal Oluyor :off:

:ehe onunda yöntemi varmış tam uyanmaya yakın etrafında dönerek lucid rüya görmek istiyorum mu ne diyomuşsun nette araştır yanlış yazdım galiba sözü

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

:ehe onunda yöntemi varmış tam uyanmaya yakın etrafında dönerek lucid rüya görmek istiyorum mu ne diyomuşsun nette araştır yanlış yazdım galiba sözü

Öyle Doğru. Astral İçinde Rüyadan Uyanmak İstiyorum Diyorsun Sonra Telkin Veriyorsun
:ehe

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye

ya düşündüğün şeyler değil :D
uçmak galaxy note,s2,galaxy tab almak,bide senin düşündüğün:naughty:

Düşündüm şeyler değil demişsin ama sonunda bide senin düşündüğün demişsin :ehe

TheCower

TheCower

Üye
Tamam açalım açmasına da kaç kişiyiz :D beni saymayın okulum var arada bakarım :)

TheCower

TheCower

Üye
Tmm takılın siz burda yeter dimi burası :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Lucid yapan insanlar birdaha gerçek hayatta yaşamak istemiyormuş. Sadece yemek ve tuvalet ihtiyacı için yataktan kalkıyomuşlar. Gerçek ve rüya kavramıda alt üst olur zaten. Çok tehlikeli bu işler, eğer becerebilirseniz bu dünya size tat vermemeye başlar.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
TheCower

TheCower

Üye
Biz beceriksiziz sorun yok lucid time :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Lucid yapan insanlar birdaha gerçek hayatta yaşamak istemiyormuş. Sadece yemek ve tuvalet ihtiyacı için yataktan kalkıyomuşlar. Gerçek ve rüya kavramıda alt üst olur zaten. Çok tehlikeli bu işler, eğer becerebilirseniz bu dünya size tat vermemeye başlar.
Evet bu doğru yapanların bir çoğu öyle

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
ben oyle olmam :oke:

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
açılsın tabi :)

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Admin konuya hiç bakmıyo heral :zzz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt