Bluetoooth
Üye
ben ne güne duruyorum burada .dYa açılsın açılmasına da ben yenden nasıl başlayacağım kikaç haftadır yapmadım kesin unuttum öncelikle bana psi ball öğretecek insan lazım
![]()
ben ne güne duruyorum burada .dYa açılsın açılmasına da ben yenden nasıl başlayacağım kikaç haftadır yapmadım kesin unuttum öncelikle bana psi ball öğretecek insan lazım
![]()
pff lucid rüya görmek istiyom been![]()
bidaha göremedim çok süper bişey olsa gerek.
ben bi kere gördümbidaha göremedim
![]()

çok süper bişey olsa gerek.
istediğin herşeyi yapabilmek![]()

Ben astrali deniyordum bi kere korktum lantam böyle gidiyordum dedim has.. Kalktım hemen
![]()
bidahada yapamadım o günben astraldan korkuyom ruh çıkarmak falan bana göre değil.lucid daha tehlikesiz gibi geldi bana.

ciddimisin?
luciddede ölüm tehlikesi var![]()

of yaa herşeyin bi sakıncası var telekinezi dedik beceremedim lucid dedik tehlikeliymiş neyse vazgeçtim ben bu işlerden.-Ciddi hastalıklara veya ölüme yol açabilir.(Metabolizmanız bozulup hasta olabilirsiniz, bağışıklık sisteminiz zayıflayabilir veya gerçek deneyimler çok sık olursa nefessiz kalarak veya rüyadaki düşme sonucu heyecanla kalbiniz durabilir bunlar ölüme yol açabilir. Şimdiye kadar rüya görürken kalp krizi geçiren kişi sayısı oldukça fazla lucid yüzünden ölen kişi sayısı 600 kişi. Psikolojik tedavi görenlerin sayısı lucid gören kayıtlı insan sayısının %26 sı)
Yararları:
-Tüm fantazilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
ama yararlarına koptum![]()
telekineziye de devam et bende yeni başladım deniyorum bakalım kolay kolay vazgeçme tuttuğunu kopar 
Bu iş Son Hava Bükücü ye benzedi 
acaba yaptıların gerçek hayatta oluyomu.oluyosa bu işler fena sonuçlar doğurur.dur vazgeçme yaa ben lucidde böle bişeyin olcağını pek sanmıyorum sonuçta rüyanı kontrol edebileceğin için fazla heyecan korku olmaz rüyadatelekineziye de devam et bende yeni başladım deniyorum bakalım kolay kolay vazgeçme tuttuğunu kopar
----------Eklendi @ 22:16:00 ---------- Yazıldı @ 22:01:41 ----------
şu telekineziyi bi öğreniyim kışın babamla odun kırcamBu iş Son Hava Bükücü ye benzedi
![]()
Biraz eğlenirsin sonra astrale çıkarsınçok süper bişey olsa gerek.istediğin herşeyi yapabilmek![]()
Ben 12 kere falan denedim ilk yapısımda ellerimi hissedemedim sanki ters gibiydi sonra diğer denemelerimin çoğunda uyuya kalmışımBen astrali deniyordum bi kere korktum lantam böyle gidiyordum dedim has.. Kalktım hemen
![]()
birinde sağ kolum havalanıyor gibi oldu vsvs çok konsantre gerektiren bi işYok ya ne alakası var sadece uyku problemi yaratıyormuşluciddede ölüm tehlikesi var![]()
He mesela kıza açılamıyorsun rüyanda açılırsın cesaret gelir-Ciddi hastalıklara veya ölüme yol açabilir.(Metabolizmanız bozulup hasta olabilirsiniz, bağışıklık sisteminiz zayıflayabilir veya gerçek deneyimler çok sık olursa nefessiz kalarak veya rüyadaki düşme sonucu heyecanla kalbiniz durabilir bunlar ölüme yol açabilir. Şimdiye kadar rüya görürken kalp krizi geçiren kişi sayısı oldukça fazla lucid yüzünden ölen kişi sayısı 600 kişi. Psikolojik tedavi görenlerin sayısı lucid gören kayıtlı insan sayısının %26 sı)Yararları:-Tüm fantazilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.ama yararlarına koptum![]()

ya bi lucid yaşasam ömür boyu unutmam ama.