Foruma Telekinezi Bölümü Açılabilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
    Konu Sahibi
Foruma Telekinezi Bölümü Açılabilirmi?
Forumda ve tüm dünyada bayağı telekineziyle ilgili çalışmalar yapan insanlar var.Bence bu yüzden foruma telekineziyle ilgili bölüm açarsanız iyi olur diye düşünüyorum.Düşüncelerinizi bekliyorum:).

mstf_l

mstf_l

Üye
evet forumda bu konuyla ugrasan birsuru acemi vardı ben onlara sırlarımı soylerim eger acılırsa aktif bi yer olur benden evet :ehe

'Patron

'Patron

Üye
:hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bölüme ne gibi konular açabilirsiniz ? kaç tane konu açılır, devamlılığı olurmu ?

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
    Konu Sahibi
sayı söyleyemem ama bir kaç ayda bayağı şey öğrendim öğrendikçede paylaşırım zaten :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bencede açılabilir

NewSoldier

NewSoldier

Üye
telekinizimi ? o nedemek öyle? anlamadım bilen biri varsa anlatabilirmi?

Revengeful

Emekli Yönetici
aktif olacağını sanmam. erkek moda bölümü içinde çok ısrar edildi ve açıldı ama aktif olmadı

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bence De Açılsın :good:

----------Eklendi @ 22:45:59 ---------- Yazıldı @ 22:44:12 ----------

sayı söyleyemem ama bir kaç ayda bayağı şey öğrendim öğrendikçede paylaşırım zaten :)

Ben Öğrendiklerimi Paylaşırım :)

TheCower

TheCower

Üye
Ya açılsın açılmasına da ben yenden nasıl başlayacağım ki :) kaç haftadır yapmadım kesin unuttum öncelikle bana psi ball öğretecek insan lazım :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ya açılsın açılmasına da ben yenden nasıl başlayacağım ki :) kaç haftadır yapmadım kesin unuttum öncelikle bana psi ball öğretecek insan lazım :)
işte sorunda bu.ben ağustosta bi merak salmıştım ama psi wheel,psi ball yapamayınca umutlarımı kestim ama şu aerokineziyi yaptım sanırım bayağı bi uğratım hava bayağı güneşliydi ben yaptıktan 10-15 dk sonra bi bulutlar gemeye başladı resmen yağmur yağcaz gibiydi akşama kadarda gitmedi bulutlar.

estorak

estorak

Üye
öğrenmek isterim :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kaşığı eğmenize yardımcı olalım yani..

• Beğen
Tepkiler: Xilence
TheCower

TheCower

Üye
Chav kaşığı eğelim ya bana bi yardım etsene :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bir şeyleri yamultmak yerine, düzeltmeye çalış güzel kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve EroL
TheCower

TheCower

Üye
O da güzel birşey ama yardımcı olan yok mu?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Astral da olsun

HaqperesT

HaqperesT

Üye
yerinden kalkmadan bir bardak su içebilmek için yarım saat ıkınarak telekinezi yapmanın alemi yok..
yerinden kalk işte hem rahatlarsın.. şişşt gitmişken banada bir bardak su getir.

Necmati

Necmati

Üye
o ne la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt