forum iyice gitmek üzere

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
forum iyice gitmek üzere
bir zamanlar nadir abi vardı daha sonra cfw ci abiler vardı nadir abi emekli oldu diyelim bu cfw ci abilerin bir kısmı bazi sebeplerden gittiler inanu abi vardı gitti ilyas abi adamın paylaşımına engel olduk yok şikayet ederim falan brain free ler de gitti kadir turanlar gitti herkez gitti adam gibi yardımcı bir anıl baran kaldı benim bildiğinim birde kurtuluş40 abi onlarda yakında giderler

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Maxi ailesi geniş bir çevreye sahip şükür, Saydığın arkadaşların gitmeleri veya gönderilmeleri için sebep ve mazeretleri vardı. Diğer arkadaşlarımızında zamanları varsa sağlığı, sıhhati yerinde ve kişisel sorunları olmadığı sürece burdalardır inşallah diyelim :) bizlerde öyle.
Yeterki anlayış içinde maxi ailesi olarak bir birimizi anlayalım yardımcı olalım, gereksiz yere tartışmalara kavgalara meyil vermeyelim, paylaşılmaması gereken birşey varsa paylaşılmasın, söylenmemesi gereken uyulması mecbur olan bir kural varsa uyalım.
Aranızda sitenin nasıl işlediğini, nasıl yürüdüğünü forum kurallarını bilmeyen bilinçli fakat forum hakkında bilinçsiz olan yeni arkadaşlara yolunu yordamını gösterelim. Bunları anlatmamın sebebi bugün ve daha öncede çokca karşılaştığımız tartışmalar yüzünden aramızda ayırdığımız arkadaşlarımıza üzüldüğüm içindir. Çoguda bu tartışmaları görüp huzursuz oluyor. Ufak bir tartışma yüzünden aile ferdlerine kadar uzayan hakaretler.. bunlar herkesi üzüyor arkadaşlar. Saygı ve sevgi çerçevesinde beraberliğimiz daim olsun. Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve Silinen Üye 94869
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Maxi ailesi geniş bir çevreye sahip şükür, Saydığın arkadaşların gitmeleri veya gönderilmeleri için sebep ve mazeretleri vardı. Diğer arkadaşlarımızında zamanları varsa sağlığı, sıhhati yerinde ve kişisel sorunları olmadığı sürece burdalardır inşallah diyelim :) bizlerde öyle.
Yeterki anlayış içinde maxi ailesi olarak bir birimizi anlayalım yardımcı olalım, gereksiz yere tartışmalara kavgalara meyil vermeyelim, paylaşılmaması gereken birşey varsa paylaşılmasın, söylenmemesi gereken uyulması mecbur olan bir kural varsa uyalım.
Aranızda sitenin nasıl işlediğini, nasıl yürüdüğünü forum kurallarını bilmeyen bilinçli fakat forum hakkında bilinçsiz olan yeni arkadaşlara yolunu yordamını gösterelim. Bunları anlatmamın sebebi bugün ve daha öncede çokca karşılaştığımız tartışmalar yüzünden aramızda ayırdığımız arkadaşlarımıza üzüldüğüm içindir. Çoguda bu tartışmaları görüp huzur oluyo. Ufak bir tartışma yüzünden aile ferdlerine kadar uzayan hakaretler.. bunlar herkesi üzüyor arkadaşlar. Saygı ve sevgi çerçevesinde beraberliğimiz daim olsun. Keyifli forumlar.

katılıyorum bazı arkadaşlarda dıger forumlardakı serbestlıgı gôrünce bu forumuda ôyle sanıyorlar ve bu foruma paylaşımlarıyla emek veren arkadaşlarımız bu davranışlara benımsemıyor ve kopmalar olabılıyor.umuyorumkı bu tarz olaylar yaşanmaz birdaha:)

Revengeful

Emekli Yönetici
inanu gibilerinin böyle bir forumda yeri yok zaten :oke: Aramıza küfürbaz üyeleri almıyoruz :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
olmasın zaten:)

anılbaran

anılbaran

Üye
Ben MaxiCep den gitmem merak etme ne olursa olsun gitmem Furkan :) Ben çok emek veriyorum çünkü . Emek verdigim yerden gitmem saygısızlık olur ki bu anılbaran'a yakışmaz . Gidenlerin bir kısmını biliyorum. Nadir abi s60v5 bölümünde çok emegi geçmiş ve gerçekten haketmiş bir abimiz. O sanırsam artık zaman ayıramadıgı için bıraktı. Kendisi beni tanımaz . Ama ben tanırım ,symbian için ve nokia için emek vermiş birisini unutmam. Kendisi ile iletişime geçmek istedim ama malesef tüm iletişim yollunu kapamış . Zaten ben 5800 ı maddi imkansızlıklardan dolayı geç aldım. Tanışmak kısmet olmadı .İlyas abi dediginiz arkadaş sanırsam burda paylaşım yapamadıgı malum şey için gitti. Yazık etti kendine bence biliyorum onun nerde oldugunu şuan. Cfw ci abiler dedigin sanırsam modifiskasyon olayların en çok canlandıgı zaman mart-nisan 2011 tarihinde olan kişilerden bahsediyosun. Eger dogru kişiler den bahsediyosak onlar da kendi aralarında 2-3 forum kurdu.Oralara maxiden üye çekmeye çalıştılar zamanımda . Kendi mekanların da takılıyor. Ama biz de Yeni Cfw ci abiler olduk sayılır bence :) .Digerlerini çok bilmem.Kurtuluş abi de androidegeçti diye biliyom :) belki oda symbianı ilerde bırakır . Ama forumu bırakmaz bence. Benim kadar maxiye düşkün olan yok . Benimkisi bagımlılık seviyesin de artık. İmzama bak burası benim hayatım . MaxiCep için nelerden vazgeçtim bi bilseniz. Yani herkesin bir devri var burda :)

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
Biri qiDer Biri kaLır Bu Forum Bitmez.

asigsasi

asigsasi

Üye
kendini bilen bir insan her zaman saygın biridir zaten forumda herkez birbirine yardımcı oluyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Maxicebi haketmeyen maxicep i kaybeder.

fatih982

fatih982

Üye
kurtulus40 benim bildiğim kadarıyla hem symbian hemde android kullanıyor

place3461

place3461

Üye
Burası bir nehir misali akip gidiyor ilerde kim gitmeyecek ki..telaşınızı anlıyorum ama buna yapacak bir şey yok..

Ozan

Ozan

Admin
Herhalde ben hariç herkesin dönemsel olarak siteden gitme ihtimali söz konusu. Herkesin ortak hobisi ve zevki cep telefonları ve teknolojiyle ilgilenmek olabilir ancak bunu hayatı boyunca yapamaz. Herkes hayatında belli bir dönem, kendini buralara verir ve daha sonra bizim sitemizde genelde hayat şartları ve kisisel sebeplerden üyeler ayrılır. Çok az bir sekilde bizim istemedigimiz üyeler olmustur ve emin olun haklı sebepler vardır yoksa bizde aktif üyeleri veya yöneticileri kaybetmek istemeyiz ancak hayat her zaman aynı dogrultuda gitmiyor, bu forum yaşantılarına ve aktifliklerine de yansıyor insanların. Öğrenciliği bitiyor, askere gidiyor, bir meslek sahibi oluyor veya evlenip gidiliyor vs.

Bu konunun maxicep ile alakası yok, hayat ile alakası var daha çok.

Yine de biz mobil teknolojiyle olan herkesi içimizde büyük fedakarlıkla, seviyeli bir ortamda çabayla tutmaktayız diye düşünüyorum. Zira baska forum sitelerine bakıyorum çöplük olmuş durumda, imza ve avatarlardan kimsenin yazdıgı bile görünmüyor, yazdıklarının da bir kısmı sokak ağzı :)

Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Müthişsin Ozan abi, döktürmüşsün, helal olsun :alkis

Türe

Türe

Üye
Biri gider biri gelir sıkıntı yok ;)

marist

marist

Üye
Bencede İnsanLarın SürekLi Forumda kaLacağı qibi ßir Kaanatı Yok. BazıLarı Zamanını ayıramıyor BazıLarı iSe birkaç Sebepten DoLayı Bırakıyor Ne oLursa oLsun , Kim qiDerSe qitSin Maxicep SahipSiz kaLmaz ve Maxicep Hep Var oLacak.

Kısacası kaLanLar; Biz Bize Yeteriz . ßiz qideni DeqiL qiDen ßizi Kaybeder ;) :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
Sanal ortamın yanında kendi hayatımızada zaman ayırmalıyız.Ozan abinin dediği gibi insanların evlenir,askere gider.Hayat sadece maxicep değil.Birazda gerçek hayata bakmalı :oke:

kcsoft48

Üye
anıl gitmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt