Forum yine hızlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye

evet linüxün kodları açık ve sen daha zor virüs giriyor en az açık olan sistem demişsin ya o yüzden dedim.
Açık olmasıyla güvenliğin pek alakası yok. Kime sorarsan sor zaten linuxa virüs sokmanın aşırı zor olduğunu mutlaka söyler :oke:

-Emre

-Emre

Üye
Bluetooth var ama sadece iphonelar arasi atiyor bu tur ozelliklerinden dolayi nefret ediyorum onlardan.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bluetooth var ama sadece iphonelar arasi atiyor bu tur ozelliklerinden dolayi nefret ediyorum onlardan.

evet ama herkeste iphone yok o sıkıntı. Bu konu cep telefonları genel bölümüne taşınsa iyi olacak :D

cukuleaks

Üye
T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
benim herseyim apple hiç de pisman değilim samsung? :hih:

cukuleaks

Üye
Edit

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:off:

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye

linux kullanıyorum direk çökermi :kop2: En güvenli, virüsün en zor girdiği ve en az açık olan sistem linux :) Heralde windows çok kullanıldığı için güzel sanıyorsun lakin linux ondan bin kat hızlı ve binkat daha güvenli. Sadece windows eskiden beri alışıldığı için işte bizim türk milleti vazgeçmiyor. Linux desek "one la ? " diyecekler :)

Doğrudur ironi olsun diye söyledim :) Ubuntu 11.10 kullanıyorum Unity arayüzü sıktı yemin ederim. Gnome Kurdum rahatladım

- - - Eklendi - - -

pardusta iyi. Yeni versiyon gelecek büyük güncelleme. Ondan sonra herşey rayına oturacak. Bence deneyin farklı sistemleri. Göreceksiniz windowstan daha güzeller :)

Pardusa 2012 güncellemesi gelmedi çok kızgınım onlara. Asla pardus kurmam

- - - Eklendi - - -

bir de mac var tabi :) pardus candır made in turkey biraz kopya gibi ama olsun çinlilerde kopyalaya kopyalaya gelişmedimi :kıskıs:

Ubuntu Candır evledım <3

- - - Eklendi - - -

mac pek hoş değil bence :)

Mac os -> mac oş -> mac hoş :D

- - - Eklendi - - -

ama linüxten daha kapalı diye biliyorum :)

Mac Os Apple'ın geliştirdiği bir sistem. Reelde ayfon kullanıyorsan işine yarayacaktır. Linuxtan daha fazla destek görmesi de cabası.
Fiyatlarının çok pahalı olmasıyla ve dünya standartlarının çok üzerinde sistem donanımlı pclerle ünlüdür Mac Os :)
Mesela yeni bir pc çıkartmışlar 16gb ram var 4.5 ghz saat hızı var

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
:D :bud: :bud:

doctorrr

doctorrr

Üye
salih gelmiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt