Foruma Telekinezi Bölümü Açılabilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
    Konu Sahibi
Ya açılsın açılmasına da ben yenden nasıl başlayacağım ki :) kaç haftadır yapmadım kesin unuttum öncelikle bana psi ball öğretecek insan lazım :)
ben ne güne duruyorum burada .d

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Aaadmin sen bizim her-şe-yi-miz-sin :ehe yazıyla anca bu kadar oluyo :ehe hadi admin bende çok meraklıyım böyle şeylere telekineziyi de bu konuda öğrendim ne olduğunu :ehe lucid rüyada olsuun :ehe

.BlueTR

.BlueTR

Üye
pff lucid rüya görmek istiyom been:ağlarım:

TheCower

TheCower

Üye
Ben astrali deniyordum bi kere korktum lan :D tam böyle gidiyordum dedim has.. Kalktım hemen :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ya tamamda hodjamız(:d:) Bluetooth gidiyomuş ki :s

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ben astraldan korkuyom ruh çıkarmak falan bana göre değil.lucid daha tehlikesiz gibi geldi bana.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
-Ciddi hastalıklara veya ölüme yol açabilir.(Metabolizmanız bozulup hasta olabilirsiniz, bağışıklık sisteminiz zayıflayabilir veya gerçek deneyimler çok sık olursa nefessiz kalarak veya rüyadaki düşme sonucu heyecanla kalbiniz durabilir bunlar ölüme yol açabilir. Şimdiye kadar rüya görürken kalp krizi geçiren kişi sayısı oldukça fazla lucid yüzünden ölen kişi sayısı 600 kişi. Psikolojik tedavi görenlerin sayısı lucid gören kayıtlı insan sayısının %26 sı)

Yararları:

-Tüm fantazilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

ama yararlarına koptum :ehe

.BlueTR

.BlueTR

Üye
-Ciddi hastalıklara veya ölüme yol açabilir.(Metabolizmanız bozulup hasta olabilirsiniz, bağışıklık sisteminiz zayıflayabilir veya gerçek deneyimler çok sık olursa nefessiz kalarak veya rüyadaki düşme sonucu heyecanla kalbiniz durabilir bunlar ölüme yol açabilir. Şimdiye kadar rüya görürken kalp krizi geçiren kişi sayısı oldukça fazla lucid yüzünden ölen kişi sayısı 600 kişi. Psikolojik tedavi görenlerin sayısı lucid gören kayıtlı insan sayısının %26 sı)

Yararları:

-Tüm fantazilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

ama yararlarına koptum :ehe
of yaa herşeyin bi sakıncası var telekinezi dedik beceremedim lucid dedik tehlikeliymiş neyse vazgeçtim ben bu işlerden.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
dur vazgeçme yaa ben lucidde böle bişeyin olcağını pek sanmıyorum sonuçta rüyanı kontrol edebileceğin için fazla heyecan korku olmaz rüyada :ehe telekineziye de devam et bende yeni başladım deniyorum bakalım kolay kolay vazgeçme tuttuğunu kopar :ehe

----------Eklendi @ 22:16:00 ---------- Yazıldı @ 22:01:41 ----------

şu telekineziyi bi öğreniyim kışın babamla odun kırcam :ehe Bu iş Son Hava Bükücü ye benzedi :ehe

.BlueTR

.BlueTR

Üye
dur vazgeçme yaa ben lucidde böle bişeyin olcağını pek sanmıyorum sonuçta rüyanı kontrol edebileceğin için fazla heyecan korku olmaz rüyada :ehe telekineziye de devam et bende yeni başladım deniyorum bakalım kolay kolay vazgeçme tuttuğunu kopar :ehe

----------Eklendi @ 22:16:00 ---------- Yazıldı @ 22:01:41 ----------

şu telekineziyi bi öğreniyim kışın babamla odun kırcam :ehe Bu iş Son Hava Bükücü ye benzedi :ehe
acaba yaptıların gerçek hayatta oluyomu.oluyosa bu işler fena sonuçlar doğurur.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
çok süper bişey olsa gerek.istediğin herşeyi yapabilmek:naughty:
Biraz eğlenirsin sonra astrale çıkarsın

----------Eklendi @ 22:52:02 ---------- Yazıldı @ 22:49:16 ----------

Ben astrali deniyordum bi kere korktum lan :D tam böyle gidiyordum dedim has.. Kalktım hemen :D
Ben 12 kere falan denedim ilk yapısımda ellerimi hissedemedim sanki ters gibiydi sonra diğer denemelerimin çoğunda uyuya kalmışım :D birinde sağ kolum havalanıyor gibi oldu vsvs çok konsantre gerektiren bi iş

----------Eklendi @ 22:52:39 ---------- Yazıldı @ 22:52:02 ----------

luciddede ölüm tehlikesi var :ehe
Yok ya ne alakası var sadece uyku problemi yaratıyormuş

----------Eklendi @ 22:54:15 ---------- Yazıldı @ 22:52:39 ----------

-Ciddi hastalıklara veya ölüme yol açabilir.(Metabolizmanız bozulup hasta olabilirsiniz, bağışıklık sisteminiz zayıflayabilir veya gerçek deneyimler çok sık olursa nefessiz kalarak veya rüyadaki düşme sonucu heyecanla kalbiniz durabilir bunlar ölüme yol açabilir. Şimdiye kadar rüya görürken kalp krizi geçiren kişi sayısı oldukça fazla lucid yüzünden ölen kişi sayısı 600 kişi. Psikolojik tedavi görenlerin sayısı lucid gören kayıtlı insan sayısının %26 sı)Yararları:-Tüm fantazilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.ama yararlarına koptum :ehe
He mesela kıza açılamıyorsun rüyanda açılırsın cesaret gelir :D

TheCower

TheCower

Üye
Ya ben her türlü fantazimi yapabiliyorum zaten gereği yok :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ya bi lucid yaşasam ömür boyu unutmam ama.

TheCower

TheCower

Üye
Lucid he :) neler yaşayacağını tahmin edebiliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt